Donald Trump ar fi COMPLEXAT de diferența de înălțime dintre el și fiul său cel mic, Barron. Jurnalist american: „E gelos pe înălțimea tuturor”

Donald Trump ar fi COMPLEXAT de diferența de înălțime dintre el și fiul său cel mic, Barron. Jurnalist american: „E gelos pe înălțimea tuturor”
Sursa foto: Profimedia. Donald și fiul său, Barron Trump
Publicat: 31/10/2023, 17:48
Actualizat: 31/10/2023, 18:14

Fostul președinte Donald Trump nu ar fi în cele mai bune relații cu fiul său cel mic, Barron. Detalii din cartea jurnalistului Michael Wolff „Siege: Trump Under Fire” dezvăluie nu doar că Donald și Barron au o relație tensionată și distantă, dar Trump senior fi atât de gelos pe înălțimea tânărului său fiu, încât ar evita să fie fotografiat lângă el, relatează The List.

Wolff a fost invitat la emisiunea „The Last Word with Lawrence O’Donnell” de la MSNBC în iunie 2019 pentru a discuta despre cartea sa, oferind mai multe detalii despre nesiguranțele al lui Trump.

„[Donald Trump] este gelos pe înălțimea tuturor. Nu se lasă niciodată într-o fotografie cu cineva mai înalt decât el. Înălțimea este una dintre tehnicile sale. Își folosește înălțimea – și, amintiți-vă, Donald Trump este un om foarte înalt”, a spus Wolff.

Donald Trump este cu siguranță înalt în comparație cu majoritatea oamenilor, dar fiul său Barron a crescut și mai înalt. În timpul podcastului „The Megyn Kelly Show”, fostul președinte a spus că cel mic era „foarte înalt  și, de asemenea, un copil arătos”.

Donald Trump a fost nesincer cu privire la înălțimea sa

Discrepanțe între diferite declarații cu privire la înălțimea și greutatea lui Donald Trump au apărut în primele luni din mandatul său prezidențial, Politico raportând o diferență de înălțime între cifrele din permisul său de conducere și cea comunicată public de purtătorul său de cuvânt. Slate a speculat că misteriosul centimetru suplimentar a fost o încercare de a-l ține pe Trump în afara clasificării medicale de „obez”.

Editorialistul Jay Mathews, care a studiat efectul înălțimii în alegerile politice de peste trei decenii, a raportat în 2020 că Trump a folosit înălțimea ca mijloc de atac împotriva oponenților săi. Mathews oferă diverse exemple în care Trump folosește un limbaj diminutiv pentru a-și descrie inamicii, inclusiv expresii precum „Micul Marco”, „Liddle” Adam Schiff” și tweet-uri ca acesta în care Trump scrie despre oponenții săi politici făcând referire la înălțimea lor.

Pe baza afirmațiilor autorului Michael Wolff din „Siege: Trump Under Fire”, obsesia lui Trump pentru înălțime a înrăutățit relația deja tensionată cu singurul său fiu cu a treia sa soție, Melania Trump.

„Nu se înțelege cu fiul său, nu comunică cu fiul său… fiul său nu face deloc parte din viața lui”, a spus Wolff pentru Lawrence O’Donnell în 2019.

Mai multe surse susțin că relația dintre Donald și Barron este practic inexistentă.

Problemele dintre Donald Trump și fiul său cel mic, Barron Trump, par să meargă mai departe decât diferența de înălțime de doi până la trei centimetri. Jonathan Karl, autorul cărții „Betrayal: The Final Act of the Trump Show”, a scris despre o conversație pe care a avut-o cu Trump, în care fostul președinte a dezvăluit reticența lui Barron de a-i spune tatălui său că îl iubește.

„Reluând o conversație între el și Barron, Donald a spus: „Îți iubești tatăl? ‘Nu știu, a răspuns fiul său.  E prea tare”, a spus Karl care a numit momentul „suprarealist” într-o intervenție la CNN (prin Facebook).

Relatarea lui Michael Wolff despre dinamica controversată a familiei Trump oferă o cauză plauzibilă pentru ezitarea lui Barron. Wolff a spus că fostul președinte nu își tratează foarte bine fiii. „Fiul său tânăr, Barron, care teoretic locuiește cu el, a devenit o problemă majoră în căsnicia lui”, a spus el. Folosirea de către Wolff a cuvântului „teoretic” se referă la zvonul mult timp speculat că Melania și Barron au locuit în Maryland, nu la Casa Albă cu Donald, pe care Wolff a confirmat ulterior în interviul său.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată...
Legenda Iepurașului de Paști - o tradiție prezentată de un teolog creștin!
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Oamenii de știință vor să construiască „Zidul Morții” pe Lună