• Publicat:
  • Actualizat:
Diverse

Ce studii are, de fapt, Andreea Marin. Puțini știu asta!

Andreea Violeta Marin a devenit cunoscută cu precădeere datorită emisiunii „Surprize, surprize” pe care a moderat-o din 1999 până în 2007, pe parcursul a 8 sezoane. Însă jurnalismul nu a fost prima ei dragoste în ceea ce privește cariera, inițial, vedeta a urmat cursurile Facultății de Informatică.

În timp ce era studentă la Facultatea de Informatică, în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, Andreea Marin și-a început cariera în jurnalism prin intermediul postului local de știri TVR Iași.

Ulterior, aceasta a urmat cursuri de specializare în jurnalism, relații publice și publicitate în cadrul Thompson Foundation și University of South California.

„Surprize, surprize” și cea mai cunoscută prezentatoare tv din România

În scurt timp, Andreea Marin ajunge pe micile ecrane din toată țara datorită emisiunii „Surprize, surprize”, pe care a moderat-o ani de zile. Astfel, prezentatoarea tv devine una dintre cele mai cunoscute fețe din România.

O altă emisiune care a consacrat-o este „Prețuiește viața, difuzată de același post de televiziune.

De-a lungul carierei, „Zâna surprizelor” a fost maestru de ceremonii a patru festivaluri internaționale: Eurovision, Mamaia, Cerbul de Aur și Gala Națională a Sportului.

Însă Andreea Marin nu s-a limitat doar la moderare, ci este și producător, director editorial (al revistei „Business Woman Magazine”), ambasador Garnier – L’Oreal și Cartier.De asemenea, aceasta și-a făcut debutul și pe piața cărții, fiind autoarea și coordonatoarea cărții „Prețuiește Viața”, primul volum din colecția „Albumele Andreei”. Profitul obținut din vânzarea volumului a fost donat cauzei umanitare a mamelor care suferă de cancer.

Andreea Marin este și managerul Proiectului Școala Mamelor („MOM UP – Rețea de Centre Pilot de Consiliere a Mamelor aflate în situații dificile de viață”), care face parte din proiectul național inițiat prin Fundația „Dăruiește Viață”.

Sursă FOTO main: Shutterstock

Sursă GALERIE FOTO: Andreea Marin / Facebook

Inchide