GÂNDUL NEWS. Rădoi, atac la ministrul Drulă. Conflictul dintre sindicaliștii de la metrou și ministrul Transporturilor intră într-o nouă fază

Publicat: 02/04/2021, 20:40
Actualizat: 02/04/2021, 20:47

Emma Zeicescu vă prezintă în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 20:30, cele mai importante știri ale zilei, la GÂNDUL NEWS.

Emisiunea are o durată medie de 5 minute, fiind alternativa perfectă de consum pentru a te informa la sfârșitul zilei cu cele mai importante subiecte din actualitatea românească și internațională.

1  Rădoi, atac la ministrul Drulă. Conflictul dintre sindicaliștii de la metrou si ministrul Transporturilor, pe spațiile comerciale intră într-o nouă fază. După dezvăluirile din Gândul.RO, liderul sindicalistilor, Ion Rădoi aduce acuzații grave ministrului Cătălin Drulă.

 

2  Nelu Ploieşteanu s-a stins din viata la vârsta de 70 de ani! Cântărețul de muzică lăutărească era internat la Spitalul Floreasca, la Terapie Intensivă. Artistul ajunsese acolo în urmă cu două săptămâni, după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus. Nelu Ploiesteanu a cântat ca acordeonist la Teatrul de revistă „Ion Vasilescu”. În 1979 a făcut primul turneu în străinătate iar după Revolutie a lansat 18 albume. În urmă cu o săptămâna, o altă stea a muzicii lăutărești, Cornelia Catanga s-a dus către o lume mai bună!

 

3 A doua zi cu record de internări la ATI! Peste 1.450 de pacienți se află pe paturile de la Terapie Intensivă, în stare gravă. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat peste 5.800 de cazuri noi de îmbolnăviri, iar 145 de persoane au murit. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare susține că mutatia britanică a virusului este motivul creșterii numărului de cazuri.

4  Curg amenzile pentru miniștrii! Vlad Voiculescu a fost amendat cu 1.500 de lei pentru că nu a purtat mască în Palatul Parlamentului. Ministrul Sănătății a fost surprins timp de aproximativ 20 de minute fără masca de protecţie, timp în care a vorbit la telefon şi s-a salutat cu doi colegi. Ulterior, acesta a explicat că participa la o videoconferință și că acesta ar fi fost motivul pentru care nu purta masca. Și ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost amendată de poliție din același motiv, însă doar cu 500 de lei.

5  Începe primul weekend cu restricții noi. Măsurile sunt aplicate atât în București, cât și pe teritoriul întregii țări. Ele se aplică acolo unde rata de infectare este mai mare de 4 cazuri la mia de locuitori. Magazinele se vor închide la ora 18, iar circulația este interzisă după ora 20. Cu o excepie. În noaptea d esîmbăă, de Paștele Catolic, se va putea circula până la ora 2.00. În rest, după ora 20 românii vor putea ieși din case doar cu motiv întemeiat, cu declarație pe proprie răspundere sau adeverință de la angajator. Social Democrații însă, anunță că vor ataca în instanță închiderea magazinelor la această oră.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Ion Iliescu și Petre Roman, acuzați de infracțiuni împotriva umanității în dosarul Mineriadei. Ce riscă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”