Cristian Popescu Piedone, mesaj după ce a câștigat funcția de primar al Sectorului 5: „Mă apuc de treabă. Necuraților, plecați acasă! Ați făcut suficient rău!”

Redactor:
Ioana Tudorascu
Cristian Popescu Piedone, mesaj după ce a câștigat funcția de primar al Sectorului 5: „Mă apuc de treabă. Necuraților, plecați acasă! Ați făcut suficient rău!”
Cristian Popescu Piedone anunță controale severe în Sectorul 5: „Poliția locală va ieși din adormirea în care a fost în ultimii 4 ani”.

Cristian Popescu Piedone, noul primar al Sectorului 5, a declarat, într-un mesaj pe Facebook, că „adevărul a învins! Restul candidaților au avut în spate partide care au investit sume uriașe în campaniile electorale, iar el a avut locuitorii Sectorului 5”.

„Judecata poporului a decis! Dragi prieteni, adevărul a învins! Dreptatea a învins! Noi am învins! Împreună!

În timp ce restul candidaților au avut în spate partide care au investit sume uriașe în campaniile electorale, eu v-am avut pe voi, locuitorii Sectorului 5! Cel mai important aliat! Singurul aliat care contează! Pentru voi m-am înscris în această cursă, pentru copiii voștri și pentru sectorul acesta care merită să iasă la lumină!

Copiii din Sectorul 5 merită să crească frumos și în siguranță! Seniorii din Sectorul 5 merită să trăiască decent după o viață de muncă! Voi toți meritați să fiți tratați cu respect!

V-am cerut să aveți încredere în mine și nu m-ați dezamăgit! Va promit că nici eu nu vă voi dezamăgi! Mă apuc de treabă! Meritați să trăiți într-un sector în care părerea voastră contează, în care sunteți ascultați! Lucrurile se vor schimba, dragi prieteni! Voi fi 24/24 printre voi, împreună vom găsi rezolvare la problemele care vă macină de atâta amar de vreme.

Vin către primărie! Vin cu poporul, cu locuitorii din sectorul 5! Primăria este de fapt a oamenilor! Iar voi, necuraților, plecați acasă! Ați făcut suficient rău!

Dumnezeu a fost de partea noastră! Cu credință și încredere începem munca!”, a scris Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

Rezultate parțiale. Cum s-au împărțit mandatele de președinți de Consilii Județene

Din cele 41 de Consilii Județene ale României, 20 vor fi reprezentate de președinți social-democrați, 16 de președinți liberali, 4 de președinți aparținând UDMR, și 1 președinte aparținând USR-PLUS, potrivit rezultatelor parțiale ale alegerilor de pe 27 septembrie. Numărătoarea paralelă încă poate fi contrazisă de cea oficială, însă sunt câteva județe, unde diferențele de procente sunt atât de mari, încât nu mai există niciun fel de dubiu.

Liberalii nu mai au emoții pentru județele Alba, Arad, Bihor, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Giurgiu, Iași, Maramureș, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Vâlcea și Vrancea.

În același timp, social-democrații știu că vor avea președinți de CJ în Argeș, Bistrița-Nîsîud, Botoșani, Brăila, Buzău, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj,Hunedoara, Mehedinți, Neamț, Olt, Teleorman, Tulcea, Vaslui.

UDMR ar câștiga patru mandate de președinte de CJ, în Harghita, Covasna, Mureș și Satu Mare, iar USR ar fi câștigat președinția CJ în Timiș, conform rezultatelor neoficiale.

ŞOC total la CFR Cluj. Dan Petrescu începe cursa pentru supremaţie şi aduce alţi doi...
Râzi cu lacrimi! Ce a pățit în Vama Veche o virgină din București
FOTO. Nicoleta Luciu, cel mai fierbinte pictorial! Imaginile tinereții într-o decapotabilă din piele
FOTO. Transformare ireală: așa arată unul dintre cei mai renumiți cântăreți români, la 60 de...
S-a aflat cel mai ascuns secret al lui Ceaușescu. Strategia lui avea să aducă sfârșitul....
Restaurant deschis în pandemie. Ce a decis să facă un chef cu banii de la...
Un influencer urmărit de 1 milion de oameni a murit de COVID-19, deși era convins...
Râzi cu lacrimi! Ce a pățit în Vama Veche o virgină din București
Patrick Cioaca nu mai exista. Ce s-a ales de baiatul Elodiei si al lui Cristian...
Cristofor Columb a fost EXHUMAT! Cine era de fapt MARELE explorator. Istoria Americii nu va...
Este oficial! Capitala intră în scenariul roșu. Ce s-a decis în cadrul ședintei de azi....
ȘOCANT! Noua BOALĂ pe care virusul covid-19 o produce în corpul tău. Români, mare ATENȚIE!
Când sunt Moşii de toamnă 2020 şi ce se dă de pomană în Sâmbăta Morţilor
Ai unul dintre aceste simptome? Atunci ești considerat suspect de COVID-19
Un business care explodează în România. Nimeni nu credea că se va schimba atât de...
Ziaristul care s-a luptat cu presa, detectivii particulari, izolarea, ameninţările şi cu un colos financiar...
×

Urmăriți GÂNDUL LIVEBucureștiul se află de azi noapte în scenariu roșu! Au fost închise școlile liceele, restaurantele, teatrele și cinematografele, iar masca este obligatorie inclusiv pe stradă. După mai multe gafe ale prefecturii, creșele și grădinițele rămân deschise. https://www.gandul.ro/19522894Alexandru Rafila, Lucian Romașcanu și Dan Barna, printre invitații Emmei Zeicescu

Publicată de Gandul pe Marţi, 20 octombrie 2020
Gândul LIVE!
Inchide