Cum să alegi din mediul online încălțăminte sport pentru copii?

Cum să alegi din mediul online încălțăminte sport pentru copii?
Publicat: 29/10/2021, 13:04

Indiferent de sezon, pantofii sport sunt preferați pentru activitățile normale de zi cu zi, mai ales în mediul urban. Copiii sunt cu atât mai mult încântați de a purta încălțăminte sport – casual de tip sneakers. Astfel de pantofi sunt practici și foarte rezistenți. În același timp, de la vârste tot mai mici, copiii își doresc să valideze valorile din moda actuală, iar personalitatea lor este adesea reflectată și cu ajutorul alegerilor din categoria fashion. Sneakerșii sunt considerați pantofi cool, mai ales dacă provin din colecțiile unor branduri de renume.

Mai ales în perioada actuală, în contextul pandemiei, dar și în general, magazinele online devin locul ideal de unde să cumperi inclusiv adidasi copii – încălțăminte sport pentru copii. Nu mai trebuie să faci drumuri la mall, nu mai este nevoie de timp alocat special pentru shopping de acest gen. Ai online cea mai mare varietate de produse, chiar și pantofi sport cool pentru copii, de la mărci consacrate. Mai mult decât atât, ai acces la cele mai noi colecții, unele chiar abia lansate pe piață la nivel internațional. Cei mici se vor bucura de astfel de cadouri la fel cum se bucură de electronice sau alte produse IT&C.

Pentru copii și adolescenți, se pot alege pantofi sport direct de către părinți, dar cu cât copilul este mai mare, cu atât mai bine este ca și el să fie implicat în procesul de selecție. Oricum, alege produse doar din magazine online de încredere, de preferat cele dedicate produselor de tip sport – casual din zona de fashion. Evită magazinele din afara țării, căci nu ai garanții totale legate de calitate și autenticitate a produselor. În plus, atunci când comanzi din alte state, produsele pot sosi după mai mult timp, iar un eventual retur este la limita imposibilului.

Când alegi pantofi sport pentru copii, alege mărci de top care pun accent și pe rezistența produselor în utilizare. Analizează materialele folosite și orice alte informații găsești online. Cele mai multe produse nu sunt impermeabile, dar găsești și produse care pot fi purtate în condiții de umiditate/precipitații. De obicei, pantofii sport cool sunt recomandați însă pentru spații interioare curate, uscate ori pentru practicarea unor sporturi, nu pentru drumeții sau alte activități în zone off-road.

Acordă maximă atenție detaliilor legate de mărimi. Măsurile pot să difere de la un producător la altul. Mai mult decât atât, unele produse fabricate mai ales pentru piețe dezvoltate din Europa sau America pot avea un alt sistem de măsuri. Verifică tabelele de mărimi și alege cu atenție, căutând de asemenea informații online, dacă ai unele ezitări. Măsurile copiilor evoluează rapid, așadar ai putea alege mereu o măsură ușor mai mare, cu un număr sau măcar jumătate de număr, pentru a utiliza pantofii sport mai mult timp.

Evită însă alegerile mult diferite, pentru că vor fi incomode. Ideal este ca, dacă cel mic/cea mică are deja pantofi sport de la un anumit brand, să mergi mai departe pe același brand, pentru a te asigura de compatibilitatea măsurilor cunoscute. Partea bună la e-commerce în România este că magazinele de încredere permit returul produselor la nevoie, simplu și rapid, prietenos cu adevărat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au abandonat mortul pentru a-și salva viața. Un cortegiu funerar din Mureș a fost atacat...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Viorica de la Clejani este în doliu: Mereu mi-a fost frică, parcă a presimțit...
Va fi obligatoriu în toată România. Încălcarea legii se pedepsește cu amenzi uriașe
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
O nouă specie de dinozauri este printre cele mai mici descoperite vreodată