Mircea Badea, încă o lovitură la pariuri! Ce sumă a câștigat jurnalistul de la Antena 3

Mircea Badea, încă o lovitură la pariuri! Ce sumă a câștigat jurnalistul de la Antena 3
Mircea Badea, încă o lovitură la pariuri! Ce sumă a câștigat jurnalistul de la Antena 3
Publicat: 16/12/2020, 10:50
Actualizat: 16/12/2020, 10:51

Mircea Badea a dat lovitura, din nou, la pariuri sportive. Celebrul prezentator a câștigat aproape 1.700 de lei, în condițiile în care, după ce a plasat biletul, nu era deloc încrezător.

Mircea Badea, cunoscutul prezentator de la Antena 3, și-a rotunjit, miercuri, conturile cu 1.680 lei. A mizat pe o partidă de baschet, care i-a adus un câștig deloc de neglijat.

Mircea Badea a mizat 1.000 de lei că Houston va câștiga disputa cu San Antonio, lucru care s-a și întâmplat, deși jurnalistul era sceptic în primă fază.

Am pus așa, cam aiurea. E presezon NBA, așadar nicio miză a meciului. O ieși? P.S. Cică ar juca Harden”, a scris Mircea Badea pe Facebook, cu puțin timp înainte ca partida să înceapă.

În cele din urmă, jurnalistul de la Antena 3 a fost inspirat. Biletul a fost câștigător, iar Mircea Badea a “lovit-o”, din nou, la pariuri, alegându-se cu un bonus de aproape 700 lei, în condițiile în care a mizat 1.000 de lei pe victoria celor de la Houston.

Mircea Badea are experiență la pariuri sportive

De semnalat că prezentatorul de la Antena 3 este un parior cu experiență, care, de regulă, câștigă constant. De altfel, pe rețelele sociale, Mircea Badea face publice biletele pe care le plasează, iar majoritatea sunt câștigătoare.

Spre exemplu, în urmă cu mai bine de o lună, Mircea Badea a pariat 2.000 de lei că se vor înscrie cel puțin două goluri pe durata meciului Norvegia – România. Cum “tricolorii” au fost umiliți, scor 0-4, jurnalistul a câștigat 2. 840 de lei.

Mircea Badea a câștigat la pariuri sportive și în luna septembrie, când și-a rotunjit conturile cu 12.325 lei, aproximativ 2.500 de euro, după ce a mizat pe două partide de tenis.

Realizatorul emisiunii “În Gura Presei” a dat un “tun” și în iulie. Atunci, a pariat 2.359 de lei că în partida Tottenham-Leicester, din Premier League, vor fi cel puțin 13 cornere. Și cum acest lucru s-a întâmplat, Mircea Badea a câștigat peste 7.000 de lei.