O fată din Vrancea a murit FULGERĂTOR la doar 15 ani, după ce a început să vomite cheaguri de sânge și a suferit o hemoragie nazală

O fată din Vrancea a murit FULGERĂTOR la doar 15 ani, după ce a început să vomite cheaguri de sânge și a suferit o hemoragie nazală
Andreea a murit, la doar 14 ani / FOTO - Observatornews.ro
Publicat: 09/05/2023, 23:22
Actualizat: 09/05/2023, 23:32

Andreea, o adolescentă  din comuna vrânceană Băleşti, a murit fulgerător la doar 15 ani după ce a început să vomite cheaguri de sânge și a suferit o hemoragie nazală.

Provenea dintr-o familie numeroasă și cu posibilități reduse săracă, cu 6 frați, dintre care o soră geamănă și 2 frați vitregi, dar toți se iubeau și erau fericiți.

Cu o seară înainte, a mers la culcare, veselă și fără probleme, dar dimineață s-a simțit rău, îi curgea sânge din nas și s-a dus la baie. I-a spus bunicului său că nu îi este bine, iar când s-a întors, i-a mărturisit că a vomat sânge. Câteva minute mai târziu, a leșinat și atunci familia a dat alarma.

Moartea fetei este considerată suspectă și, din primele informaţii, se pare că ar fi suferit un stop cardiorespirator, deşi nu ar fi fost cunoscută cu nicio afecţiune medicală.

„Nu a avut afecțiuni, nu a zăcut, a venit acasă, a mâncat normal și s-a pus în pat și a vomitat sânge. Noi nu bănuim nimic. La ora 9 jumătate a vrut să plece acasă, s-a dus la baie și a vomitat cheaguri de sânge. La începutul anului, a căzut jos într-un magazin, am dus-o la spital si a avut o răceală. Poate bea energizante. Atunci ne-a dat un tratament, vitamine, au spus că e răceală. Mai avea o tuse seacă. Am întrebat-o. Aseară chiar era veselă. Tatălui meu i-a spus că îi e rău și că a vomat sânge. A fost pe moment”, a mărturisit tatăl vitreg al fetei pentru Observator TV.

Tragedia a avut loc în localitatea Băleşti, în jurul orei 10.30, când fetei a început să-i curgă sânge din nas. Părinţii au intrat în panică în momentul în care adolescenta a leşinat. Au chemat medicul de familie, iar apoi au sunat la 112.

„La sosirea primului echipaj de urgenţă s-a constatat că pacienta era în stop cardiorespirator. S-au început manevrele de resuscitare cardio pulmonare avansate continuate şi după sosirea echipajului cu medic, dar fără rezultat pozitiv. S-a declarat decesul pacientei”, a precizat Gabriela Moroș, de la Serviciul de Ambulanță Judeâean (SAJ) Vrancea.

Medicii au efectuat manevre de resuscitare timp de oră, după care au anunțat Poliţia, iar un echipaj a sosit imediat la fața locului.

„(…) Alături de reprezentanţii serviciului de ambulanţă, a ajuns şi un echipaj de poliţie, însă din păcate s-a constatat decesul minorei. În prezent, în cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul şi luării măsurilor legale ce se impun”, a precizat Cătălina Murariu, de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea.

Din spusele părinţilor, adolescenta nu suferea de vreo afecţiune. Era un copil aparent sănătos şi fără vreo boală cronică cunoscută. Acum, oamenii aşteaptă răspunsul medicilor legişti pentru a afla exact ce s-a întâmplat cu fata lor.

Pe pagina de Facebook, sora geamănă a tinerei a scris un mesaj emoționant: „Dumnezeu să te ierte, draga mea soră. Dumnezeu te-a luat de lângă noi prea devreme. Sora mea, când mi-e dor de tine, te găsesc în sufletul meu”.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
Ce amendă riscă românii care stau la bloc și nu respectă legea. O femeie din...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret,...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi:...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
”Nu mai ai viață privată, nu mai ai viață personală” Lidia Buble, despre obstacolele întâmpinate...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Frații Lumière și Revoluția Cinematografică