EXCLUSIV GÂNDUL.RO. Amănunte de ultimă oră despre fetița de 4 ani, care era abuzată zilnic de tatăl ei! Acesta o obliga să ”reproducă” scene din filmele pentru adulți: ”Copilul a început să povestească despre relația pe care a avut-o cu părinții săi”

EXCLUSIV GÂNDUL.RO. Amănunte de ultimă oră despre fetița de 4 ani, care era abuzată zilnic de tatăl ei! Acesta o obliga să ”reproducă” scene din filmele pentru adulți: ”Copilul a început să povestească despre relația pe care a avut-o cu părinții săi”
Publicat: 31/07/2020, 21:00
Actualizat: 31/07/2020, 21:58

I.M. avea doar 4 ani atunci când cel care ar fi trebuit să o ocrotească a început să abuzeze de ea. Totul se întâmpla sub privirile mamei și ale concubinei tatălui, cu care ”Sultanul” din Timișoara locuia împreună. Fiecare zi, se transformase pentru micuță într-un coșmar sexual. Molestată, amenințată și timorată, fetița nu s-a putut opune tatălui său, doar intervenția polițiștilor și a DGASPC Timiș făcând ca destinul ei să pornească, acum, pe un cu totul alt drum, departe de pericolul reprezentat chiar de propria familie.

GÂNDUL.RO a prezentat detalii șocante despre acest caz, iar monstrul care și-a agresat sexual, repetat, propria fiică – profitând de slăbiciunea ei și de tema pe care i-a indus-o permanent – se află acum în arest preventiv pentru 30 de de zile. Magistrații Tribunalului Timiș au decis că bărbatul – I.V. – nu poate fi judecat în libertate, făcându-se vinovat de ”viol în formă continuată” și ”rele tratamente aplicate minorului”.

”Inculpatul I.V., în perioada anului 2018–07.02.2019, prin constrângere fizică și morală (bătăi repetate, ascendentul moral pe care îl avea asupra fiicei sale minore, în vârstă de 4 ani), profitând de imposibilitatea acesteia de a-și exprima voința, a întreținut relații sexuale orale cu persoana vătămată I.M.I, în vârstă de 4 ani, fiica sa și persoană aflată în grija, ocrotirea și educarea sa în calitate de părinte al persoanei vătămate”, se arată în motivarea instanței de judecată, care a dispus arestarea monstrului.

DGASPC Timiș: ”S-a instituit plasamentul în regim de urgență la Centrul de Primire în Regim de Urgență Timișoara”

GÂNDUL.RO s-a adresat Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș pentru a obține informații referitoare la fetița abuzată de tatăl ei și la toate măsurile care au fost luate pentru o mult dorită revenire la normalitate. Micuța are, acum, 6 ani, iar Valentina Emilia Milutinovici, director general DGASPC Timiș, ne-a transmis precizări referitoare la noua ei viață.

”În urma adresei dumneavoastră transmisă DGASPC Timiș, prin care solicitați un punct de vedere referitor la situația minorei I.M., în vârstă de 6 ani, precum și informații despre măsurile care au fost luate de instituția noastră în acest caz, vă putem da următoarele detalii:

  • Copilul I.M. este în evidența Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, a urmare a sezizării venite din partea Secției 3 Poliție. Potrivit reprezentanților Poliției, acesta se afla în situație de risc și era neglijat de părinți. De îndată s-a instituit plasamentul în regim de urgență la Centrul de Primire în Regim de Urgență Timișoara, prin punerea în aplicare a Ordonanței Președențiale, deoarece părinții nu au fost de acord cu preluarea minorei de către reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, ulterior fiind identificat un asistent maternal profesionist care să corespundă nevoilor copilului.
  • Copilul s-a adaptat foarte bine la schimbarea modului de viață și în familia asistentului maternal profesionist, trăiește și crește într-un mediu lipsit de agresivitate și violență, mediu care îi conferă multă liniște și echilibru”.

I.M. este un copil activ, vioi, curios, orientat spre cunoaștere și explorare, dinamic și activ, sociabil și bine dispus în majoritatea timpului; a dezvoltat repede o relație de atașament cu asistentul maternal profesionist și familia acestuia, iar acesta este foarte atent la nevoile copilului și capabil să le satisfacă.

Valentina Emilia Milutinovici, director general DGASPC Timiș

”Copilul s-a integrat foarte bine în colectivitate”

În răspunsul trimis redacției, DGASPC Timiș specifică și că fetița frecventează acum cursurile unei grădinițe unde s-a integrat în colectivitate și participă la programul instructiv- educativ.

