TRAFIC. „Micul Pablito” din Constanța „putea aproviziona” Olanda cu cannabis, la cât de mult creștea în casă / VIDEO FABULOS

TRAFIC. „Micul Pablito” din Constanța „putea aproviziona” Olanda cu cannabis, la cât de mult creștea în casă / VIDEO FABULOS
Publicat: 29/04/2020, 14:58
Actualizat: 29/04/2020, 15:16

Polițiștii din Constanța au fost surpriși să descopere, în umra unui control, o adevărată cultură de cannabis în locuința unu tânăr. În total, oamenii legii au descoperit 11 kilograme de cannabis uscat.

„Polițiștii de combatere a criminalității organizate împreună cu procurorii DIICOT din Constanța au descoperit, la domiciliul unui bărbat, o cultură indoor de cannabis compusă din peste 117 plante.

 Este vorba de 11 kilograme de cannabis (masă vegetală uscată) și aparatură specifică necesată cultivării de cannabis”, se arată într-un comunicat al Poliției.

De asemenea, au fost indisponibilizate 2 autoturisme, 4 telefoane mobile, un laptop, un pistol de tip airsoft, un topor, un baston telescopic, un spray iritant – lacrimogen, 2.800 de lei și 200 de euro.

În urma probatoriului administrat, un bărbat, de 30 de ani, bănuit că ar fi înființat cultura de tip indoor, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 29 aprilie, să fie prezentat instanței în vederea luării de măsuri legale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase