INFORMAȚII EXCLUSIVE. Gigi Becali i-a deschis proces finului Florentin Pandele! Miza dosarului: o ”datorie” de 200.000 €! (SURSE)

Redactor:
Răzvan Scarlat
INFORMAȚII EXCLUSIVE. Gigi Becali i-a deschis proces finului Florentin Pandele! Miza dosarului: o ”datorie” de 200.000 €! (SURSE)

Milionarul Gigi Becali l-a dat în judecată pe finul Florentin Pandele. Unitatea Administrativ Teritorială a oraşului Voluntari trebuie să-i restituie patronului de la FCSB suma de 200.000 de euro, iar GÂNDUL.RO a aflat, în exclusivitate, toate detaliile litigiului.

În urmă cu aproximativ trei ani, lui Gigi Becalicare între timp s-a retras din viața publicăia fost indisponibilizat un teren pe care Primăria Voluntari l-a folosit în interesul comunității. Așa cum este normal, cunoscutul om de afaceri trebuia să primească o sumă de bani. Acest lucru, însă, nu s-a întâmplat.

Inițial, instituția condusă de Florentin Pandele l-a amânat pe Gigi Becali cu un an. Situația s-a tot repetat, iar plata nu a fost efectuată, deși reprezentanții milionarului au transmis mai multe notificări. Cu alte probleme pe cap, patronul FCSB-ului nu a mai ținut acest litigiu pe lista cu priorități. Din fericire pentru el, a făcut-o, însă, avocatul.

La mijloc este vorba de o datorie de 200.000 de euro

Potrivit surselor GÂNDUL.RO, Gigi Becali a fost anunțat, recent, de reprezentantul legal că trebuie să introducă urgent o acțiune în instanță pentru că, în caz contrar, datoria de 200.0000 de euro pe care Primăria Voluntari o are față de el se va prescrie în aproximativ trei luni. Și, astfel, va ajunge să piardă banii.

Gigi Becali nu a stat deloc pasiv și și-a împuternicit avocatul să deschidă procesul. Dosarul este, deja, pe rol la Tribunalul București, iar primul termen nu a fost, încă, stabilit. Cert este că Unitatea Administrativ Teritorială a oraşului Voluntari, mai exact partea pârâtă, este acum bună de plată.

Rămâne acum de văzut când își va recupera celebrul om de afaceri banii pe care susține că instituția condusă de finul Florentin Pandele îi datorează. GÂNDUL.RO urmează să vă țină la curent cu desfășurarea acestui subiect.

“Pandele m-a păcălit cu 500.000 de euro!”

În septembrie 2018, Gigi Becali a vorbit despre relaţia sa cu primarul din Voluntari, Florentin Pandele. La momentul respectiv l-a acuzat pe edil că l-a păcălit cu o sumă imensă, după transferul a doi jucători.

Pandele, care este finul meu, m-a păcălit de vreo 500 de mii. Finul meu m-a păcălit cu 500 de mii pe mine, pe Becali şi pe FCSB. Doi jucători (n.r. – Achim şi Moke) pe care i-am luat, am dat 500 de mii pe ei şi am mai dat încă 50 de mii că a jucat nu ştiu câte meciuri ăla (n.r. – Moke). Şi am pierdut 550 de mii la finul Pandele. Şi nici măcar nu i-a luat pentru el. I-a luat pentru Voluntari. A negociat mai bine, bravo lui”, spunea, la momentul respectiv, Gigi Becali.

Precizăm faptul că Gigi Becali este naşul de cununie al lui Florentin Pandele şi Gabriela Firea. Litigiul amintit mai sus nu a fost singurul dintre ei. În 2017, Alexandru Tudorie a fost transferat definitiv de la FCSB la FC Voluntari. Și atunci au existat probleme cu banii între patronul roș-albaștrilor și primarul localității ilfovene.

Are să îmi dea 100 de mii de trei ani pentru Tudorie şi tot îi cer. Şi îmi spune amânare, încă 6 luni, încă 6 luni. Încă un an mi-a cerut acum amânare. Aşa de mult îl păcăleşte naşul pe fin”, mai spunea finanţatorul de la FCSB.

Nepotul preferat al lui Gigi Becali, “tun” de 65 milioane de euro

Patronul de la FCSB vrea să intre în posesia a 200.000 de euro, dar unul dintre nepoții săi a dat un adevărat „tun”. Vasile Geambazi este fiul Domnicăi, sora lui Gigi Becali, și al lui Constantin Geambazi. La începutul anului 2013, nepotul preferat al latifundiarului din Pipera a fost despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro, în urma unui proces pe care l-a câștigat. La mijloc s-a aflat un teren de peste 20 de hectare din Voluntari, care fusese retrocedat.

Până în urmă cu doi ani, Vasile Geambazi a fost patronul în acte al FCSB-ului. A cedat, însă, unchiului său acțiunile, iar acum ar controla din umbră Academica Clinceni, grupare din Liga 1. De asemenea, a ridicat și controlează FCSB Academy, “pepiniera” clubului patronat de Gigi Becali.

Vasi Geambazi este absolvent al unei facultăți de marketing, lucru suficient pentru Gigi Becali să-i lase pe mână mai multe afaceri.

BOMBĂ în Liga I. Constantin Budescu revine în TOP şi semnează cu un alt club...
Tragedie imensă de 1 decembrie în showbiz. Vedeta a fost găsită moartă în urmă cu...
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Vacanţă în pandemie, cu preţul sănătăţii publice. Avertismentul experţilor: Efectele distracţiei se măsoară în numărul...
Noul simptom cheie care poate indica infecția cu SARS-CoV-2. Ce spun cercetătorii
Tragedie imensă de 1 decembrie în showbiz. Vedeta a fost găsită moartă în urmă cu...
Însărcinată fiind, a mers să facă o ecografie de rutină. Când a început să se...
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
WOW! Ce salarii primesc angajații Dacia. Iată cât poți câștiga dacă vei lucra la Mioveni
Adevărul despre vaccinul anti-covid-19. Imaginile VIDEO care arată de ce s-a făcut atât de repede,...
Tzancă Uraganu dă replica după ce și-a maltratat soția
Simptomul înșelător al COVID-19, pe care pacienții nu-l observă. Semnalul de alarmă tras de medicul...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Cine este românul care vinde cu 2.000 de dolari un litru din cea mai iubită...
Cât de ghinionist ești în funcție de zodie în data de 2 decembrie. Leii vor...
Inchide