Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 august 2021. Vărsătorii pot lua decizii serioase în cuplu

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 august 2021. Vărsătorii pot lua decizii serioase în cuplu
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 01/08/2021, 08:30
Actualizat: 01/08/2021, 08:44

Horoscopul zilei de 1 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna august debutează cu o conjuncție care se petrece în zodia Leu, între Mercur, planeta comunicării și rațiunii, și astrul energiei, Soarele. Acest context astrologic ne susține din punct de vedere creativ și artistic, de susține să ne exprimăm sentimentele, să ne manifestăm afecțiunea, însă toate cu limită, dat fiind că această conjuncție se supune unei opoziții a lui Satturn, care mâine se va forma la grad perfect. Pe de altă parte conjuncția Soare-Mercur ne face să fim mai autoritari în dialog, dar ne stimulează și mintea și putem coace idei strălucite, în special legate de afirmarea personală.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 1 august 2021

Dragoste

Conjuncția Soare-Mercur se petrece chiar în casa iubirii tale și te stimulează să-ți exprimi sentimentele, însă nu neapărat o vei face sau, cel puțin, nu în gura mare. Mai degrabă vei analiza o situație sentimentală și vei lua o decizie în privința sa. Unii nativi poartă discuții serioase cu copiii.

Carieră și bani

Te bucuri de multă creativitate, simț artistic și poți excela în activități care presupun scris, citit, cântat.

Sănătate

Este o zi bună pentru a te dedica activităților relaxante, hobby-urilor tale și pentru a o petrece alături de persoana iubită sau copii.

Horoscop zilnic Taur – 1 august 2021

Dragoste

Conjuncția Soare-Mercur se petrece în sectrul familiei și s-ar putea să ai parte de discuții tensionate cu părinții și șansele să ajungeți la o viziune comună sau la un acord comun sunt minime, mai ales dacă la mijloc sunt și contexte financiare.

Carieră și bani

Azi îți canalizezi atenția asupra vieții personale și mai puțin profesionale. Posibil să analizezi și să iei decizii legate de o locuință sau de o mutare.

Sănătate

Nu se înrevăd probleme de sănătate, ci mai degrabă stres și nervi, mai ales dacă nu te poți dedica unor activități care-ți fac plăcere.

Horoscop zilnic Gemeni – 1 august 2021

Dragoste

Conjuncția Soare-Mercur se petrece în sectorul comunicării tale și te poate face mai vocal ca niciodată, plin de gânduri și idei, dar și de îmtrebări. Atenție totuși la ceea ce spui și cum spui pentru a nu-i răni pe cei dragi fără să vrei.

Carieră și bani

Încearcă să asculți și ceea ce spun ceilalți, să le iei în considerare ideile și să nu crezi că tu deții adevărul absolut. Dacă negociezi ceva, nu vei lăsa de la tine nimic.

Sănătate

Cum Mercur te guvernează și este încărcat cu energia Solară, astăzi cu greu vei sta locului. Ești plin de viață, agitat, faci mișcare, excursii și pleci în vizite.

Horoscop zilnic Rac – 1 august 2021

Dragoste

Este momentul să te pui mai mult în valoare, să-ți exprimi sentimentele față de partener și să strălucești cu adevărat lângă acesta. Dacă ești singur, nu este exclus să te atragă cineva, însă nu neapărat pentru o relație de lungă durată, cât pentru a trăi o pasiune de moment, poate o iubire de o vară.

Carieră și bani

Conjuncția Soare-Mercur se perece în sectorul tău financiar și dincolo de discuții despre bani și idei care-ți vin despre cum să-ți crești veniturile, te poate stimula să cheltui peste măsură, chiar dacă ceilalți nu vor fi de acord. Preferi o ceară decât să nu cumperi ceea ce ți-a făcut cu ochiul.

Sănătate

Azi te simți plin de încredere, dornic să le arăți tuturor ce bine te simți. Posibil să renunți la niște atitudini, obiceiuri care știi că-ți fac rău ție sau celor dragi.

Horoscop zilnic Leu – 1 august 2021

Dragoste

Conjuncția Soare-Mercur se petrece în zodia ta și-ți poate aduce o nouă viziune despre viața personală sau despre o relație în care ești implicat, aspect care poate chiar conduce la decizii importante.

Carieră și bani

Astăzi nimeni nu te întrece în discursuri și îți susții părerea cu atâta înverșunare, încât riști să dai naștere conflictelor. Ai grijă să nu exagerezi cu lauda de sine.

Sănătate

Ești plin de energie, însă o poți transforma ușor în stres și te poți suprasolicita nervos, deci ai grijă.

Horoscop zilnic Fecioară – 1 august 2021

Dragoste

Conjuncția Soare-Mercur se petrece într-un sector al trecutului și poate răscoli niște amintiri sau chiar poate contribui la reluarea unui dialog cu un fost partener.

Carieră și bani

Azi ai tendința de a exagera cu analiza și critica și le vei face reproșuri celorlalți, aspect care poate aduce tensiuni și conflicte. Inclusiv pe tine te poți critica peste măsură.

Sănătate

La nivel mental se duce o luptă, ești agitat, irascibil și foarte ușor de enervat, așa că ar trebui să apelezi la tehnici de meditație, să faci introspecție și să încerci să te relaxezi și să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Balanță – 1 august 2021

Dragoste

Conjuncția Soare-Mercur se petrece în sectorul prietenilor și îți actvează viața socială. Vei fi mai dornic să ieși și să cunosști noi persoane, însă ai grijă să asculți și dorințele celorlalți și să nu te impui în dialog.

Carieră și bani

Tot conjuncția Soare-Mercur din Leu poate să-ți aducă multă popularitate și să te susțină în activitățile de media, online sau în proiectele în care ești implicat, dar fiind că-ți aduce idei creative.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, în schimb ai mai multă grijă la deplasări, fie că ești la volan, fie pe jos.

Horoscop zilnic Scorpion – 1 august 2021

Dragoste

S-ar putea să fii nevoit să iei decizii în locul altcuiva și asta să te irite peste măsură. Totodată, ai grijă la atitudinea tiranică pe care o ai în fața celor dragi.

Carieră și bani

Conjuncția Soare-Mercur se perece în sectorul carierei tale și dacă ai crede că astăzi este duminică și scapi de tensiunile cu superiorii, află că mâine vor fi și mai aprige. Nu-ți impune ideile cu forța. Azi vei vrea să fii șef cu orice preț.

Sănătate

Te stresezi mai mult decât de obicei, cauzele pot fi diferite, însă remediul ține de tine. Ascultă muzică relaxantă, plimbă-te și odihnește-te.

Horoscop zilnic Săgetător – 1 august 2021

Dragoste

Dacă ai o relație la distanță, poți primi vești care să te bucure de la persoana iubită. Încearcă în rest să nu crezi că doar tu deții adevărul absolut pentru că această atitudine îți poate aduce tensiuni cu cei din jur.

Carieră și bani

Dacă cineva îți contrazice părerile, filozofiile și convingerile, va ieși mare scandal astăzi. O zi bună să primești vești din străinătate sau să iei decizii legate de un curs.

Sănătate

Conjuncția Soare-Mercur te stimulează să pleci într-o călătorie sau să faci planuri în acest sens, însă ai grijă că lucrurile nu vor merge ca unse, ci vei avea și unele obstacole, mai ales legate de acte.

Horoscop zilnic Capricorn – 1 august 2021

Dragoste

Conjuncția Soare-Mercur te poate susține să porți discuții sincere în cuplu chiar și pe teme mai delicate, cum ar fi sexul, banii sau fidelitatea. Ai grijă la ceea ce ții secret pentru că se poate dezvălui.

Carieră și bani

Se întrevăd neplăceri legate de sectorul financiar, mai ales de bani pe care-i deții cu alții. Poate fi vorba de discuții despre un credit, un împrumut, o datorie de returnat sau de primit. Și în familie pot apărea cheltuieli.

Sănătate

Sentimentuul că ai pierdut ceva sau că ceva s-a încheiat prea repede te poate întrista astăzi și-ți poate consuma toată energia. Staea emoțională poate fi mai apăsătoare.

Horoscop zilnic Vărsător – 1 august 2021

Dragoste

Conjuncția Soare-Mercur se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și te poate face foarte atent la viața de cuplu. Poți analiza situația pe toate părțile și nu este exclus să iei și o decizie importantă îîn acest sens. Dacă îți place de cineva, s-ar putea să-ți trezească prea multe suspiciuni respectiva persoană.

Carieră și bani

Tot unirea celor două planete te poate face mai atent la relațiile profesionale și poți deveni suspicios cu cei cu care lucrezi. Poți primi vești despre un contract, poți semna un contract zilee acestea, dar fă-o cu multă responsabilitate.

Sănătate

Este posibil să simți că ceilalți îți consdumă toate rezervele de energie, maia les dacă stai în preajma unor persoane care vorbesc mult și te obosesc.

Horoscop zilnic Pești – 1 august 2021

Dragoste

Chiar dacă ziua pare că începe bine, va veni cineva care-ți va da programul peste cap, care va vrea să facă altfel decât era în plan și acest aspect te va enerva la culme.

Carieră și bani

Conjuncția Soare-Mercur se petrece în sectorul muncii tale și, deși este zi liberă, te face atent la o situație profesională. Fie te caută colegii și intri în discuții contradictorii, fie ai niște sarcini de îndeplinit care nu-ți sunt pe plac sau poate este vorba doar de gândurile tale legate de locul de muncă care-ți dau bătăi de cap.

Sănătate

Tot conjuncția are legătură și su stilul de viață, cu sănătatea ta și s-ar putea ca astăzi să iei o decizie radicală în legătură cu rutina ta zilnică.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Ion Iliescu și Petre Roman, acuzați de infracțiuni împotriva umanității în dosarul Mineriadei. Ce riscă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”