Mai mult, simțindu-se protejată în familia asistentului maternal profesionist, a început chiar să povestească amănunte legate de relația pe care avut-o cu părinții săi.

Copilul s-a integrat foarte bine în colectivitate, participă cu plăcere la programul instructiv-educativ din cadrul grădiniței pe care o frecventează și are relații bune atât cu personalul didactic, cât și cu ceilalți copii din grupă.

DGASPC Timiș

”Ajuns în familia asistentului maternal profesionist și simțindu-se securizat, copilul a început să povestească despre relația pe care a avut-o cu părinții săi”, menționează Valentina Emilia Milutinovici.

Fetița traumatizată, integrată într-un program de consiliere psihologică

Trauma sufletească și trupească prin care a fost obligată să treacă I.M. nu se va șterge atât de ușor. Tocmai de aceea, o consiliere de specialitate era absolut necesară, iar DGASPC Timiș ne-a informatm în exclusivitate, că micuța a fost deja integrată într-un program de consiliere psihologică.

Abuzurile suferite de fetiță, vârsta cronologică cât și ”dinamismul promiscuu” al familiei biologice, ”au fost de natură a-i pune în primejdie gravă dezvoltarea fizică, psihică și morală. Deși în prezent minora se află într-un spațiu securizant se regăsesc indici de teamă de agresori, inutilitate, nesiguranță, incertitudine și dinamică interioară compromisă, deci există probabilitatea unei decompensări psihopatologice cu consecințe grave în dezvoltarea personalității și întregului psihic al minorei”, s-a specificat în rechizitoriul întocmit.

Extras din motivarea instanței de judecată

Pe lângă abuzul sexual, au fost scoase în evidență abuzul fizic, emoțional și neglijarea din partea familiei naturale.

Amintirile dureroase au revenit în atenție, în timpul acestor ședințe, dar fetița a reușit să povestească tot ceea ce i s-a întâmplat și, încetul cu încetul, să se detașeze de un trecut îngrozitor. Pe de altă parte, trebuie menționat că I.M. va beneficia, și pe viitor, de consiliere psihologică, iar GÂNDUL.RO va urmări, de-a lungul timpului, tot ceea ce se va întâmpla cu această fetiță căreia chiar propriul tată i-a răpit, prin abuzuri repetate, o parte a copilăriei.

  • Fetița a fost integrată într-un program de consiliere psihologică, iar pe parcursul ședințelor de consiliere și creării relației psihoterapeutice cu psihologul, copilul a povestit ce s-a întâmplat în familia sa.
  • Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș a sesizat toate instituțiile abilitate pentru luarea măsurilor legale care se impun și vă asigurăm că I.M. va beneficia în continuare de consiliere psihologică, precum și de un mediu stabil în familia asistentului material profesionist”, a transmis, în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO, Valentina Emilia Milutinovici, director general DGASPC Timiș.
Adrian Artene
Director editorial al Grupului de Presă GÂNDUL, care include, printre altele, web-site-urile gândul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, mai mult
Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Crima din Brăila, mascată în jaf. Detaliile care complică ancheta în cazul dentistei omorâte la...
RĂSTURNARE de SITUAȚIE! Când ar fi murit Andrei Versace, de fapt. Detalii șocante ies la...
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit...
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de...
BREAKING | Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Andrei Versace, după ce...
Cu ce probleme MARI a rămas Andreea Bălan după stopul cardiac suferit la naștere. „Sângele...
"I-a dat bună ziua, el a crezut că se dă la ea". Şi-ar fi ucis...
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Cât timp poți circula cu parbrizul spart? Ce trebuie să faci când constați această avarie
Un aliat de top al lui Joe Biden spune că preşedintele se gândeşte la înlocuitori...
Descoperire FĂRĂ PRECEDENT la Pompeii! Nu a știut nimeni până acum
Mașinile interzise pe străzile din România. Nu mai au drept de circulație. Legea e lege
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Zodiile protejate de Sfântul Ilie. Ce nativi au mare noroc în această perioadă
„Ne-am potolit cu furatul” Reciclarea PET-urilor a devenit o afacere profitabilă! Cât câștigă românii pe...
Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online....
Ies la iveală detalii revoltătoare despre incidentul din Leeds. Românii care s-au bătut cu polițiștii...
BANCUL ZILEI. Bulă are parte de momente fierbinți la un interviu
A fost confirmat primul focar de pesta micilor rumegătoare din România