Oferta CFR de Valentine’s Day şi Dragobete: Bilete la jumătate de preț

Oferta CFR de Valentine’s Day şi Dragobete: Bilete la jumătate de preț
Sursă foto - caracter ilustrativ: Mediafax Foto
Publicat: 10/02/2020, 16:57
Actualizat: 10/02/2020, 17:22

CFR Călători lansează „Drag-Oferta”, valabilă de Valentine’s Day şi Dragobete, potrivit unui comunicat al operatorului naţional feroviar de pasageri.

Astfel, pentru zilele de 14 şi 24 februarie 2020, CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți sau parteneri de călătorie cu trenul, în cadrul campaniei „Plimbați-vă în doi! Jumătate voi, jumătate noi!”.

Reducerea de 50% din tariful biletului întreg se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeași rută, în aceeași zi.

„Drag-Oferta” este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile și agențiile CFR Călători, la anumite trenuri cu circulație în datele de 14, respectiv 24 februarie 2020, la clasa I și clasa a II-a, și nu se cumulează cu alte reduceri. Tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet cfrcalatori.ro, să sune la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

FOTO: Facebook.com/CFRCalatori.ro

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase