Moartea femeii arse în geamantan a fost reconstituită de anchetatori. Suspecții, scoși din arest și duși pe câmpul unde și-au incendiat victima

Moartea femeii arse în geamantan a fost reconstituită de anchetatori. Suspecții, scoși din arest și duși pe câmpul unde și-au incendiat victima
Principalii suspecți în cazul morții Sabinei Mircea au fost duși la locul în care a fost incendiat cadavrul
Publicat: 21/01/2021, 12:20

Principalii suspecți în cazul femeii ucise și arse pe un câmp din județul Giurgiu au fost scoși din arest și duși în cătușe, joi dimineață, la locul în care a fost găsit trupul incendiat, pentru reconstituirea evenimentelor care au dus la moartea victimei. Condițiile în care s-a produs omorul nu au fost, deocamdată, elucidate complet de anchetatori. 

Polițiștii și procuroii giurgiuveni au intrat în alertă maximă la sfârșitul lunii octombrie, când cadavrul unei femei a fost incendiat pe un câmp situat între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor.

După o anchetă extrem de complicată, victima a fost identificată după ce, un criminalist din Giurgiu, a reușit să reconstituie o singură amprentă. Așa să aflat că moarta din geamantan este Sabina Mircea, o femeie cunoscută ca prostituată, dar care fusese amendată și pentru cerșetorie.

Începând de aici, polițiștii au reușit să stabilească faptul că femeia locuia într-un apartament din sectorul 5, alături de două surori și concubinul uneia dintre ele. Ulterior, anchetatorii au probat că cei trei au omorât-o pe femeie în contextul unor neînțelegeri, după ce, mai întâi au bătut-o crunt, iar apoi au lovit-o, în cap, cu un corp dur.

Victima avea coastele rupte și craniul fracturat

Cu toate că s-a dovedit faptul că ei au transportat, cu mașina, cadavrul pe câmp, polițiștii nu au găsit nici arma crimei și nici urme de sânge acolo unde se presupune că s-ar fi produs crima. În plus, nici principalii suspecți nu au recunoscut că au omorât-o. Aceștia au spus că, de fapt, femeia a băut otravă,cu intenția de a se sinucide, iar ei i-ar fi făcut, cu putere, masaj cardiac, lucru care ar explica faptul că victima avea mai multe coaste fracturate.

Cei trei au fost scoși din arest și duși pe câmp, la locul în care a fost găsit trupul calcinat. Surse apropiate anchetei au declarat, pentru GÂNDUL.RO, că reconstituirea care s-a făcut pe câmp privește fapta de profanare de cadavre.

În ce privește omorul, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, încă mai așteaptă rezultatul unor percheziții informatice, dar și a unui set de expertize pentru stabilirea cu exactitate a substanței folosite pentru incendierea cadavrului. În același timp, nici arma folosită de ucigași, despre care se presupune că ar fi fost o toporișcă, nu a fost găsită.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase