Ouă roz umplute. Pentru masa de Paște, gospodinele se străduiesc să fie cât mai creative și să prezinte preparatele tradiționale într-o manieră cât mai apetisantă, care să-i ia prin surprindere pe cei dragi. Rețeta de ouă roz umplute oferă nu numai un gust absolut delicios, ci și o prezentare unică, iar toate ingredientele sunt 100% naturale.
Masa de Paște este un motiv în plus pentru gospodine să se gândească ce preparate vor pregăti familiei. Desigur, ouăle sunt cel mai popular aliment pentru această ocazie, iar pe site-ul Cozânzenele.Gătesc, rețeta de ouă roz umplute face furori. Este foarte ușor de preparat, iar efectul este unul cu adevărat spectaculos.
Pentru rețeta de ouă roz umplute vei avea nevoie de următoarele ingrediente:
Curăță sfecla roșie, taie-o în felii mici și pune-le într-un bol. Peste bucățile de sfeclă tăiate, toarnă apa fierbinte, acoperă cu un capac și lasă totul cel puțin 30 de minute.
Fierbe ouăle, curăță-le de coajă, taie-le în jumătăți și scoate-le gălbenușul. Este momentul să scoți bucățile de sfeclă din vas și în sucul de sfeclă vei așeza jumătățile de albuș pentru 30 de minute.
După ce ai obținut culoarea dorită, scoate-le și lasă-le la scurs pe un șervețel absorbant. Umple ouă-le roz cu un amestec din pastă obținută din gălbenușuri, castraveciori în oțet tocați mărunt, maioneză, suc de lămâie, sare și piper.
FOTO: Envato