Ce să porți cu pantalonii de trening pentru bărbați pentru a fi la modă? 3 sfaturi pentru bărbați (P)

Ce să porți cu pantalonii de trening pentru bărbați pentru a fi la modă? 3 sfaturi pentru bărbați (P)
Publicat: 31/10/2022, 22:00
Actualizat: 31/10/2022, 22:02

Dacă îți place să fii confortabil în timp ce arăți bine, probabil că te întrebi ce să porți cu pantaloni de trening ca bărbat. Un bărbat căruia îi place să fie confortabil când iese în oraș, poartă pantaloni de trening din ce în ce mai des. De obicei, pantalonii de trening sunt meniți pentru a merge la sală sau pentru a te relaxa prin casă. Există însă modalități de a purta pantaloni de trening în timp ce arăți în continuare elegant și casual. De asemenea, sunt grozavi pentru ieșirile ocazionale și chiar pentru a merge la școală sau la locul de muncă.

Ce să porți cu pantaloni de trening pentru bărbați?

Bărbații pot purta pantaloni de trening cu tricouri, hanorace, pulovere, pantofi de alergare și adidași, cizme de iarnă și chiar papuci flip-flop. Un hanorac, pantaloni de trening și niște pantofi de alergare sunt o ținută grozavă pentru noaptea târziu. Fie că mergi la film, la sală sau ieși cu prietenii, pantalonii de trening vor fi potriviți și cool de purtat. Iată deci ce ar trebui să poarte bărbații cu pantaloni de trening, trei idei de ținute stilate cu pantaloni de trening și ce să evite să poarte cu pantaloni de trening.

Ținuta confortabilă

Pantalonii de trening sunt super versatili și pot fi purtați de bărbați în atât de multe moduri diferite. Există câteva stiluri diferite de pantaloni de trening, cum ar fi cei pe care îi găsești la https://modivo.ro/c/barbati/imbracaminte/pantaloni/pantaloni-de-trening, destinate unor scopuri diferite.  Pantalonii de trening relaxed fit, un pulover confortabil și niște pantofi de alergare vor da un aspect confortabil. Acest lucru este bun pentru a merge la film, a te relaxa prin casă și a merge la sală. Acest aspect acordă prioritate confortului și nu va fi cel mai elegant. Dacă doar cauți să fii confortabil, rămâi cu această ținută.

Ținuta casual-sport

Dacă vrei să porți pantaloni de trening atunci când ieși, încearcă pantaloni de trening atletici, un tricou grafic și niște adidași sportivi. Acest look va fi potrivit pentru petreceri cu prietenii, pentru a merge la restaurante casual și pentru a merge la petreceri. Acest aspect îmbină confortul și stilul. Pantalonii de trening atletici dintr-un material mai subțire, sunt grozavi pentru ieșiri și arată mult mai casual decât pantalonii de trening relaxed fit. Poți asorta și o jachetă de denim, cum sunt cele https://modivo.ro/c/femei/imbracaminte/geci/geci-din-denim, pentru a obține o ținută modernă.

Ținuta casual elegantă

Purtând niște pantaloni de trening atletici cu un pulover sau o cămașă de designer, niște pantofi și accesorii de designer care vor completa acest look, vei obține o ținută casual elegantă. Acest aspect îmbină moda înaltă și confortul. De obicei, oamenii poartă haine de designer la ocazii speciale sau cu ținute formale. Această ținută este total opusă, porți îmbrăcăminte de designer cu pantaloni de trening. Aceasta este o modalitate excelentă de a fi subtil în privința articolelor tale de designer. Această ținută poate fi purtată aproape oriunde, cum ar fi la club, petreceri, casino și restaurante.

Ce să eviți să porți cu pantaloni de trening ca bărbat?

Tricourile polo arată bine cu blugi și pantaloni de jogging. Cu toate acestea, pentru bărbați, tricourile polo pur și simplu nu arată grozav purtate cu pantaloni de trening.  Evită să combini nuanțe diferite ale aceleiași culori. Pentru a evita acest lucru, potrivește pantaloni de trening negri sau gri cu o cămașă albă. Negru pe negru va arăta de obicei bine. Cu toate acestea, atunci când sunt culori precum gri pe gri sau albastru pe albastru, nu va arăta bine decât dacă au aceeași nuanță. Pantalonii de trening bleumarin vor arăta groaznic cu nuanțe mai deschise și mai strălucitoare de albastru, așa că asigură-te că porți un top de culoare complet diferită.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Dezastru total pentru Simona Halep! Anunț oficial de ultim moment
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Decizie istorică la Muzeul Louvre! Tabloul ”Mona Lisa” ar putea fi mutat
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Vremea se încălzește! Ce temperaturi au anunțat meteorologii?