EMOȚIONANT. Imaginea care a înduioșat zeci de români în plină pandemie: Pentru oameni ca ea și pentru copii ne mai rabdă Dumnezeu

EMOȚIONANT. Imaginea care a înduioșat zeci de români în plină pandemie: Pentru oameni ca ea și pentru copii ne mai rabdă Dumnezeu
EMOȚIONANT. Imaginea care a înduioșat zeci de români în plină pandemie Pentru oameni ca ea și pentru copii ne mai rabdă Dumnezeu / Sursă FOTO: Marian Roș - Facebook
Publicat: 14/04/2020, 09:11

Un bărbat a postat pe Facebook o fotografie care o înfățișează pe o femeie în vârstă în timp ce face munci agricole și care a strâns aprecierea a zeci de români. 

EMOȚIONANT. Se pare că fotografia a fost făcută în localitatea Rebișoara, din județul Bistrița-Năsăud, unde o femeie în vârstă are grijă de pământul ei.

„Doamne ajută să trecem cu bine!”

„Doamne ajută să trecem cu bine! La auzul clopotelor care îndeamnă la rugăciune în fiecare zi la ora 12.
Referitor la postare. Femeia vrea să rămână anonimă, nu are nevoie de nimic material, doar sănătate și să ne ferească Dumnezeu de această boală. Vă rog să respectați hotărârea ei cei ce-ați distribuit în numele meu”, a scris bărbatul alături de fotografie.

Până la momentul transmiterii acestei știri, fotografia a fost apreciată de peste 350 de persoane și cmentată de aproape 30.

„Doar pentru astfel de persoane și pentru copii ne mai îngăduie Dumnezeu”

Una dintre persoanale care a comentat la postarea bărbatului a scris: „Doamne ajută! Foarte frumos, pentru ei ne mai rabdă Dumnezeu!”, iar alta: „Doamne ajută-ne!! Doar pentru astfel de persoane și pentru copii ne mai îngăduie Dumnezeu!”. Printre comentarii se regăsește și unul de mulțumire: „Transmite-i, te rog, că e un model pentru mulți prin simplitate și mai ales credință!”.

Bărbatul care a postat imaginea susține că femeia este o vecină care are loc (pământ), însă o altă persoană care a comentat la postare susține că a mai văzut-o și pe alte grupuri de Facebook destinate românilor din județul Sibiu.

În ceea ce privește muncile agricole, persoanele fizice al căror venit principal provine din astfel de activități, se pot deplasa pentru efectuarea lor, indiferent de distanța față de domiciliu, dacă au asupra lor declarația pe propria răspundere completată corect.

La ultima informare din partea Grupului de Comunicare Strategică, în județul Bistrița-Năsăud au fost confirmate 82 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, în timp ce la nivel național au fost confirmate 6.633 de cazuri iar 331 de persoane au decedat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase