Femeia de 32 de ani care a întreținut relații intime cu un minor, iertată de justiție: „Nu am încălcat nicio lege”

Femeia de 32 de ani care a întreținut relații intime cu un minor, iertată de justiție: „Nu am încălcat nicio lege”
O femeie de 32 de ani a fost achitată de justiție, după ce a întreținut relații intime cu un băiat de 14 ani / Foto: Facebook / Teah Vincent
Publicat: 05/12/2020, 13:35

Teah Vincent, în vârstă de 32 de ani, a avut relații intime cu adolescentul în casa ei din Woolaston, Gloucester, Marea Britanie, în octombrie 2018. Aceasta a crezut că băiatul are cel puțin 16 ani, scrie metro.co.uk.

După proces, tânăra a declarat: „Am fost achitată de autorități, dar cred că oamenii mă vor considera mereu un prădător sexual.

„Nu am încălcat nicio lege…”

Înțeleg de ce oamenii gândesc așa, dar nu am încălcat nicio lege”, a declarat femeia, care este și mamă.

Băiatul și un prieten, care avea tot 14 ani, jucau fotbal în apropierea casei doamnei Vincent și aceasta i-a invitat la un suc, în 21 octombrie 2018.

L-a dus pe unul dintre băieți în dormitorul ei, crezând (după spusele ei) că avea 16 ani.

Femeia a plâns în fața juraților, care au găsit-o nevinovată, la finele unui proces ce a durat patru zile.

Mai mult, adolescentul furniza o vârstă falsă la profilul lui de Facebook. „Am falsificat datele pentru că trebuie să ai 13 ani ca să accesezi Facebook. Am dorit să am acces la jocuri și alte lucruri”, a spus adolescentul.

„Sunt sigură că mi-a zis că are 16 ani”

„Cu siguranță nu i-am zis că am 16-17 ani”, a spus adolescentul, în fața juraților.

„Sunt sigură că mi-a zis că are 16 ani și am crezut că pare mai matur”, a declarat femeia acuzată de coruperea unui minor.

„Nu m-am gândit că ar putea fi minor. Nu mi-a zis că e clasa a 9-a sau că are doar 14 ani, înainte să avem relații sexuale”, a mărturisit tânăra.

După ce a fost achitată, Teah a postat un mesaj pe Facebook: „Nevinovată. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în cei mai grei doi ani din viața mea. Bun venit, 2021, pentru mine și copiii mei”.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase