INFORMAȚII EXCLUSIVE. Gigi Becali i-a deschis proces finului Florentin Pandele! Miza dosarului: o ”datorie” de 200.000 €! (SURSE)

INFORMAȚII EXCLUSIVE. Gigi Becali i-a deschis proces finului Florentin Pandele! Miza dosarului: o ”datorie” de 200.000 €! (SURSE)
Publicat: 21/11/2020, 18:30

Milionarul Gigi Becali l-a dat în judecată pe finul Florentin Pandele. Unitatea Administrativ Teritorială a oraşului Voluntari trebuie să-i restituie patronului de la FCSB suma de 200.000 de euro, iar GÂNDUL.RO a aflat, în exclusivitate, toate detaliile litigiului.

În urmă cu aproximativ trei ani, lui Gigi Becalicare între timp s-a retras din viața publicăia fost indisponibilizat un teren pe care Primăria Voluntari l-a folosit în interesul comunității. Așa cum este normal, cunoscutul om de afaceri trebuia să primească o sumă de bani. Acest lucru, însă, nu s-a întâmplat.

Inițial, instituția condusă de Florentin Pandele l-a amânat pe Gigi Becali cu un an. Situația s-a tot repetat, iar plata nu a fost efectuată, deși reprezentanții milionarului au transmis mai multe notificări. Cu alte probleme pe cap, patronul FCSB-ului nu a mai ținut acest litigiu pe lista cu priorități. Din fericire pentru el, a făcut-o, însă, avocatul.

La mijloc este vorba de o datorie de 200.000 de euro

Potrivit surselor GÂNDUL.RO, Gigi Becali a fost anunțat, recent, de reprezentantul legal că trebuie să introducă urgent o acțiune în instanță pentru că, în caz contrar, datoria de 200.0000 de euro pe care Primăria Voluntari o are față de el se va prescrie în aproximativ trei luni. Și, astfel, va ajunge să piardă banii.

Gigi Becali nu a stat deloc pasiv și și-a împuternicit avocatul să deschidă procesul. Dosarul este, deja, pe rol la Tribunalul București, iar primul termen nu a fost, încă, stabilit. Cert este că Unitatea Administrativ Teritorială a oraşului Voluntari, mai exact partea pârâtă, este acum bună de plată.

Rămâne acum de văzut când își va recupera celebrul om de afaceri banii pe care susține că instituția condusă de finul Florentin Pandele îi datorează. GÂNDUL.RO urmează să vă țină la curent cu desfășurarea acestui subiect.

“Pandele m-a păcălit cu 500.000 de euro!”

În septembrie 2018, Gigi Becali a vorbit despre relaţia sa cu primarul din Voluntari, Florentin Pandele. La momentul respectiv l-a acuzat pe edil că l-a păcălit cu o sumă imensă, după transferul a doi jucători.

Pandele, care este finul meu, m-a păcălit de vreo 500 de mii. Finul meu m-a păcălit cu 500 de mii pe mine, pe Becali şi pe FCSB. Doi jucători (n.r. – Achim şi Moke) pe care i-am luat, am dat 500 de mii pe ei şi am mai dat încă 50 de mii că a jucat nu ştiu câte meciuri ăla (n.r. – Moke). Şi am pierdut 550 de mii la finul Pandele. Şi nici măcar nu i-a luat pentru el. I-a luat pentru Voluntari. A negociat mai bine, bravo lui”, spunea, la momentul respectiv, Gigi Becali.

Precizăm faptul că Gigi Becali este naşul de cununie al lui Florentin Pandele şi Gabriela Firea. Litigiul amintit mai sus nu a fost singurul dintre ei. În 2017, Alexandru Tudorie a fost transferat definitiv de la FCSB la FC Voluntari. Și atunci au existat probleme cu banii între patronul roș-albaștrilor și primarul localității ilfovene.

Are să îmi dea 100 de mii de trei ani pentru Tudorie şi tot îi cer. Şi îmi spune amânare, încă 6 luni, încă 6 luni. Încă un an mi-a cerut acum amânare. Aşa de mult îl păcăleşte naşul pe fin”, mai spunea finanţatorul de la FCSB.

Nepotul preferat al lui Gigi Becali, “tun” de 65 milioane de euro

Patronul de la FCSB vrea să intre în posesia a 200.000 de euro, dar unul dintre nepoții săi a dat un adevărat „tun”. Vasile Geambazi este fiul Domnicăi, sora lui Gigi Becali, și al lui Constantin Geambazi. La începutul anului 2013, nepotul preferat al latifundiarului din Pipera a fost despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro, în urma unui proces pe care l-a câștigat. La mijloc s-a aflat un teren de peste 20 de hectare din Voluntari, care fusese retrocedat.

Până în urmă cu doi ani, Vasile Geambazi a fost patronul în acte al FCSB-ului. A cedat, însă, unchiului său acțiunile, iar acum ar controla din umbră Academica Clinceni, grupare din Liga 1. De asemenea, a ridicat și controlează FCSB Academy, “pepiniera” clubului patronat de Gigi Becali.

Vasi Geambazi este absolvent al unei facultăți de marketing, lucru suficient pentru Gigi Becali să-i lase pe mână mai multe afaceri.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York