Început de an școlar la SPA pentru Ela Crăciun și fiica sa, Alesia

Început de an școlar la SPA pentru Ela Crăciun și fiica sa, Alesia
Ela Crăciun și fiica sa, Alesia, la SPA
Publicat: 06/09/2022, 15:00
Actualizat: 06/09/2022, 19:27

Chiar înainte de începerea unui nou an școlar, Ela Crăciun a decis ca anul acesta să înceapă cât mai diferit pentru fiica sa Alesia, așa că a petrecut alături de ea o zi întreagă la SPA, unde s-au bucurat din plin de clipe de relaxare și răsfăț, înainte de provocările clasei a patra.

„Începem anul acesta școlar în forță, cu toți copiii aflați în forme diferite de învățământ, de la grădiniță, apoi clasa a patra și culminăm chiar cu clasa a zecea. Spre bucuria Alesiei, anul acesta am simțit nevoia să schimb ritualul de pregătire pentru școală și am ales să petrec timp de calitate cu fiica mea, la BuddhaSPA Studio, locația mea de suflet, unde evadez de fiecare dată când am nevoie de relaxare. A fost atât de entuziasmată și a plecat de acolo cu un zâmbet atât de larg, încât cred că vom face o rutină permanentă din mersul împreună la un incredibil masaj asiatic”, a declarat Ela Crăciun despre clipele de relaxare petrecute la SPA.

Ela Crăciun și fiica sa, Alesia, la SPA

Emoționată de trecerea în clasa a patra, Alesia a fost foarte încântată să poate călca pe urmele mamei sale și să primească îngrijirea terapeutelor din Asia, care au avut grija ca atât Ela Crăciun, cât și fiica sa Alesia să nu resimtă pic de tensiune odată ieșite pe ușă.

Ca la fiecare început de an școlar emoțiile Elei Crăciun ating cote maxime și invariabil de fiecare dată este copleșită de emoții și lacrimi în prima zi de școală.

„Știu că ar trebui să fie deja o rutină pentru mine prima zi de școală, însă în cazul meu este cumva invers. Sunt din ce în ce mai emoționată pentru că vreau să mă bucur mereu de copiii mei și să le pot fi alături în prima zi de școala. Acum cu Alex la liceu sunt conștientă că nu vor mai fi atât de multe începuturi de an școlar, de care să ne putem bucura cu toții, ca o familie”, a completat Ela Crăciun vizibil emoționată despre începutul noului an școlar.

Din fericire, Nicholas, mezinul familiei este abia la grădiniță și alături de el va avea celebra lui mămică încă multe începuturi de an școlar.

Tot Nicholas este și singurul care s-a bucurat să se întoarcă din vacanță într-un nou an de studii.

Vă recomandăm și:

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult