Horoscop 10 septembrie 2022. Mercur e în Balanță și ne va pune bețe în roate

Publicat: 10/09/2022, 07:00
Actualizat: 11/09/2022, 09:37

Horoscopul de azi, sâmbătă 10 septembrie 2022. Mercur e în Balanță, dar va retrograda până în 2 octombrie, și ne pune bețe în roate. Comunicarea e afectată, ne înțelegem mai greu om cu persoana, însă nu e ceva de nerezolvat. Trebuie mai multa răbdare și atenție. Tot azi avem Luna Plină în Pești. E momentul să încheiem ceva ce am început cu șase luni în urmă.

BERBEC

S-ar putea ca retrogradarea lui Mercur să te facă să întâmpini situații în cuplu. Partenerul spune una, tu înțelegi alta. Atenție la comunicare. E posibil să ai senzația că toată lumea are ceva cu tine. E doar o senzație, cum spuneam.

TAUR

Nativii taur au parte de confuzie la locul de muncă. E recomandat să clarificați discuțiile care apar cu colegii de birou. Deși acestea ar putea părea obositoare pe moment, pe termen lung e cel mai bine.

GEMENI

Rămâi calm chiar dacă în jur pare că totul se năruie. Va trebui să faci apel la creativitatea ta ca să faci față unor situații neplăcute azi. Ești mai sensibil și mai emotiv ca de obicei, ai grijă să nu intri în diverse conflicte.

RAC

Chiar dacă te simți inspirat, nu este cea mai bună zi pentru a lua decizii. Dacă ești convins că ai găsit o idee bună, mai bine te sfătuiești cu cineva sau mai amâni câteva zile înainte să o pui în aplicare. E posibil să apară cheltuieli sau o anume presiune asupra finanțelor tale, așa că nu te grăbi să faci cumpărături.

LEU

Relațiile cu cei din jur sunt foarte importante pentru tine azi. Te simți extrem de apropiat de prietenii tăi sau de anumite rude. Petreceți mult timp împreună. Așteptă-te și la discuții importante în relația de iubire… poate chiar și o cerere în căsătorie!

FECIOARĂ

O zi în care îți îndrepți atenția către propria persoană. Ai putea să schimbi anumite tipare de gândire care te-au ținut pe loc. Ai curaj, energia este bună azi! Atenție la planul financiar, s-ar putea să apară cheltuieli neprevăzute.

BALANȚĂ

Astăzi te conectezi foarte bine cu oamenii din jurul tău. Acesta este, de asemenea, momentul în care începi să simți că e cazul să faci câteva schimbări. Poate simți nevoia să îți schimbi garderoba sau de ce nu, să ai un nou look.

SCORPION

O zi încărcată pentru tine! Așteaptă-te la schimbări și noi colaborări. Nu toate îți sunt pe plac, însă e nevoie de atenție la modul în care îți exteriorizezi trăirile. Ți se vede nemulțumirea pe față. Nu uitați să citești printre rânduri înainte de a spune „DA” unui acord.

SĂGETĂTOR

Cariera ta este în centrul atenției, iar evoluția ta profesională este importantă. Este un moment în care poți culege roadele unor negocieri purtată în primăvara. În dragoste, partenerul îți poate oferi o dovadă de iubire. Ai nevoie si de timp liber, mai ales să te înconjori cu prietenii.

CAPRICORN

În zona de carieră apar schimbări. Fie te-ai săturat de o situație și pui stop, brusc și complet nepregătit. Fie ți se propune o promovare cum nici nu visai. Oricum, va fi o surpriză ce se întâmplă. Atenție, este important să citiți și să analizați totul cu grijă.

VĂRSĂTOR

Poți avea parte de situații legate de muncă sau de starea financiară. Sunt recomandare asocierile, planurile de viitor, dar pe care le poți pune în valoare în câteva săptămâni. Dacă ai drumuri de făcut, atenție, apar întârzierile, asigura-te că te vei încadra în timp. Nici examenele nu sunt favorizate azi.

PEȘTI

Luna Plină în propriul semn, în conjuncție cu planeta care te guvernează, Neptun, aduce o energie care te poate sensibiliza. S-ar putea să te simți obosit fără motiv. Ai grijă să îți faci timp pentru a te îngriji. Mergi la masaj, la yoga, la Biserică. Orice îți aduce liniște.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase