Cele 4 SEMNE care indică faptul că Vladimir Putin ar fi mort de 14 luni. Generalul ucrainean Kirilo Budanov l-a dat de gol

Cele 4 SEMNE care indică faptul că Vladimir Putin ar fi mort de 14 luni. Generalul ucrainean Kirilo Budanov l-a dat de gol
Publicat: 08/09/2023, 15:48
Actualizat: 08/09/2023, 16:29

Unul dintre capii spionajului ucrainean, generalul-maior Kirilo Budanov, crede că Vladimir Putin a murit cu mai mult de un an în urmă, iar Kremlinul afișează două dubluri în locul lui.

Unii oameni cred că dictatorul rus Vladimir Putin este deja mort, iar autoritățile folosesc dubluri pentru a ascunde acest lucru.

Generalul-maior Kirilo Budanov, șeful Serviciului de Informații pentru Apărare al Ucrainei, a spus că este convins că Putin a decedat acum aproximativ 14 luni și a fost înlocuit de sosii.

Și, deși afirmațiile generalului-maior sună ciudat, există câteva detalii ciudate care ar putea susține afirmațiile sale, susținute de aparițiile publice recente ale lui Putin, relatează The Mirror.

Într-o intervenție la Radio Svoboda de săptămâna trecută, Budanov a spus că Putin „pe care toată lumea obișnuia să-l cunoască a fost văzut ultima dată în jurul datei de 26 iunie 2022”. Iată câteva dintre detaliile care ar „da de gol” sosiile lui Putin, in opinia sa.

Urechile

Budanov a subliniat anterior că urechile lui Putin au arătat diferit la o serie de apariții publice. În august, el a declarat pentru televiziunea ucraineană că urechile lui Putin nu se potriveau în clipuri video alternative, care au arătat, de asemenea, că este mai înalt sau mai scund decât se presupune că ar fi.

„Imaginea, să zicem, a urechilor, este diferită. Și este ca o amprentă, imaginea urechii fiecărei persoane este unică. Nu se poate replica”, a spus el.

El a continuat, spunând că dublurile „au obiceiuri diferite, manierisme diferite, mers diferit, uneori chiar înălțimi diferite dacă te uiți cu atenție”.

Ceasul

În cercurile de la Kremlin, este bine cunoscut faptul că Putin poartă întotdeauna un ceas Raketa de 12.500 de lire sterline, care a fost produs în Rusia, la încheietura mâinii drepte. Dar în august părea să fi uitat complet pe ce încheietură era ceasul său prețios.

În timpul ședinței Consiliului Rusiei pentru Dezvoltare Strategică și Proiecte Naționale, el a părut nedumerit în timp ce și-a aruncat o privire la brațul stâng, deoarece și-a dat seama că ceasul său scump nu era de văzut nicăieri. Apoi a ridicat suspiciuni cu privire la identitatea sa când a scos ceasul și a început să se joace cu el.

Alunițele plasate diferit

După o călătorie la Mariupol, orașul ocupat de ruși în martie, analiștii au evidențiat o serie de neconcordanțe în trăsăturile feței sale și au sugerat că a fost trimisă o dublură în locul lui. Înregistrările video au declanșat comentarii de genul „Cine a vizitat, de fapt, orașul Mariupol?”.

„Specialiștii au observat cu mult timp în urmă diferențele dintre dublurile  președintelui rus. O margine pe lobul urechii lui Putin se schimbă constant. La fel și o aluniță mică pe față. Unul dintre Putini are riduri drepte pe față, celălalt are [riduri mici și întrerupte]. Acest lucru este imposibil chiar dacă i-au făcut injecții cu botox”, a spus Budanov.

Putin ar fi apelat la serviciile unor chirurgi plastici de mai multe ori, potrivit unor surse.

Bărbia

Analiștii au comparat trăsăturile lui Putin, adunând imagini de la trei apariții în care bărbia lui părea diferită. În timp ce se adresa Adunării Federale de la Moscova în februarie, linia maxilarului său părea strânsă și puternic definită.

Cu toate acestea, la doar o lună mai târziu, când a vizitat portul naval Sevastopol din Crimeea, bărbia îi era clar căzută. În timpul clipului lui Mariupol, bărbia îi era mai fermă, dar totuși mai lăsată decât la apariția din februarie.

Generalul SVR susține că o sosie „a fost filmată dar nu a vorbit mult și nu a stat multă vreme nicăieri” când a fost filmat în orașul bombardat. „Toată țara râde deja de inconsecvența dublurii cu originalul ca aspect, comportament și obiceiuri”, a spus el.

Sursa FOTO: Facebook

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Mașinile care nu mai trec ITP-ul. Vor pica inspecția tehnică periodică
Nemții nu mai sunt harnici. Ei muncesc puțin și se îmbolnăvesc des
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Marsilia se pregătește să primească flacăra olimpică