CORONAVIRUS. Val de infectări la Antena 1! Celebra cântăreață Ami, anunț important, după ce a filmat alături de Marcel Pavel și Ozana Barabancea

CORONAVIRUS. Val de infectări la Antena 1! Celebra cântăreață Ami, anunț important, după ce a filmat alături de Marcel Pavel și Ozana Barabancea
Foto: Facebook / AMI / @AMIofficial
Publicat: 21/06/2020, 14:57

Val de infectări cu coronavirus la Antena 1! După ce GÂNDUL.RO A DEZVĂLUIT ÎN EXCLUSIVITATE că Marcel Pavel, Ozana Barabancea și alte vedete de la emisiunea „Te cunosc de undeva” au coronavirus, cântăreața Ami face declarații de ultimă oră. Deși a filmat alături de Marcel Pavel și colegii infectați, artista NU este infectată cu COVID-19, după cum relevă testele.

Ami se află în prezent în izolare la domiciliu. Imediat după ce a aflat rezultatele testelor pentru coronavirus, vedeta a vorbit pe Facebook despre experiența ei.

Ami, alături de Bobo: „Prietenul meu din izolare”

„Prietenul meu de izolare pentru următoarea săptămână în care trebuie să stăm cuminți în casă, așa cum ni s-a comunicat. Din fericire, testul meu Covid-19 a ieșit negativ. Însă, gândul meu este alături de colegii mei de la Te cunosc de undeva care au fost testati pozitiv. Le trimit toată energia mea pozitivă și abia aștept să ne revedem sănătoși și bucuroși ca să ne putem continua filmările pentru noul sezon TCDU! Pupici de la mine si Bobo”, a transmis Ami pe rețelele de socializare.

Printre vedetele emisiunilor mondene de la Antena 1, care au făcut teste pentru Covid-19, rezultatele fiind NEGATIVE, se numără: Jojo, Tavi Clonda, Monica Anghel, Cosmin Selesi și Andreea Bălan.

GÂNDUL.RO A DEZVĂLUIT ÎN EXCLUSIVITATE detalii despre spitalizarea celebrului Marcel Pavel, diagnosticat cu coronavirus, care a participat la filmările show-ului „Te cunosc de undeva”.

Jurnalistul Marius Niță: „Nu Marcel Pavel a adus virusul” / „A cântat doar ca să ne liniștească”

Jurnalistul Marius Niță a vorbit, la GÂNDUL LIVE, despre starea de sănătate a cântărețului Marcel Pavel, diagnosticat cu coronavirus, care se află internat în spital.

„Mă bucur că sunt la mine acasă, ci nu la Matei Balș. Mă tem că unii colegi de la Antena 1 vor ajunge și ei la spital. Măsurile de relaxare au fost înțelese greșit de unii oameni. Chiar și Ozana Barabancea, care începuse să creadă în teoria conspirației, iată că are și ea. Marcel Pavel s-a tot plimbat , a intrat în contact cu cel puțin 150 de persoane, de la multe televiziuni. Ozana Barabancea este extrem de credincioasă.

Trebuia să creadă și în nenorocirea asta. Până la urmă, măsurile astea trebuie respectate în continuare. Au spus unii că vedetele nu au de fapt coronavirus și vor doar publicitate. Pe Marcel Pavel chiar l-am sunat și mi-a răspuns la telefon și l-am înțeles foarte greu pentru că nu putea să vorbească. Îl simțeam că se simte rău, mi-a zis că așteaptă rezultatul analizelor. Și a doua zi a aflat că are Covid-19.

Nu Marcel Pavel a adus virusul, acesta a adus simptomele dublei pneumonii și apoi s-a descoperit că au coronavirus, inclusiv Andrei Ștefănescu. Acolo se face testare în masă, pentru a nu se răspândi și mai mult. Nu ai cum să mai transmiți, cum să faci programele la tv? Marcel Pavel a cântat aseară doar ca să ne liniștească. Totul va fi bine, până la urmă, ia tratament.”

Cântărețul Marcel Pavel, despre care se știa încă de ieri că este suspect de coronavirus și care aștepta analizele testelor, a fost dus miercuri seară la spital cu izoleta, după ce s-a confirmat că este pozitiv. INFORMAȚIA A FOST DEZVĂLUITĂ ÎN EXCLUSIVITATE DE GÂNDUL.RO.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Ai văzut-o? Copilă de doi ani dispărută în Serbia, căutată pe teritoriul României. Autoritățile fac...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Creierul uman, mai mare la generațiile tinere. Riscurile de demență scad considerabil
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
”Ne înclinăm în fața domnișoarei doctor și ne luăm rămas bun” Durere fără margini la...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată că sărăcia poate accelera îmbătrânirea creierului