Gabriela Firea, dezvăluiri despre prefectul Capitalei, Gheorghe Cojocaru și PNL: „S-a dat ordin de la PNL să fie atacate toate hotărârile Consiliului General și ale companiilor municipale. Avem informații certe din cadrul Prefecturii”

Gabriela Firea, dezvăluiri despre prefectul Capitalei, Gheorghe Cojocaru și PNL: S-a dat ordin de la PNL să fie atacate toate hotărârile Consiliului General și ale companiilor municipale. Avem informații certe din cadrul Prefecturii
Publicat: 06/08/2020, 16:06
Actualizat: 06/08/2020, 16:25

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că prefectul Capitalei, Gheorghe Cojocaru, a primit ordin de la liderul PNL să atace și să blocheze hotărârile Consiliului General al Municipiului București și ale companiilor municipale.

Primarul Municipiului Bucureștiului, Gabriela Firea, a declarat în cadrul emisiunii „Punctul Culminant” prezentată de Victor Ciutacu, că prefectul Capitalei a primit ordine de la Ludovic Orban pentru a bloca și boicota hotărârile Consiliului General, potrivit informațiilor primite din cadrul Prefecturii, iar un exemplu în acest sens este blocarea proiectului de construire a pasajului de la Doamna-Ghica, construit de Trustul de Clădiri Metropolitane în colaborare cu Compania Municipală pentru Consolidarea Clădirilor.

Primarul General al Capitalei: „Grija prefectului de București este să facă abuzuri. Avem informații certe din cadrul Prefecturii”

 „Domul prefect, Gheorghe Cojocaru, numit de Guvernul PNL a fost în vacanță. Grija prefectului de București este să facă abuzuri. Se pregătește să facă aceste lucruri, avem informații certe din cadrul Prefecturii. Dumneavoastră treceți foarte des prin zona Sectorului 2, unde construim pasajul de la Doamna-Ghica. Acela este construit de o companie municipală nou-înființată, Trustul de Clădiri Metropolitane în colaborare cu tot o companie municipală, Compania Municipală pentru Consolidarea Clădirilor „. 

Gabriela Firea: „Toate hotărârile Consiliului General care se referă la companii trebuie atacate”

„De la prefectură, pentru că s-a dat ordin de la PNL, trebuie atacate toate hotărârile Consiliului General care se referă la companii. Prefectul a primit ordin de la liderul PNL, de la președintele PNL, să atace. Asta face la noi Prefectura”.

Ludovic Orban a decis azi să îl numească în funcția de prefect al Municipiului București pe Gheorghe Cojocaru pe 21 mai 2020.