Gândul
11.02.2020
Diverse

EXCLUSIV | Ludovic Orban la Gândul LIVE, despre teoria blatului cu Ciolacu: La ora actuală, PSD e cel mai mare dușman al României!

EXCLUSIV | Ludovic Orban la Gândul LIVE, despre teoria blatului cu Ciolacu: La ora actuală, PSD e cel mai mare dușman al României!

Premierul desemnat Ludovic Orban a respins teoria unui blat cu PSD. Prezent la Gândul Live, Orban a atacat dur formațiunea condusă de Marcel Ciolacu!

„Există oameni pe lumea asta, politicieni și jurnaliști care inventează. De când am preluat PNL, ne-am războit cu PSD pe toate fronturile, i-am împiedicat să facă toate porcăriile, am dat jos guvernul PSD, suntem într-un război pe viață și de moarte cu ei. Avem procedură de deficit excesiv și ei generează cheltuieli suplimentare.

România nu are nimic de suferit, atâta timp cât prezintă planul de reducere a cheltuielilor. Dacă sunt cheltuieli mai mari decât veniturile, nu ai altă soluție decât să te împrumuți. Nu noi am generat cheltuielile. Ceea ce am făcut noi a fost să reducem cheltuieli”, a declarat Orban.

Șeful PNL a tras la foc automat în direcția PSD: „La ora actuală PSD e un mare dușman al României. După plecarea lui Dragnea, după plecarea lui Dăncilă…. PSD se comportă în continuare ca un partid comunist, cu minciuni, cu modul în care a tratat mass-media independentă, cu încălcarea drepturilor fundamentale ale oamenilor. Societatea s-a schimbat. Nu mai putem menține acest sistem de baronat, lumea vrea altceva”.

Inchide