Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 31 august 2020. Capricornii pot pierde bani

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 31 august 2020. Capricornii pot pierde bani
Nu rata horoscopul zilnic, oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 30/08/2020, 21:58

Horoscopul zilei de 31 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Astăzi, Luna se află în tranzit prin zodia Vărsător și în aspecte tensionate întocmai cu Uranus, guvernatorul zodiei, aflat în prezent în retrogradare în zodia Taur.

Acest aspect poate aduce, la modul general, o oarecare excentricitate, nonconformism, nevoie de independență și libertate, însă și capacitatea de a le pretinde într-un mod constructiv și, implicit, de a le oferi celorlalți printr-o mare empatie.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Nevoia de socializarea este mare, în special plăcerea, dorința de a sta de vorbă cu prietenii. Însă, ai grijă, pentru că există și posibilitatea să apară niște tensiuni în grup, mai ales dacă nu te simți în largul tău sau dacă ți se retricționează niște libertăți sau nu ți să acordă valoarea pe care tu consideri că o meriți.

Carieră

Astăzi te ocupi de niște proiecte personale pe care le ai. Poate fi vorba și de proiecte profesionale, însă nu neapărat legate de locul de muncă, ci mai degrabă în care ești implicată alături de alții.

Bani

Ai idei originale, nonconformiste despre cum să pui în valoare un plan, proiect, poate chiar afacere personală, însă tinzi să nu-ți acorzi suficientă încredere.

Sănătate

În afară de niște gânduri care te pot copleși prin frecvența cu care îți apar în minte, nu se întrevăd probleme de sănătate, însă evită să le somatizezi.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Îți acorzi foarte multă atenție și lucrezi mult la îmbunătățirea imaginii tale, la îmbunătățirea vieții tale. Nevoia de libertate este proeminentă și nu este exclus să o expui și partenerului, dacă te afli într-o relație. Cei singuri pot fi atrași de cineva cunoscut prin intermediul anturajului.

Carieră

Este o zi foarte bună pentru a-ți pune în practică niște planuri care vizează ascensiunea socială. Mulți nativi se preocupă de proiecte independente sau reevaluează o situație profesională astfel încât să obțină mai multă libertate de mișcare.

Bani

Poți să cheltui niște bani pe nevoile copiilor sau pentru a da curs unei invitații la o petrecere. În alte cazuri, vor fi nativi care cheltuiesc pentru propriile lor plăceri și pasiuni.

Sănătate

Încearcă să ai mai multă grijă la deplasări, să nu conduci cu viteză sau să faci imprudențe în trafic. De asemenea, dacă este vorba de deplasări profesionale, asigură-te că ai toate actele cu tine.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Poți avea parte de o întâlnire neașteptată cu cineva din trecut sau cu o persoană din străinătate, de altă cultură sau religie. În unele cazuri, unii nativi pot fi atrași de persoane din mediul academic sau care dau dovadă de o spiritualitate aparte.

Carieră

Este o zi foarte bună pentru studiu și dezvoltarea unor abilități mai vechi pe care le-ai ignorat până acum. Cunoașterea te va ajuta să-ți dezvolți noi orizonturi și îți va insufla o oarecare libertate în gândire.

Bani

Ai grijă în continuare la modul în care-ți administrezi veniturile pentru că tendința de a cheltui fără motiv sau pe lucruri inutile, de care nu ai nevoie pentru moment, este mare.

Sănătate

Este posibil să te temi pentru sănătatea ta sau a cuiva drag, să afli niște vești care să te uimească sau să dezvolți niște frici. Concentrează-te pe spiritualitate și credință, rugăciune, mai mult.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Nevoia de intimitate în cuplu este mare și azi poți da frâu liber unor pasiuni ascunse, poți dezvălui niște secrete și unii nativi își pot expune temerile într-un mod surprinzător, aspect care poate scoate la suprafață gelozii. Dacă ești singură s-ar putea să fii atrasă de o persoană din cercul de prieteni sau pe care o cunoști prin intermediul anturajului.

Carieră

S-ar putea să fie nevoie să te preocupi mai mult de un proiect pe care-l ai și despre care credeai că va merge de la sine. Posibile surprize legate de planurile tale. Este nevoie de o atitudine mai nonconformistă și mai îndrăzneață.

Bani

S-ar putea să fii nevoită să te preocupi de o situație financiară care vizează banii la comun cu ceilalți, investițiile comune. Unii nativi rezolvă ceva legat de un credit, împrumut, partaj, litigiu într-un mod surprinzător. Discuții despre moșteniri sau despre banii partenerului de viață.

Sănătate

Zi bună pentru sănătate, însă cu atenționarea de rigoare a perioadei de a evita execesele, cu precădere cele alimentare. Unele frici se pot activa puternic azi, dar abordează-le cu rațiune.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Dacă ești parte a unui cuplu de lungă durată și locuiți împreună sau sunteți căsătoriți, încercați să discutați despre nevoile voastre și să vedeți cum puteți ajunge la aceeași viziune sau cum vă puteți atinge scopurile împreună. Unii nativi simt nevoia de a se pune mai mult în evidență în fața partenerului.

Carieră

Poți avea o surpriză legată de carieră, de ascensiunea ta profesională și ar trebui să reevaluezi cu atenție situația înainte de a deveni conflictuală. Unii nativi pot semna parteneriate profesionale, pot fi determinați să accepte o nouă colaborare, o asociere care să le aducă mai multă libertate profesională.

Bani

Pot veni bani în urma unei discuții legate de salarizare sau poate primești niște sarcini suplimentare remunerate corespunzător. În cuplu pot exista discuții financiare și evită să te raportezi la banii partenerului de viață ca și cum ar fi ai tăi

Sănătate

În continuare se cere mai multă responsabilitate vizavi de acest domeniu și, de la caz la caz, implicare în rezolvarea unor afecțiuni. Caută echilibrul psihic și vei rezolva pe jumătate.
Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Încearcă să dai dovadă de înțelegere, maturitate și mai multă îngăduință vizavi de cei dragi și vei depăși cu bine provocările zilei.

Carieră

Azi vei munci cu multă sârguință și vei fi foarte conștiincioasă în privința sarcinilor pe care le ai de îndeplinit. Totuși, s-ar putea să ai parte de unele conflicte cu colegii de muncă, mai ales pornite din cauza diferențelor de opinie. Nu-și impune cu orice preț punctul de vedere!

Bani

S-ar putea să fii tentată să scoți niște bani din buzunar pentru nevoile partenerului sau ale copiilor, însă nici față de propriul tău răsfăț nu vei fi nepăsătoare! Încearcă să nu faci execes!

Sănătate

Azi dai dovadă de foarte multă grijă și atenție vizavi de sănătatea ta și s-ar putea chiar să cauți remedii în zona naturistă, homeopată sau spirituală. Gândirea pozitivă te ajută!

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Cu Luna în tranzit prin sectorul iubirii, vei simți nevoia de a-ți demonstra sentimentele, de a fi mai aproape de partener sau de copii, dacă ești părinte. Profită de acest aspect pentru a reaprinde pasiunea în cuplu și a-ți consolida relația. Posibile tensiuni în cuplurile noi, în care se resimte o dorință de libertate mai mare.

Carieră

Pot apărea conflicte la locul de muncă din cauza neînțelegerilor cu colegii sau din cauza unor restricții noi impuse sau poate chiar o problemă de familie te poate împiedica să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut. Posibile vești primite din străinătate!

Bani

S-ar putea să ai parte de unele surprize financiare, legate de un bun material, de banii partenerului de viață sau ai partenerilor de afaceri. Dă dovadă de răbdare și analizează în amănunt situația înainte de a lua o decizie.

Sănătate

Rămâne valabil aspectul care indică griji și frământări psihice, gânduri legate de starea de sănătate a unei persoane dragi sau legate de o afecțiune mai veche care-ți dă bătăi de cap.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Nevoia de a fi cu familia este mare, iar în cazul unor nativi se reflectă aspectul prin activități legate de casă și gospodărie. Posibile surprize și răsturnări de situație în cazul cuplurilor de lungă durată. Unii se pot muta împreună, iar alții pot alege să locuiască separat o perioadă.

Carieră

Este o zi provocatoare care-ți poate aduce ocazia de a discuta și chiar semna un parteneriat de lungă durată, o colaborare sau asociere, însă nu te aștepta ca totul să vină de la sine. Va trebui să depui efort pentru a obține un contract.

Bani

Ai ocazia de a negocia o sumă de bani pe care trebuie să o primești, însă pentru unii nativi poate fi vorba de o investiție într-un proiect.

Sănătate

Posibil să ai parte de unele gânduri mai pronunțate astăzi, însă vei reuși să te echilibrezi repede și să redevii veselă și optimistă.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Comunicarea este un atu al zilei și ai putea profita de acest context pentru a-ți pune în ordine nelămuririle pe care le ai vizavi de partener sau familie. Însă, atenție pentru că există posibilitatea să creezi un conflict, mai ales dacă ți se pare că ceilalți îți îngrădesc niște drepturi.

Carieră

Mare atenție la modul în care pui în discuție o problemă profesională pentru că există riscul de a te certa cu colegii. S-ar putea ca cineva să-ți ceară ajutorul, să-ți ceară un sfat, și nu evita să te implici.

Bani

Dacă ai de negociat un contract, un parteneriat, ai șanse foarte mari să obții condițiile cerute de tine și să se încheie totul cu un mare succes bifat.

Sănătate

Încearcă să nu te suprasoliciți la locul de muncă sau în activitățile zilnice și evită astăzi sarcinile care presupun migală și multă atenție și răbdare.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Surprize în dragoste – acesta este titlul capitolului pe care-l scrii astăzi. Atenție, însă, pentru că fie tu, fie partenerul nu știți cum să exprimați nevoia de independență și libertate, de spațiu personal, și puteți ajunge la conflicte.

Carieră

Ai șansa de a face un pas în față și a-ți atinge un scop. În unele cazuri este vorba întocmai de punerea în valoare a unui talent personal și astfel de transformarea acestuia în posibilă meserie de viitor.

Bani

Este o zi bună să faci o investiție într-un proiect personal sau în educația copiilor. Posibil să scoți bani din buzunar pentru o distracție, o petrecere, o activitate acre te apsionează. Evită speculațiile financiare și jocurile de noroc pentru că poți pierde bani.

Sănătate

Preocupă-te mai mult de propriul tău confort, preocupă-te să fii în armonie cu tine înainte de toate și vei reuși să fii în armonie și cu ceilalți.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Evită să intri în dialoguri contradictorii cu cei dragi. Familia poate avea astăzi niște pretenții pe care tu efectiv să nu le poți îndeplini, poate din lipsă de timp sau de resurse. Este o zi bună să reorganizezi sarcinile celor cu care locuiești sub același acoperiș sau să reamenajezi locuința.

Carieră

Interesul față de anumite probleme sau contexte personale te pot fae neatentă și dezechilibrată la locul de muncă. Dă dovadă de mai multă responsabilitate și implicare.

Bani

Pe cât de multă inspirație financiară ai astăzi, pe atât de mult vei tinde să cheltui bani fără rațiune și mai ales pentru îndeplinirea unor mofturi. Investește în tine și în îmbunătățirea stilului de viață.

Sănătate

Cu Luna în tranzit prin semnul tău nu ai de ce să-ți faci probleme de sănătate. Nivelul de energie este la cote înalte și ești veselă, optimistă și cu chef de viață.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

S-ar putea să ai parte de o întâlnire neplanificată cu o persoană din trecut, poate fi vorba de un fost coleg, un fost vecin sau o rudă cu care nu te-ai mai văzut de multă vreme. Azi pot veni vești surprinzătoare, poți primi informații neașteptate de la cunoscuți.

Carieră

Ai mai multă grijă la modul de comunicare pentru că ai tendința de a fi foarte libertină în exprimare, foarte dezinvoltă și nonconformistă și fără să vrei poți deranja pe cei din jurul tău.

Bani

Posibile negocieri surprinzătoare care să te pună pe gânduri. Nu lua decizii finale astăzi, mai ales dacă au implicații financiare. Analizează în amănunt o ofertă.

Sănătate

Starea de sănătate poate fi delicată, fragilă și asta pentru că ai tendința de a te îngrijora pentru ceilalți sau pur și simplu te frământă niște gânduri și nu le poți dizolva. Grijă și atenție sporite la deplasări.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
"Nu pot să-l privesc în ochi!" Tatăl lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o pe...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Marea Britanie a intrat într-o recesiune „superficială”