Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Diverse

GESTUL lui Cristiano Ronaldo, în plină criză a coronavirusului

GESTUL lui Cristiano Ronaldo, în plină criză a coronavirusului
Cristiano Ronaldo îşi transformă lanţul de hoteluri din Portugalia în spitale pentru cei infectați cu COVID-19

Fotbalistul Cristiano Ronaldo (Juventus Torino) a decis să se implice în criza coronavirusului și îşi transformă lanţul de hoteluri din Portugalia în spitale pentru cei depistaţi pozitiv cu COVID-19.

Mai mult, tot el va suporta cheltuielile aferente, începând cu salariile doctorilor şi ale asistenţilor medicali.

Recent, portughezul a postat și un mesaj, pe pagina sa de Instagram, prin care îi îndeamnă pe toţi să respecte indicaţiile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

„Lumea traversează un moment extrem de dificil care cere multă atenţie şi grijă din partea noastră. Vă vorbesc nu în calitate de jucător de fotbal, ci un fiu, părinte şi om preocupat de ceea ce afectează întreaga lume. Este important să respectăm sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) şi ale instituţiilor care decid cum să ieşim din această situaţie. Viaţa umană trebuie să primeze în faţa altor interese. Vreau să aflaţi că sunt alături de toţi cei care au pierdut pe cineva drag şi sunt alături de cei care luptă împotriva epidemiei precum coechipierul meu, Daniele Rugani. Mulţumesc tuturor doctorilor extraordinari care îşi riscă viaţa pentru a o salva pe a altora”, a scris Cristiano Ronaldo pe Instagram.

Gestul lui Ronaldo vine într-un moment greu în viața sa, după ce – în data de 3 martie – mama sa a suferit un accident vascular cerebral.

Inchide