Jucătoarea spaniolă de tenis, Carla Suarez Navarro, diagnosticată cu cancer. Reacția Simonei Halep

Jucătoarea spaniolă de tenis, Carla Suarez Navarro, diagnosticată cu cancer. Reacția Simonei Halep
Publicat: 01/09/2020, 20:43
Actualizat: 02/09/2020, 08:44

Lumea tenisului feminin este zdruncinată de vești teribile. Carla Suarez Navarro (31 de ani) trece prin momente cumplite. Jucătoarea de tenis a fost diagnosticat cu o formă de cancer. Una dintre cele mai bune prietene din circuitul spaniolei, Simona Halep a fost șocată de știrile primite.

Carla Suarez Navarro s-a plâns recent de o stare generală de rău. Aceasta nu s-a putut antrena și nu a putut participa la Openul de la Cincinnati.

Carla Suarez Navarro are cancer! Reacția Simonei Halep: „Sunt șocată și tristă”

„Nu m-am simțit deloc bine în ultima vreme și nu am reușit să mă pregătesc”, a dezvăluit Carla Suarez.

Jucătoarea de tenis născută în Las Palmas s-a dus imediat la medic și a aflat vestea cumplită. „Rezultatele clinice au confirmat apariția limfomului Hodgkin în corpul meu”, a dezvăluit prietena Simonei Halep.

„Rezultatele clinice au confirmat apariția limfomului Hodgkin în corpul meu. Echipa medicală mi-a spus că detectarea a fost timpurie, că este mică, deci șansele de vindecare sunt mari. Voi fi supus chimioterapiei în următoarele șase luni“, a spus Carla Suarez.

Acest tip de cancer își are originea în țesutul limfatic și afectează sistemul imunitar.

Simona Halep, șocată de știre

„Carla, sunt șocată și tristă de ceea ce am aflat. Mă gândesc la tine și știu că o persoană puternică și specială ca tine va trece și prin asta. Te îmbrățișez! ”, A reacționat Simona Halep.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase