Amănunte terifiante ies la iveală după o arestare de ultimă oră! ”Sultanul” din Timișoara își abuza zilnic fiica de 4 ani pe care o obliga să reproducă scene din filmele pentru adulți / Monstrul avea un harem în locuință (EXCLUSIV)

Amănunte terifiante ies la iveală după o arestare de ultimă oră! ”Sultanul” din Timișoara își abuza zilnic fiica de 4 ani pe care o obliga să reproducă scene din filmele pentru adulți / Monstrul avea un harem în locuință (EXCLUSIV)
Drama unei fetițe de 4 ani din Timișoara, victimă a propriului tată. Anchetatorii au scos la iveală informații șocante

La o vârstă la care copiii au parte permanent de grija părintească, o fetiță de 4 ani din Timișoara a trecut printr-un calvar pe care, cu siguranță, nu-l va putea uita vreodată. Un coșmar transformat în realitate i-a răpit zâmbetul și copilăria, iar vinovatul în tot acest scenariu halucinant a fost chiar tatăl său. Amănunte zguduitoare au ieșit la iveală după ce așa-zisul tată a fost arestat zilele trecute. Presa n-a aflat nimic până acum despre cazul care va scandaliza România.

GÂNDUL.RO vă prezintă, în exclusivitate, o poveste de viață cutremurătoare, înecată în lacrimi, și care ar fi continuat ca un blestem dacă n-ar fi intervenit magistrații de la Tribunalul Timiș. Aceștia au arestat preventiv în urmă cu o săptămână un monstru numit tată. Faptele abominabile s-au petrecut între 2018 și 2019, iar I.V. – tatăl unei fetițe de 4 ani și ”stăpânul” unui adevărat harem –  este acuzat de anchetatori de viol în formă continuată și de rele taratamente aplicate minorului.

”Bătăi repetate, constrângere fizică și morală”

La doar 4 ani, I.M.I, ”aflată în ocrotirea și educarea” lui I.V., a fost obligată de tatăl ei să întrețină raporturi sexuale orale cu acesta. Încă o dată se demonstrează că, din păcate, există situații în care calitatea de părinte este ștearsă cu buretele și transformată într-o sintagmă lipsită de conținut atunci când instinctele animalice ies la suprafață.

”Inculpatul I.V., în perioada anului 2018–07.02.2019, prin constrângere fizică și morală (bătăi repetate, ascendentul moral pe care îl avea asupra fiicei sale minore, în vârstă de 4 ani), profitând de imposibilitatea acesteia de a-și exprima voința, a întreținut relații sexuale orale cu persoana vătămată I.M.I, în vârstă de 4 ani, fiica sa și persoană aflată în grija, ocrotirea și educarea sa în calitate de părinte al persoanei vătămate”, se arată în motivarea instanței de judecată, care a dispus arestarea monstrului.

Numai că drama fetiței de 4 ani a avut rădăcini adânci, anchetatorii stabilind că totul a început în anul 2015 și a continuat până în luna februarie a anului 2019, atunci când minora a fost preluată în tutela Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului (DGASPC) Timișoara.

Condițiile în care a locuit fetița erau precare, a fost hrănită necorespunzător, nu i s-a asigurat îmbrăcămintea necasară, iar violențele fizice exercitate asupra ei au fost constante, totul culminând în cursul anului 2018 cu ”întreținerea de acte sexuale orale cu minora”.

”I.V., împreună cu suspecta C.A. (NOTA RED. – mama micuței), prin măsurile și tratamentele luate, respectiv condiții precare de locuit, hrănire necorespunzătoare, neasigurarea îmbrăcăminții, exercitarea de violențe fizice, certuri continue, punerea minorei să consume alimente din gunoi, consum constant de alcool în prezența minorei, precum și întreținerea de acte sexuale orale cu minora (a forțat-o pe minoră să-i facă sex oral) a pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală și morală a persoanei vătămate”, au constatat judecătorii, care, zilele trecute, l-au arestat preventiv pe I.V..

”Minora nu avea capacitatea cognitivă de a înțelege ce se întâmplă”

În cursul anchetei desfășurate, faptele oribile de care este acuzat tatăl fetiței au fost scoase la lumină, toate dovezile obținute, precum și raportul de evaluare psihologică a minorei scoțând în evidență, pas cu pas, un dureros ”lanț” al cruzimii și indiferenței paterne la capătul căruia s-a aflat, prizonieră la doar 4 ani în propria familie, fetița traumatizată repetat.

”Înaltul grad de pericol social al infracțiunilor de săvârșirea cărora este acuzat inculpatul reiese din împrejurările și modul de comitere a infracțiunii de viol și rele tratamente , acestea fiind săvârșite de inculpat asupra fiicei sale, minoră care nu are capacitatea cognitivă de a înțelege ceea ce se întâmplă, în vârstă de 5 ani și 11 luni ani în prezent, timp de aproximativ 1 an în ceea ce privește infracțiunea de viol, aproape zilnic, profitând de ascendentul moral pe care inculpatul îl are asupra minorei, precum și profitând de imposibilitatea acesteia de a-și exprima  voința, aspect care imprimă infracțiunii de viol o gravitate sporită”, se arată în motivarea instanței.

”S-a mai arătat că inculpatul a profitat de starea de vădită inferioritate în care se afla fiica sa față de el și și-a transformat fiica într-un simplu obiect utilizat pentru a-și satisface pornirile sexuale. Gravitatea excepțională a faptei este dată și de repercusiunile pe care săvârșirea acesteia, timp de aproximativ 1 an, o poate avea asupra dezvoltării fizice și psihice ulterioare a persoanei vătămate în vârstă de doar 4 ani”.

Extras din motivarea instanței

Așa-zisul ”părinte” avea o ”puternică tulburare comportamentală”

Profilul psihologic al lui I.V. elimină, din start, orice eventuală ”exagerare” a anchetatorilor. Aceștia au constatat că exista ”o puternică tulburare comportamentală” a acestuia, iar faptele de care se face vinovat au fost demonstrate pas cu pas. Mai mult, procurorii au cerut arestarea preventivă a monstrului tocmai pentru că exista riscul ca astfel de infracțiuni să se repete. Agresiunea sexuală exercitată asupra fetiței s-a produs pe fondul unui grad de educație scăzut, a consumului de alcool și a unei situații materiale precare, se precizează în motivarea instanței, însă aceste concluzii nu pot fi etichetate drept ”circumstanțe atenuante”.

  • Potrivit alin. 3 al art. 202 CPP, “orice măsură preventivă trebuie să fie proporțională cu gravitatea acuzației aduse persoanei față de care este luată și necesară pentru realizarea scopului urmărit prin dispunerea acesteia”.
  • Conform art. 223 alin 2 CPP, „măsura arestării preventive a inculpatului poate fi luată și dacă din probe rezultă suspiciunea rezonabilă că acesta a săvârșit o infracțiune (…) sau o altă infracțiune pentru care legea prevede pedeapsa închisorii de 5 ani ori mai mare și, pe baza evaluării gravității faptei, a modului și a circumstanțelor de comitete a acesteia, a anturajului și a mediului din care acesta provine, a antecedentelor penale, a altor împrejurări privitoare la persoana acestuia, se constată că privarea sa de libertate este necesară pentru înlăturarea unei stări de pericol pentru ordinea publică”.

Mama fetiței prezenta tulburări psihiatrice, iar în locuința cu două camere se afla… și concubina bărbatului

Pe data de 18 iulie 2018, Secția 3 de Poliție din Timișoara a sesizat DGASPC Timișoara în legătură cu faptul că minora I.M.I. este supusă unor tratamente rele chiar de părintele său.

Și, pentru ca scenariul să fie cu atât mai dureros, mama fetiței prezenta tulburări psihiatrice, iar în locuința cu două camere unde locuia familia se afla… și concubina bărbatului. Practic, monstrul era stăpânul unui adevărat harem, el comportându-se ca un ”Sultan”.

Această ”neglijare parentală” a dus la intervenția DGASPC Timișoara, iar fetița a fost plasată în grija unui asistent maternal profesionist. Totodată, a fost delegat exercițiul drepturilor și îndeplinirii obligațiilor părintești cu privire la minoră în favoarea directorului general al DGASPC Timișoara.

”Reprezentanții Compartimentului Prevenirea Separării Copilului de Familie, respectiv asistent social și psiholog s-au deplasat la domiciliul familiei în data de 27.09.2018 pentru a realiza evaluarea situației copilului; părinții copilului au fost găsiti în stare de ebrietate, pe parcursul evaluării relaționarea dintre cei doi a fost tensionată și conflictuală, climatul familial era dezechilibrat, necorespunzător pentru creșterea și dezvoltarea copilului, soția era victimă a violenței repetate din partea numitului I.V., condițiile de locuit erau improprii creșterii și dezvoltării armonioase a copilului, solicitându-se instituirea unei măsuri de protecție speciale față de copil”.

Extras din motivarea instanței

În luna octombrie a anului 2018, reprezentanții Serviciului de Prevenție și Intervenție au efectuat o nouă vizită la domiciliul ”familiei”, iar concluziile au fost la fel de alarmante.

I. V., soția sa și concubina se aflau sub influența băuturilor alcoolice, s-au manifestat prin agresivitate verbală, aerul din locuință era ”irespirabil”.

”Aerul din locuință era irespirabil, existau haine murdare împrăștiate pe toată suprafața locuinței; în camera în care locuia minora împreună cu mama sa nu exista sursă de lumină, copilul prezenta indicatori specifici neglijării, avea îmbrăcămintea murdară și nu beneficia de hrană; comunicarea cu cei trei adulți a fost dificilă, deoarece manifestau suspiciune cu privire la motivul vizitei și agresivitate verbală”, au constatat reprezentanții Serviciului de Prevenție și Intervenție.

Fetița le-a povestit anchetatorilor întreg coșmarul pe care l-a trăit din cauza tatălul său

Fetița de 4 ani a avut puterea de a le povesti anchetatorilor toată drama prin care a fost obligată să treacă, aflându-se sub puterea incontrolabilă a propriului părinte. A spus că era bătută des de tatăl ei și de concubina acestuia. Atunci când, din cauza țipetelor care se auzeau din casă, vecinii au chemat poliția, concubina monstrului a declarat ”O pot omorî și acum”, ținând în mână un cuțit.

Declarațiile date de copila traumatizată au fost șocante. Tatăl său o obliga să privească filme pentru adulți pe telefonul mobil, ”unde a văzut “un băiat și o fată care își luau păsărica în gură”. Apoi, tatăl ei îi cerea să îi facă și ea lui același lucru.

”În timpul declarației, minora a exemplificat cu două păpuși, una băiat și una fetiță, punând păpușa fetiță peste păpușa băiat cu zona gurii în zona genitală a lui, spunând că I.V. era întins pe pat”.

Extras din motivarea instanței

Fetița a declarat că a trecut prima oară printr-o astfel de experiență atunci când avea 4 ani, iar ulterior, zi de zi, era obligată de tatăl său să-i facă sex oral. Și, pentru că se temea că va fi bătută de ”părintele” său, nu a avut puterea de a se opune.

Psihologul care a întocmit raportul de evaluare psihologică al minorei a arătat că, pe parcursul activității de evaluare psihologică, minora i-a relatat în detaliu aceleași aspecte privind abuzurile sexuale la care a fost supusă, specificând că minora ”are o atitudine de copil stresat și speriat în prezența tatălui său, menționând că minora nu mai vrea să se întoarcă la tatăl său și la ceilalți membri ai familiei sale”.

”I.V. o întindea pe pat, iar apoi îi băga mâna în “chiloței și o mângâia și îi băga degetul la păsărică”. În acest moment, în timpul declarației, minora a exemplificat din nou cu păpușile, spunând că pe ea o punea întinsă pe pat, iar apoi luând mâna păpușii băiețel o duce la organul genital feminin, spunând că a și băgat degetul “acolo”.

Extras din motivarea instanței

Judecătorii au decis că un astfel de ”părinte” nu poate fi lăsat în libertate

Abuzurile suferite de fetiță, vârsta cronologică cât și ”dinamismul promiscuu” al familiei biologice, ”au fost de natură a-i pune în primejdie gravă dezvoltarea fizică, psihică și morală. Deși în prezent minora se află într-un spațiu securizant se regăsesc indici de teamă de agresori, inutilitate, nesiguranță, incertitudine și dinamică interioară compromisă, deci există probabilitatea unei decompensări psihopatologice cu consecințe grave în dezvoltarea personalității și întregului psihic al minorei”, s-a specificat în rechizitoriul întocmit.

Pe lângă abuzul sexual, au fost scoase în evidență abuzul fizic, emoțional și neglijarea din partea familiei naturale.

”La aprecierea stării de pericol pentru ordinea publică, judecătorul de drepturi și libertăți de la prima instanță a avut în vedere și persoana inculpatului. Astfel, se remarcă că acesta are un nivel redus de educație, nu are ocupație, nu are loc de muncă stabil și este cunoscut cu antecedente penale. Cu toate acestea, aspectul acesta nu este de natură a imprima faptei un caracter mai puțin grav și de a diminua periculozitatea inculpatului, cu atât mai mult cu cât din evaluarea psihologică a acestuia a rezultat faptul că nu are un stil parental clar structurat, este predispus la crize intense de furie materializate prin descărcarea directă și violentă în exterior, are probleme de atașament concretizate în dificultăți de relaționare emoțională adecvată”

Extras din motivarea instanței

Paradoxal, tatăl fetiței a depus și o contestație prin care cerea să nu fie arestat preventiv, numai că judecătorii, ținând cont de toate circumstanțele și de pericolul pe care bărbatul îl reprezintă, au decis ca acesta să fie arestat.

”Admite propunerea de luare a masurii arestarii preventive, formulatĂ de catre Parchetul de pe lângă Judecatoria Timișoara. Dispune arestarea preventiva a inculpatului I.V., pentru săvârșirea infracțiunilor de viol în formă continuată, (…) și de rele tratamente aplicate minorului (…) pe o durata de 30 de zile, incepand cu data de 15.07.2020 pana la data de 13.08.2020 inclusiv. Se va emite mandat de arestare preventiva numele inculpatului I.V. Respinge ca nefondată cererea formulată de inculpat, prin avocat oficiu, de luare a măsurii preventive a controlului judiciar”, au hotărât magistrații de la Judecătoria Timișoara.

Adrian Artene
Director editorial al Grupului de Presă GÂNDUL, care include, printre altele, web-site-urile gândul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, mai mult
Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Reghecampf dă de pământ cu Anamaria Prodan. Declarații incendiare făcute de fostul soț
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Declarații cutremurătoare făcute de mama lui Sebastian Olariu, tânărul ucis în accidentul de la 2...
Mihai Albu, diagnosticat cu CANCER de prostată. A suferit deja o operație dificilă
Cea mai puternică furtună solară din ultimii 20 de ani loveşte Pământul. Cum ar putea afecta...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Vești bune despre Florin Piersic. Medicii de la Spitalul ”Foișor” au facut anunțul: ”Se alimentează...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Vis spulberat pentru Halep. S-a terminat. Cutremur în circuitul WTA
Meghan îl duce pe Harry în Nigeria, în căutarea rădăcinilor familiei sale
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
Promisiunea făcută de Iulia Albu după ce fostul ei soț, Mihai Albu, a fost diagnosticat...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
O nouă cercetare arată care este secretul satisfacției în relații