Incendiul de la Vama Giurgiu, stins după nouă ore. Focul ar fi fost pus intenționat

Incendiul de la Vama Giurgiu, stins după nouă ore. Focul ar fi fost pus intenționat
Publicat: 15/01/2022, 21:04
Actualizat: 15/01/2022, 21:06

Incendiul care a cuprins două depozite din Vama Giurgiu a fost lichidat după aproape nouă ore. Se pare că focul ar fi fost pus intenționat.

Au ars tutun vrac, cartușe de țigări, articole textile, încălțăminte, alcool sanitar în recipiente din plastic, parfumuri, sticle cu băuturi alcoolice și diverse recipiente cu substanțe inflamabile, confprm Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Giurgiu.

În urma acțiunii flăcărilor, unele dintre bunuri nu au putut fi identificate. A fost salvat un butoi cu alcool etilic (1 mc).

Suprafața celor două depozite este de aproximativ 120 mp.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere, cercetările fiind continuate de Poliție.

Pentru stingerea incendiului au acţionat peste 30 de pompieri, cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o descarcerare. e. De asemenea, pentru degajarea tuturor bunurilor care ardeau mocnit în interiorul depozitelor și pentru a facilita lichidarea incendiului, cu sprijinul Primăriei Giurgiu, la fața locului s-a intervenit cu un motostivuitor și un utilaj cu cupă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase