Horoscopul zilei de 21 decembrie 2020. Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 21 decembrie 2020. Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în zodia Vărsător
Horoscopul zilei de 30 ianuarie2021. Mercur retrogradează în zodia Vărsător
Publicat: 21/12/2020, 06:15

Horoscopul zilei de 21 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează Marea Conjuncție Jupiter-Saturn în zodia Vărsător, eveniment astrologic unic în 20 de ani care are calitatea de a deschide o nouă eră, cea a Vărsătorului. O astfel de conjuncție, în Vărsător, s-a petrecut ultima dată în anul 1405, iar în ultimii 200 de ani s-a petrecut doar în semne de pământ, ceea ce o face pe cea de astăzi să fie cu atât mai puternică și impactantă cu cât energia pământului, care vorbește despre stabilitate, statornicie, acumulare materială, avuție, putere, conducere, va fi înlocuită cu cea a aerului care vorbește despre gândire, raționament și intelect.

Fiind vorba de Vărsător, urmează o perioadă de progres tehnologic, o perioadă în care vom trăi adevărate revoluții în gândire, vom avea idei avangardiste și dorința de liberă exprimare va fi foarte mare. Totodată, această conjuncție, prin activarea energiei Vărsătorului, ne atenționează că evoluția și progresul vin prin umanitarism, deci va trebui să ne schimbăm acele principii din categoria „important este să-mi fie mie bine” și să ne racordăm la sintagma care va descrie cel mai bine noua eră: „unul pentru toți și toți pentru unul”. Vom crește prin comunitate și vom fi atrași de grupuri, organizații, anturaje cu care vom empatiza la nivel de mentalitate și alături de care vom crește. Impactul social este major, însă fiecare persoană va resimți vibrația schimbării în sectorul corespunzător zodiei Vărsător din astrograma sa natală.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 21 decembrie 2020

Dragoste

Marea Conjuncție Jupiter-Saturn se petrece în sectorul prietenilor și-ți aduce ocazia să-ți faci noi cunoștințe, să intri în noi cercuri cu care să empatizezi puternic și alături de care să evoluezi. Totodată, este posibil să te desprinzi de anturaje cu care nu mai ai nimic în comun.

Carieră și bani

Tot remarcabila conjuncție îți va deschide noi orizonturi profesionale și te va susține în progresul unor proiecte în care ești implicată, îți va aduce noi asocieri, dar și desprinderea de contexte profesionale care nu te mai reprezintă. Azi va intra și Soarele în sectorul carierei și-ți va aduce ocazia de afirmare și punere în lumină timp de o lună de zile.

Sănătate

Va urma o perioadă în care dorința de a face bine, de a te implica în acțiuni umanitare, caritabile va crește și de aici îți vei lua mare parte din doza de energie.

Horoscop zilnic Taur – 21 decembrie 2020

Dragoste

Jupiter este planeta care-ți guvernează intimitatea, iar Saturn principiile, prin urmare unirea lor în extrovertitul semn al Vărsătorului îți va aduce mai multă deschidere vizavi de sexualitate și chiar ocazia de a-ți revoluționa unele convingeri, de a fi mai liber și a trăi fără constrângeri și alte dogme. Posibil ca acele relații neoficiale în care nu se întrevăd obiective de viitor să se încheie.

Carieră și bani

Marea Conjuncție Jupiter-Saturn se petrece întocmai în sectorul carierei și pentru tine va începe o perioadă de evoluție și progres profesional. Este posibil chiar să-ți schimbi direcția profesională, meseria și nu este exclus să pui în practică ceea ce ai învățat în ultimii 3 ani. Îți vei atinge obiectivele și cele mai înalte aspirații, indiferent cât va trebui să muncești pentru asta.

Sănătate

Posibil să fie o perioadă în care stresul profesional să te acapareze, de aceea este important să nu exagerezi și să nu te suprasoliciți, mai ales că în ianuarie va intra și Marte, planeta acțiunii, în zodia ta și-ți va aduce un potențial energetic mai mare, dar și tendința de a deveni haotic.

Horoscop zilnic Gemeni – 21 decembrie 2020

Dragoste

Marea Conjuncție Jupiter-Saturn din Vărsător îți va aduce ocazia schimbării unor principii de viață, ocazia de a-ți contura noi filozofii mult mai nonconformiste, ieșite din tipare, mai ales despre relațiile tale, dat fiind că Jupiter este guvernatorul acestora.

Carieră și bani

Ai șansa odată cu această conjuncție puternică să te dezvolți nu doar personal, ci și profesional. Să evoluezi prin studiu și cunoaștere, să fii curios și să explorezi noi domenii, să-ți obții noi diplome și atestate și chiar să pui în practică ceea ce deja ai învățat, mai ales dacă este un certificat nefolosit până acum.

Sănătate

Ai mai multă grijă cum îți canalizezi energia astăzi pentru că te poți suprasolicita foarte ușor. Soarele îți va activa timp de o lună sectorul fricilor și angoaselor și vei avea ocazia să vezi ce te trage înapoi din evoluție, ce te sperie cel mai tare.

Horoscop zilnic Rac – 21 decembrie 2020

Dragoste

Marea Conjuncție Jupiter-Saturn din Vărsător se petrece în sectorul sexualității și îți va aduce ocazia unei noi raportări la viața intimă, la o relație ascunsă, extraconjugală. Nevoia de libertate va fi mai mare. În cazul unor nativi schimbarea poate apărea prin intermediul unui partener cu bani care le poate susține nevoile. Azi intră și Soarele în sectorul relațiilor tale și te susține cu energia și lumina lui în interacțiunea cu ceilalți.

Carieră și bani

Tot această conjuncție va avea impact și asupra sectorului financiar, în special fiind vorba de bunuri materiale, moșteniri, credite, investiții, taxe, asigurări, litigii. Vei avea o nouă viziune și raportare vizavi de acestea și nu este exclus să primești un ajutor aici, să vină la tine o sumă de bani, o moștenire, de exemplu, dar la fel de probabil este și că poți pierde ceva pentru ca mai apoi să recâștigi. Important este să înveți să te detașezi de material.

Sănătate

O serie de frici și angoase vor începe să dispară din viața ta, mai ales că le vei conștientiza și vei simți nevoia să te desprinzi de tot ceea ce te ține în loc și nu te lasă să evoluezi.

Horoscop zilnic Leu – 21 decembrie 2020

Dragoste

Marea Conjuncție Jupiter-Saturn din Vărsător se petrece în zona relațiilor și a căsătoriei, iar șansele să evoluezi prin relațiile tale sunt mari. Acest aspect poate aduce o căsătorie sau o șansă de schimbare a vieții de cuplu printr-o oportunitate care vine din partea partenerului. Poți porni într-o nouă direcție alături de acesta.

Carieră și bani

Și sectorul relațiilor profesionale este impactat de Marea Conjuncție și îți poate aduce progres în urma asocierilor, colaborărilor și parteneriatelor, contractelor pe care le vei semna acum. Poți intra în noi medii profesionale.

Sănătate

Simți o reală detensionare a stării generale și îți recapeți energia, mai ales că astăzi intră și Soarele în Capricorn, în sectorul sănătății tale și-ți aduce vitalitate și forță.

Horoscop zilnic Fecioară – 21 decembrie 2020

Dragoste

Saturn este guvernatorul iubirii, iar conjuncția cu Marele Benefic îți poate aduce îmbunătățiri remarcabile în viața sentimentală, dar și în relația cu copiii, dacă ai, mai ales că de astăzi, timp de o lună de zile vei avea parte și de protecția Soarelui intrat aici.

Carieră și bani

Marea Conjuncție Jupiter-Saturn din Vărsător se petrece în sectorul muncii și-ți va aduce ocazia schimbării modului de lucru, a sarcinilor și programului, însă cel mai probabil vei simți să-ți schimbi jobul în sine pentru că șansele să-ți descoperi adevărata vocație profesională sunt foarte mari.

Sănătate

Conjuncția are legătură și cu sectorul sănătății și cel mai probabil în perioada următoare vei fi atrasă de medicina alternativă, holistică și astfel vei reuți să-ți îmbunătățești remarcabil starea generală.

Horoscop zilnic Balanță – 21 decembrie 2020

Dragoste

Marea Conjuncție Jupiter-Saturn din Vărsător se petrece în sectorul iubirii și al copiilor și cel mai probabil îți va aduce o nouă poveste de iubire, o altă viziune în relația actuală, mult mai înclinată către evoluție, cu o mai mare doză de libertate, iar dacă nu ai copii, te poți pregăti de statutul de părinte.

Carieră și bani

Tot conjuncția va sta la baza creșterii creativității tale și vei putea conduce un talent către succes sau îl vei transforma în profesie, de exemplu, sau în activitate secundară.

Sănătate

Această conjuncție este cea care-ți readuce bucuria de a trăi, îți crește nevoia de a te distra, de a te bucura de micile plăceri ale vieții și, implicit, îți schimbă starea de spirit.

Horoscop zilnic Scorpion – 21 decembrie 2020

Dragoste

Marea Conjuncție Jupiter-Saturn din Vărsător îți va aduce ocazia de a-ți construi un cămin, ceea ce poate înseamna și o casă, la modul propriu, sau o familie. Cei tineri se vor muta singuri sau cu partenerul, în timp ce cei mai în vârstă vor renova, reabilita o casă. Apare posibilitatea achiziției unei case, de asemenea.

Carieră și bani

Ai șansa să-ți dezvolți un talent personal, să-l expui și altora și poți avea beneficii de pe urma sa.

Sănătate

Starea emoțională se va îmbunătăți în următoarea perioadă, iar trecutul va fi lăsat în spate, fie că este vorba de copilărie sau de o fostă iubire.

Horoscop zilnic Săgetător – 21 decembrie 2020

Dragoste

Marea Conjuncție Jupiter-Saturn din Vărsător te va ajuta să-ți îmbunătățești comunicarea cu cei din jur, să fii mai deschis la propuneri, să-ți exprimi ideile, trăirile mai liber.

Carieră și bani

Cu adevărat vei simți noile începuturi în tot ceea ce ține de învățare. Fie vei studia lucruri noi, vei obține noi atestate, fie vei preda altora ceea ce tu deja știi. Ideile tale vor fi progresiste și vei fi dornic de dezvoltare. Soarele intră în Capricorn astăzi și timp de o lună îți luminează alături de mercur sectorul financiar. Ai susținere și șanse bune de negociere.

Sănătate

Este o perioadă în care nevoie de a-ți căuta un mentor este mare. Posibil să cauți răspunsuri la întrebări existențiale în fel și fel de sfere, de domenii care până acum nu te pasionau prea mult.

Horoscop zilnic Capricorn – 21 decembrie 2020

Dragoste

Este o perioadă bună să lași în spate trecutul, cu toate dezamăgirile, fricile și obsesiile lui și să-ți recâștigi încrederea în tine. Ai avut-o tot timpul, dar acum va fi la cote și mai înalte, mai ales că și Soarele și Mercur se află în zodia ta timp de aproximativ o lună de zile.

Carieră și bani

Marea Conjuncție Jupiter-Saturn din Vărsător se petrece în sectorul financiar ți-ți aduce ocazia descoperirii libertății financiare. Este o adevărată revoluție care se va petrece aici. Îți vei schimba modul în care câștigi banii și vei avea idei ingenioase în acest sens, posibil chiar să-ți pui în aplicare un talent.

Sănătate

Cu Soarele în tranzit prin zodia ta, starea de sănătate se va îmbunătăți simțitor în această perioadă. Vei avea energie, vitalitate și chef de viață.

Horoscop zilnic Vărsător – 21 decembrie 2020

Dragoste

Marea Conjuncție Jupiter-Saturn se petrece în zodia ta și-ți aduce ocazia să-ți îmbunătățești viața personală, să faci schimbări remarcabile care să-ți aducă un nou viitor. Ai curaj, ai elan și poftă de schimbare și reîmprospătare.

Carieră și bani

Tot conjuncția aceasta va contribui și la îmbunătățirea finanțelor tale. Vei primi sprijin în proiectele pe care le ai și le vei consolida, vei avea idei înțelepte și avangardiste totodată despre cum să le duci la suscces.

Sănătate

Soarele va intra în acest sector și-ți va aduce energie și vitalitate. În plus, și impactul conjuncției va fi benefic și va veni cu îmbunătățiri ale stilului de viață pentru că îți va păsa mai mult de tine și de nevoile tale, de confortul tău.

Horoscop zilnic Pești – 21 decembrie 2020

Dragoste

Jupiter este guvernatorul tău secundar și te va ajuta să depășești trecutul, să lași în spate o dezamăgire, o deziluzie, o pierdere sau durere sentimentală.

Carieră și bani

Jupiter este și guvernator al carierei, iar Saturn al proiectelor tale și poți avea o bună intuiție în această perioadă despre cum să faci lucrurile să meargă profesional. În plus, Soarele va intra în sectorul asocierilor și te va susține în proiectele de grup.

Sănătate

Marea Conjuncție Jupiter-Saturn din Vărsător se petrece pe o casă mai puțin vizibilă care te unește cu spiritualitatea și-ți cere să faci pași în evoluția spirituală. Vei avea acces la o conștiință ma înaltă, chiar dacă starea generală este una de interiorizare, de meditație. Pot funcția remedii holistice care să îți amelioreze o problemă mai veche de sănătate, mai ales o afecțiune cronică, în cazul celor care se confruntă cu acestea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au abandonat mortul pentru a-și salva viața. Un cortegiu funerar din Mureș a fost atacat...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Miliardar român, fără noroc în dragoste. Dat în judecată de a patra nevastă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Veniturile din toată lumea se vor micșora până în 2050 din cauza schimbărilor climatice