Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Diverse

EXCLUSIV | Polițiștii au descins la întâlnirea candidaților PLUS cu locuitorii sectorului 4. Care au fost acuzațiile și ce a urmat

Membrii PLUS au organizat, duminică, o întâlnire cu locuitorii sectorului 4, pentru a-și prezenta candidații la alegerile locale. La un moment dat, la fața locului au sosit mai multe echipaje ale Poliției Naționale și Locale din sectorul 4. Agenții le-au transmis organizatorilor că au fost sesizați în legătură cu o acțiune de campanie electorală desfășurată în zonă.

După scurte negocieri, membrii PLUS s-au îndreptat către parcul Tineretului, situat în apropiere, fără a se înregistra incidente. Candidatul PLUS la Primăria Capitalei, Vlad Voiculescu, a precizat – pentru Gândul.ro – că nu a existat nicio sancțiune din partea oamenilor legii.

Evenimentul fusese anunțat, pe o pagină de Facebook, pentru intervalul orar 12.00-15.00, la stația de metrou Tineretului. Până la sosirea oamenilor legii, cei prezenți din partea PLUS au stat de vorbă cu trecătorii și au împărțit pliante.

La întâlnire au mai fost prezenți, pe lângă Vlad Voiculescu, Simona Spătaru, candidatul PLUS pentru Primăria Sectorului 4, echipa de viitori consilieri locali desemnaţi dintre membri filialei PLUS Sector 4, dar și Dragoș Pâslaru, fost ministru de Finanțe în Guvernul Cioloș.

Dacă Simona Spătaru și Dragoș Pîslaru au dialogat cu polițiștii, pentru a lămuri lucrurile, Vlad Voiculescu a preferat să stea de vorbă cu locuitorii sectorului 4.

FOTO  – Alexandra Pandrea

 

 

 

Inchide