Isabela Stănescu, concurentă la ”Românii au Talent”, este unul dintre olimpicii promovați în Piatra Neamț

Isabela Stănescu, concurentă la ”Românii au Talent”, este unul dintre olimpicii promovați în Piatra Neamț
Publicat: 03/03/2020, 18:15
Actualizat: 04/03/2020, 05:35

Isabela Stănescu este unul dintre elevii olimpici care este promovat pentru al doilea an pe panourile publicitare din Piatra Neamț. Isabela Stănescu  a participat la concursul ”Românii au talent”, sezonul 9, ediția a doua, fiind unul  din cei 11 finaliști care au luptat pentru titlul de cel mai talentat român și premiul în valoare de 120.000 de euro.

Isabela face parte din comunitatea romă, nu s-a dezis niciodată de acest lucru şi se mândreşte cu asta, iar succesul ei artistic face cinste comunităţii sale.

Este laureata mai multor concursuri de muzică, obţinând printre altele, trofeul la secţiunea de canto clasic al Concursului Internaţional de Interpretare Muzicală Emanuel Elenescu”, premiul I la Olimpiada Naţională de Muzică, premiul I finalist la Concursul Naţional de Canto Clasic Achim Stoia” şi, de asemenea, la Concursul Naţional de Teoria Muzicii Constantin Constantinescu”.

Tânăra bursieră a Fundaţiei Principesa Margareta a României este studentă în anul I la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti.

Isabela Stănescu este unul dintre elevii olimpici care este promovat pentru al doilea an pe panourile publicitare din Piatra Neamț.

„Mulţumesc tuturor celor care au contribuit la această iniţiativă, pentru că au făcut ca mândria şi curajul să se nască în noi. Doresc ca pe viitor să fim în număr cât mai mare pe aceste panouri, să aducem cinste oraşului nostru şi să ne facem cât mai cunoscuţi în domeniul în care performăm”, a spus Isabela Stănescu, pentru MEDIAFAX.

Petreanca Isabela Stănescu a interpretat la audițiile concursului Românii au talent”, aria ‘O mio babbino caro’ de Puccini. Prestația ei a fost aplaudată în picioare de jurații emisiunii, pentru  pentru care a primit patru de „Da”.

După prestaţia din semifinala Românii au talent“, Florin Călinescu a mărturisit că a rămas fără cuvinte şi i-a făcut poate unul dintre cele mai frumoase complimente, comparând-o cu tenismena Simona Halep: „Excepţional, fără cuvinte sunt. Ceea ce este sublim pentru mine este de neînţeles. Eşti o Simona Halep a operei, jur“.

Isabela Stănescu s-a calificat în finala emisiunii-concurs Românii au talent“, ce a avut loc pe 24 mai 2019.

Elevii olimpici, alături de rezultatele lor apar, pentru al doilea an la rând, pe panourile publicitare din Piatra-Neamţ, fiind primul din ţară care a pus în practică o astfel de iniţiativă.

„Anul acesta, pe 3 panouri publicitare din oraş au fost expuse imagini ale celor 26 de elevi olimpici, ce au obţinut rezultate deosebite la olimpiade, elevi care reprezintă viitorul acestui oraş şi de care comunitatea locală este foarte mandră. Mai mult decât atât, în fiecare an, de sărbătoarea oraşului, elevii olimpici cât şi profesorii îndrumători sunt premiaţi de către Primăria Piatra-Neamţ”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Primăriei Piatra-Neamţ, Vlad Tudor.

Elevii olimpici din Piatra-Neamţ, promovaţi pe panourile publicitare din oraş. Sursă FOTO: Mediafax

Iniţiativa a fost pusă în practică în iarna anului trecut, după ce consilierul local Romel Bîrjoveanu a propus un proiect de hotărâre în acest sens, la scurt timp după ce un liceu din Constanţa a avut o idee similară.

La acea dată, consilierul declara că-şi doreşte „înlocuirea bormaşinilor şi reclamelor la medicamente de pe panourile publicitare din oraş cu pozele elevilor care au obţinut rezultate deosebite la învăţătură”.

Potrivit proiectului de hotărâre votat de consilieri, costurile afişajului vor fi suportate din bugetul oraşului Piatra-Neamţ, iar perioada de timp în care vor fi expuşi olimpicii pietreni să fie de 15 zile pe an, timp în care firmele care deţin aceste panouri nu vor plăti chirie.

„Proiectul iniţiat de mine şi colegii liberali în 2018, continuă să ofere prestigiu, cinste şi o recunoaştere în plus tinerilor olimpici din Piatra-Neamţ, prin expunerea acestora şi a premiilor obţinute la diferite competiţii, pe panourile publicitare din oraş. În fiecare an, timp de două săptămâni, reclamele de pe unele panouri publicitare din oraş vor fi înlocuite cu pozele olimpicilor care au obţinut rezultate deosebite la învăţătură. Primăria Piatra-Neamţ premiază olimpicii nemţeni, iar această iniţiativă credem că va stimula tinerii să înveţe şi să devină tot mai buni”, a spus, pentru MEDIAFAX, consilierul Romel Bîrjoveanu.

Sursă FOTO: Captură Youtube

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Sonda europeană Mars Express a observat „păianjeni” pe planeta Marte