De ce boală cruntă suferă Bia Khalifa, blonda năbădăioasă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” de la Pro TV

De ce boală cruntă suferă Bia Khalifa, blonda năbădăioasă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” de la Pro TV
SURSA FOTO: captura Pro TV
Publicat: 16/10/2022, 10:45

Fosta concurentă de la iUmor, Bia Khalifa, se confruntă cu probleme mari de sănătate. Ea a declarat public că are anorexie nervoasă, pe care face eforturi să o țină sub control.

Bia Khalifa susține că suferă de anorexie nervoasă. „Eu sufăr de anorexie nervoasă pe bază de stres și am suferit foarte grav în ultimele două luni. Am ajuns la spital, iar acum sunt în perioada de revenire. Am leșinat pentru că nu am reușit să mănânc, am avut faze în care vărsam tot ce mâncam. A fost groaznic. Efectiv nu am poftă de mâncare. Acum îmi rezolv problema cu un psihoterapeut și iau măsuri.”, a povestit Bia Khalifa, la Antena Stars, relatează BZI.

Bia a ajuns în atenția publicului după scandalul pe care l-a avut cu Dani Mocanu. Ea Și-a dorit să apară la tv și și-a îndeplinit dorința într-un timp scurt. Participarea ei la emisiunea iUmor a provocat controverse, iar declarațiile frumoasei vedete i-au șocat pe urmăritori. Dezinvoltă și extrem de sinceră, Bia Khalifa își asumă nu numai trecutul aventuros, ci și prezentul de palpitant.

De-a lungul timpului, ea a trecut prin mai multe transformări fizice și a apelat la operații estetice. „M-am născut în Bistrița, am plecat în Italia de când eram micuță. Eram bebeluș și eram super drăguță când eram mică. Tata și-a făcut în Italia viața, iar eu m-am mutat de când eram foarte mică, acolo am făcut grădinița, școala. După am plecat în Spania, unde am stat un an jumătate, iar mai apoi am decis să vin în România”, a mai spus ea într-un interviul citat.

„Este ceva ce a pornit de la psihic”

Bia Khalifa a precizat faptul că într-o lună trebuie să se opereze, însă îi este teamă că medicii vor refuza să mai facă intervenția din cauza problemelor cu greutatea pe care le are.

„Eu într-o lună am o operație și probabil mă refuză pentru că nu am kilogramele necesare pentru o astfel de intervenție. Nici măcar nu am greutatea necesară pentru o persoană la înălțimea de 1,70. Sunt subnutrită, cum ar veni.(…) În condițiile în care sunt aici trebuie să pun minim 20 de kilograme. (…) Mi-e destul de greu să accept situația. Oricum și cu operația, mi-o doresc. E periculos, efectiv nu mă operează”, a mai zis ea.

Ea face eforturi pentru o alimentație adecvată. „Iau pastile, vitamine, încerc să mă mențin, măcar să am ce îmi trebuie în cap. Este ceva ce a pornit de la psihic”, a declarat Bia Khalifa la Antena Stars.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase