EXCLUSIV. „Spartacus, Idolul fetelor” din Rahova a primit încă o lovitură de la judecători! Ce au decis magistrații pentru Vasile Badea și pentru amicii lui care s-au „luat” cu poliția de Paște

EXCLUSIV. „Spartacus, Idolul fetelor” din Rahova a primit încă o lovitură de la judecători! Ce au decis magistrații pentru Vasile Badea și pentru amicii lui care s-au „luat” cu poliția de Paște
Spartacus rămâne în arest. foto: Facebook
Publicat: 22/05/2020, 10:43
Actualizat: 22/05/2020, 11:05

Vasile Badea, cunoscut sub porecla de „Spartacus, Idolul fetelor” din Rahova, cel care în seara de Paște le-a transmis polițiștilor că le răstoarnă mașinile, rămâne în arest preventiv, după ce judecătorii Tribunalului București i-au respins contestația la această măsură preventivă.

Judecătorii Tribunalului București i-au respins joi lui „Spartacus” o contestație la decizia de arest preventiv din aprilie, astfel că „Idolul fetelor” din Rahova rămâne încarcerat, și el și amicii lui care în seara de Paște au făcut scandal în stradă și au amenințat polițiștii.

Acuzați de ultraj

Indivizii recalcitranți din Rahova, în frunte cu Vasile Badea, sunt acuzați de ultraj asupra polițiștilor.

„Se constată legalitatea măsurii arestării preventive dispuse faţă de inculpaţii: BADEA VASILE, STÂNGACIU ŞTEFAN, CONSTANTIN GIGI, LIDER NICUŞOR Se menţine măsura arestării preventive până la următoarea verificare, dar nu mai târziu de 30 de zile de la pronunţarea prezentei încheieri, a inculpaţilor”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria sectorului 5.

Decizia a fost contestată și joi, pe 21 mai, la Tribunalul București, însă a fost respinsă.

„În baza art. 205 C.p.p., respinge ca neîntemeiate contestaţiile formulate de către contestatorii-inculpaţi BADEA VASILE, STÂNGACIU ŞTEFAN, CONSTANTIN GIGI şi LIDER NICUŞOR, împotriva încheierii pronunţate de către Judecătoria Sector 5 Bucureşti în dosar nr. 9368/302/2020/a1.1, la termenul din data de 15.05.2020. În baza art. 275 alin. 2, alin. 4 C.p.p., obligă pe fiecare contestator-inculpat la plata cheltuielilor judiciare avansate de către stat în valoare de câte 250 lei”, potrivit soluției de la Tribunalul București.

“Așteptăm Poliția! Revoluție, le răsturnăm mașinile”.

Cu doar două ore înainte ca poliția și jandarmeria să ajungă la fața locului, “Spartacus Idolu Fetelor”, înconjurat de mai mulți romi, urla fără niciun fel de jenă în fața locuinței din Rahova: “Așteptăm Poliția! Revoluție, le răsturnăm mașinile”.

Într-un final, dorința lui Spartacus s-a îndeplinit. Pentru a calma spiritele, poliția a tras și câteva focuri de armă. Ulterior, zeci de romi au fost duși la secție, pentru audieri.

A doua zi, , după câteva ore petrecute în arest, “Spartacus Idolu Fetelor” și-a cerut scuze polițiștilor, pe contul personal de Facebook, și a apărut cu un ochi umflat.