ÎNFIORĂTOR. O femelă elefant a mâncat un ananas în interiorul căruia erau ascunse petarde, folosit de localnici pentru a-și proteja câmpurile împotriva mistreților. Elefantul a decedat în chinuri

Redactor:
Florentina Dinu
ÎNFIORĂTOR. O femelă elefant a mâncat un ananas în interiorul căruia erau ascunse petarde, folosit de localnici pentru a-și proteja câmpurile împotriva mistreților. Elefantul a decedat în chinuri
ÎNFIORĂTOR. O femelă elefant însărcinată a mâncat un ananas cu petarde, folosit de localnici pentru a-și proteja câmpurile împotriva mistreților. Elefantul a decedat în chinuri

Moartea înfiorătoare a unei femele elefant însărcinată a câștigat atenția cetățenilor și a presei naționale din India. Aceasta părăsise pădurile Silent Valley din districtul Palakkad, rătăcind într-un sat din apropiere în căutare de hrană. Potrivit oficialilor forestieri, se presupune că elefantul a mâncat ananasul plin de petarde, așezat de unii localnici.

O femelă elefant însărcinată a murit în Kerala, agonizând într-un lac, miercurea trecută, după ce a mâncat un ananas plin de petarde, părăsit de unii localnici. Fructul a explodat în gura ei, ducând la tragedia inevitabilă. Incidentul a ieșit la iveală după ce un ofițer forestier a povestit detaliile morții oribile pe rețelele de socializare, transmite Daily Mail.

Ananasurile cu petarde din țară sunt, de obicei, folosite de localnici pentru a-și proteja câmpurile împotriva mistreților.

A avut încredere în toată lumea. Când ananasul pe care l-a mâncat a explodat, trebuie să fi fost șocant„, a declarat ofițerul forestier Mohan Krishnan, care a făcut parte din echipa de răspuns rapid pentru salvarea elefantului, a scris pe Facebook.

A fost plină de bunătate chiar și în durerile înfiorătoare

Nu a făcut rău nici unei singure ființe umane chiar și atunci când a alergat cu o durere înfiorătoare pe străzile satului. Nu a zdrobit o singură casă. Acesta este motivul pentru care am spus, a fost plină de bunătate„, a scris domnul Krishnan într- o notă emoționantă în Malayalam, alături de fotografii cu elefantul.

În cele din urmă, elefantul a urcat spre râul Velliyar și a zăcut. Fotografiile au arătat elefantul care stătea într-un râu, cu gura și corpul în apă, pentru a se ușura de durerea insuportabilă.

Oficialii forestieri au adus doi elefanți captivi, care au fost numiți Surendran și Neelakanthan, pentru a o prelua din râu. „Dar cred că a avut un al șaselea simț. Nu ne-a lăsat să facem nimic„, a scris Mohan Krishnan.

După câteva ore de încercări ale oficialilor de a salva elefantul, ea a murit la ora 16:00, pe 27 mai, stând în râu.
Elefantul a fost dus înapoi în pădure cu ajutorul unui camion, unde s-a luat rămas bun de la bietul animal.

Trebuie să i se dea un rămas bun pe care îl merită. Pentru asta, am luat-o din pădure într-o camionetă. Ea s-a așezat acolo pe lemne de foc, în ținutul în care a crescut.  Îi puteam simți tristețea doctorului care s-a ocupat de aceasta, deși expresia de pe fața lui nu era vizibilă din cauza măștii sale. Ne-am înclinat în fața ei și am plătit ultimele noastre respecturi „, a spus ofițerul forestier.

Asociațiile  drepturilor animalelor sunt revoltate, deoarece sărmana femelă elefant  a murit în chinuri atroce după ce a mâncat un ananas în interiorul căruia erau ascunse petarde.

Inchide