• Publicat:
  • Actualizat:
Diverse

INTERDICȚIE. Zece evenimente de la Sala Palatului, anulate sau amânate. Organizatori: Artiștii erau în România de ieri și erau nerăbdători să cânte pentru fani

INTERDICȚIE. Zece evenimente de la Sala Palatului, anulate sau amânate. Organizatori: Artiștii erau în România de ieri și erau nerăbdători să cânte pentru fani
Boney M. concert reprogramat / Sursa: Foto: Facebook / Kompas Events

Concertul Boney M, care urma să abă loc duminică seara la Sala Palatului, a fost repprogramat pentru data de 20 septembrie, ca urmare a măsurii anunțate de secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, de a interzice organizarea de evenimente cu mai mult de o mie de participanți, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

Concertul Boney M este unul dintre cele 10 evenimentele anulate sau reprogramate conform hotărârii Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, măsură valabilă până la 31 martie, după cum a anunțat conducerea Sălii Palatului pe pagina de internet.

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat că s-a luat decizia să se interzică aprobarea organizării de evenimente cu participarea unui număr mai mare de o mie de persoane. Sala Mare are o capacitate de 4.060 de locuri.

„Suntem nevoiți în acest moment să amânam concertul Boney M, care urma să aibă loc la Sala Palatului din București în data de 8 martie 2020. Ne pare extrem de rău că s-a ajuns în această situație. Artiștii se aflau în România încă de ieri și erau nerăbdători să cânte pentru fanii care îi așteptau de atâta vreme. Bilete rămân valabile, concertul a fost reprogramat pentru 20 septembrie”, au transmis duminică, pe Facebook, organizatorii evenimentului, Kompas Events.

„Subliniem încă o dată că decizia de a amâna evenimentul nu le aparține organizatorilor. A fost IMPUSĂ prin decret, astăzi, 8 martie 2020. Ne cerem scuze pentru această amânare. Păstrați biletele intacte, ele rămân valabile pentru data de 20 septembrie când Boney M se vor întoarce la București pentru un super show”, au precizat organizatorii.

Concertul Boney M era sold out, după cum au anunțat organizatorii.

Luni, 9 martie – GALA STELELOR BALETLUI RUS

Miercuri, 11 martie – MUSICAL MAMMA MIA

Luni, 16 martie – MOZART GROUP

Vineri, 20 martie – TUDOR GHEORGHE-„RISIPITORUL DE FRUMUSEȚI”

Duminică, 22 martie – FUEGO – SIMFONIC LA SALA PALATULUI

Miercuri, 25 martie – LĂUTARII BUCUREȘTIULUI ȘI INVITAȚII

Joi, 26 martie – TODES BALLET – #TOBECONTINUED

Sâmbătă, 28 martie – CRISTI MINCULESCU, VALTER & BORO – 40

Luni, 30 martie – PINK MARTINI

Inchide