Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 aprilie 2021. Berbecii se impun fără limite

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 aprilie 2021. Berbecii se impun fără limite
Horoscop 16 aprilie / Sursa foto: Pixabay
Publicat: 15/04/2021, 23:03

Horoscopul zilei de 16 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează o cuadratură între Soare, din zodia Berbec, și Pluto, planeta transformărilor profunde, din zodia Capricorn. Acest context ne poate face mai autoritari, mai impunători în fața celorlalți și putem intra mai ușor în conflicte cu superiorii sau persoanele care reprezintă o autoritate în viața noastră. Trebuie să avem grijă pentru că dezvoltăm și o tendință de manipulare pentru a ne atinge mai ușor scopurile.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 16 aprilie 2021

Dragoste

Soarele este guvernatorul iubirii tale și nu este exclus ca astăzi să simți că treci prin niște transformări destul de serioase, însă la nivel subtil, profund. Atenție la cum te impui în fața partenerului pentru că poți exagera.

Carieră și bani

Șansele să intri în conflicte cu superiorii sunt foarte mari astăzi, așa că ai grijă la modul în care pui o problemă în fața celor cu autoritate. La rândul tău, dacă deții funcție, și nu numai poți exagera cu modul în care-ți impui ideile.

Sănătate

După cum bine știi, niciun exces nu este binevenit în perioada aceasta. Profită de energia pe care o ai pentru a face lucruri constructive și ai grijă la administrarea stresului profesional.

Horoscop zilnic Taur – 16 aprilie 2021

Dragoste

Sunt posibile neînțelegeri cu membrii familiei și tensiuni în cuplu. Poți avea senzația că partenerul exagerează cu atitudinea sa. Ar trebui să încerci să lași mai mult de la tine.

Carieră și bani

Cu greu va putea cineva să te contrazică astăzi. Îți aperi cu înverșunare punctul de vedere și nu prea accepți alte perspective. Preocupă-te de situațiile materiale pe care le ai de rezolvat pentru că vei avea șanse mari să le duci în direcția dorită.

Sănătate

Posibil să te frustreze un gând legat de partener sau de o fostă relație. Înceracă să treci peste amintirile care revin acum.

Horoscop zilnic Gemeni – 16 aprilie 2021

Dragoste

Te preocupă foarte mult evoluția personală, traseul de viitor pe care intri și astăzi este o zi bună să-ți faci planuri pentru că ai răbdare să observi detaliile.

Carieră și bani

Strategiile de dezvoltare pe care ți le propui la capitolul profesional au toate șansele să dea roade. Este o zi în care te poți lămuri asupra unor subiecte importante. Ascultă sfaturile și viziunile celorlalți.

Sănătate

Luna se află în tranzit și astăzi prin zodia ta și de bucuri de momente plăcute, energie mai așezată și disponibilitate emoțională mai multă.

Horoscop zilnic Rac – 16 aprilie 2021

Dragoste

S-ar putea ca astăzi să ai senzația că partenerul îți impune cam multe și să fii foarte deranjat de atitudinea acestuia.

Carieră și bani

Atenție la conflictele cu superiorii care pot izbucni foarte ușor astăzi. Încearcă să-ți expui punctul de vedere fără agresivitate. Unii nativi își apără imaginea, funcția cu multă patimă.

Sănătate

Începi să-ți înțelegi mai bine temerile, anxietățile din ultimul timp și să simți nevoia de a te elibera de ele sau de tot ce este toxic în viața ta.

Horoscop zilnic Leu – 16 aprilie 2021

Dragoste

Relațiile de prietenie, dar și relația cu partenerul de viață sunt bine aspectate astăzi. Dai dovadă de maturitate, responsabilitate și înțelepciune, însă tendința de a fi ușor manipulator va exista.

Carieră și bani

În schimb, în sectorul profesional s-ar putea să nu reușești să păstrezi tactul, mai ales că Soarele, guvernatorul tău, este în aspecte tensionate cu Pluto. Posibil să fii mai autoritar și conflictual cu cei din jur și să duci lucrurile la extrem.

Sănătate

Este pozibil să te confrunți cu stări de agitație, dureri de cap și să fii mai iarscibil și neliniștit decât de obicei.

Horoscop zilnic Fecioară – 16 aprilie 2021

Dragoste

Dacă ai de împărțit ceva, bani sau bunuri materiale, cu partenerul sau cu cineva apropiat, astăzi s-ar putea ca acest context să fie sursă de conflict. Posibile gelozii și secrete care ies acum la suprafață.

Carieră și bani

La locul de muncă pot apărea situații care să-ți ceară mai multă adaptabilitate și chiar unele compromisuri. Evită speculațiile financiare și investițiile majore.

Sănătate

Nevoia de liniște, pace, echilibru între activitățile tale este mare și astăzi poți fi destul de matur și înțelept în organizarea timpului astfel încât să te și odihnești.

Horoscop zilnic Balanță – 16 aprilie 2021

Dragoste

Nu este exclus ca familia sau partenerul de viață să aibă o atitudine mult prera autoritară și să te simți dezechilibrat complet. Profită și reactualizeză niște reguli, spune-ți dorințele și cere să fie respectate.

Carieră și bani

Simți nevoia să mai independent astăzi și s-ar putea ca cerințele și autoritatea celor din jur să te deranjeze peste măsură.

Sănătate

Nu este exclus ca unele stări emoționale mai vechi să ți se reactualizeze sau să iasă la suprafață niște emoții pe care le țineai bine ascunse.

Horoscop zilnic Scorpion – 16 aprilie 2021

Dragoste

Azi va trebui să ai grijă la tendința de a-i manipula pe cei din jur pentru a-ți atinge propriile scopuri. Cei care te cunosc vor simți imediat că ceva nu este în regulă îna titudinea ta.

Carieră și bani

Poți fi mai conflictual astăzi și nu este exclus să ai parte de provocări profesionale, însă vestea bună este că ai în interior toate resursele și armele necesare pentru a le face față.

Sănătate

Este posibil să te simți mai obosit astăzi, mai stresat și surmenat de aceea ar treb ui să te odihnești corespunzător.

Horoscop zilnic Săgetător – 16 aprilie 2021

Dragoste

Posibil să exagerezi din dorința de a fi cu cineva sau, dacă ai deja o relație, să ai cerințe prea mari de la persoana iubită. Cuplurile de lungă durată trec cu bine peste ziua de astăzi pentru că pot reuși să-și consolideze relația prin dialog și activități în doi.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă pentru discuții de afaceri, negocieri și chiar pentru semnarea unor contracte profesionale.

Sănătate

Trecutul sentimental îți poate da târcoale astăzi și nu este exclus să pierzi multă energie gândindu-te la ceva ce a fost.

Horoscop zilnic Capricorn – 16 aprilie 2021

Dragoste

Este foarte probabil să te cerți cu familia, cu persoanele autoritate din viața ta. Este momentul să scoți al suprafață niște dureri din trecut, niște amintiri.

Carieră și bani

Mare parte din randamentul de care vei da dovadă la locul de muncă va veni întocmai din dorința ta de a sta departe de problemele emoționale, personale cu care te confrunți astăzi.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci mai degrabă ești foarte responsabil cu tot ce ține de acest capitol, dat fiind aspectul pozitiv între Lună, aflată în casa sănătății tale, și Saturn, guvernatorul tău.

Horoscop zilnic Vărsător – 16 aprilie 2021

Dragoste

Indiferenjt cât de mult te atrage o persoană, astăzi ești foarte matur și responsabil în acțiunile tale. Nu te avânți, ci testeți terenul cu o perseverență deosebită.

Carieră și bani

Ești creativ și poți profita de acest context pentru a-ți scoate la lumină un hobby, o pasiune. Ai grijă la exprimare pentru că poți fi prea direct și prea autoritar. Nu este chiar o zi favirabilă deciziilor impoartante.

Sănătate

Este posibil să-ți treacă multe idei prin minte, multe gânduri și frământări, poate chiar amintiri. S-ar putea ac unii nativi să nu se odihnească prea bine.

Horoscop zilnic Pești – 16 aprilie 2021

Dragoste

Te preocupă casa și familia și ești mult mai atent la nevoile celor dragi, ba chiar poți rezolva cerințe mai vechi ale părinților.

Carieră și bani

S-ar putea ca astăzi să cheltui bani mai mult decât ai planificat de aceea ar fi de preferat să fii chibzuit dacă ieși la cumpărături. Evită să împrumuți bani astăzi.

Sănătate

Starea emoțională este relativ bună, dar tendința de a te lăsa furat de trecut, de a te pierde în amintiri există și astăzi, dar are un rol constructiv, evolutiv.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Veste ȘOC pe piața mașinilor electrice. Chinezii au lansat mașina care bate TESLA! - GALERIE...
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
Răsturnare de situație la Survivor. Motivul real pentru care Alexandra a fost eliminată
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii transmit mai multe virusuri animalelor decât invers