(P) Ce să porți cu o jachetă de blugi?

(P) Ce să porți cu o jachetă de blugi?
(P) Ce să porți cu o jachetă de blugi?
Publicat: 20/10/2022, 11:45

Dintre nenumăratele varietăți de îmbrăcăminte pentru femei, jacheta din denim este alegerea preferată a fashionistelor pentru un look casual. Datorită adaptabilității sale cu o varietate de ținute de sezon, jacheta din denim este îmbrăcămintea perfectă pentru femei. O jachetă clasică din denim este cea mai bună prietenă a unei femei din toate motivele corecte.

Dintre nenumăratele varietăți de îmbrăcăminte pentru femei, jacheta din denim este alegerea preferată a fashionistelor pentru un look casual. Datorită adaptabilității sale cu o varietate de ținute de sezon, jacheta din denim este îmbrăcămintea perfectă pentru femei. O jachetă clasică din denim este cea mai bună prietenă a unei femei din toate motivele corecte.

Nimic nu poate învinge farmecul și versatilitatea jachetei din denim, aka jacheta de blugi, când vine vorba de stilul feminin casual. Ce să porți cu jacheta de denim nu este deloc un lucru de îngrijorat, deoarece haina este incredibil de versatilă. Poți lua jacheta de blugi din dulap de fiecare dată când nu ești sigură cu ce să completezi o ținută și punem pariu că nu te va dezamăgi. Posibilitățile sunt nesfârșite atunci când vine vorba de a crea ținute cu geci dama din denim.

Deși jachetele de piele oferă o versatilitate și un aspect optime, comparația dintre piele și denim arată că jachetele din denim pot fi asortate mai ușor cu orice tip de îmbrăcăminte.

Acest element de bază elegant din garderobă nu este ceva care a început să fie în tendințe recent. A făcut parte din stilul casual. Multe decenii mai târziu, este încă un favorit al caselor mari de modă.

Senzația captivantă a jachetei de denim este suficientă pentru a face capul să se întoarcă. Prin urmare, fiecare fată stilată își dorește idei de ținute ademenitoare cu jacheta din denim pentru a obține look-urile casual și street style.

În funcție de tipul de jachetă de denim pe care o deții, am stabilit mai multe combinații de îmbrăcăminte pentru a se potrivi unui stil feminin clasic. De asemenea, așa cum jacheta de blugi este disponibilă în multe alte culori, în afară de albastru, poți experimenta cu o jachetă de blugi în negru, alb sau orice altă culoare care te atrage.

O ținută din denim pentru femei, dacă este făcută corect, nu poate fi niciodată plictisitoare. Explorează-ți garderoba și asigură-te că ai elementele esențiale de îmbrăcăminte menționate în ideile de ținute pentru jachete din denim.

Jachetă de blugi cu rochii

Nimic nu se simte mai feminin decât o rochie. Fiecare femeie are o varietate de rochii în garderoba ei, fie că este rochia maxi lungă cu volane, rochia creion de lungime mijlocie sau rochia scurtă atrăgătoare. Vestea bună este că jacheta ta de blugi se asortează bine cu orice fel de rochie! Poți crea ținute irezistibile cu o jachetă de blugi și diferite stiluri de rochii.

Rochiile maxi vin în imprimeuri și culori atrăgătoare, iar orice tip de rochie arată grozav atunci când o îmbraci cu o jachetă de denim. O rochie maxi roșie uimitoare și o jacheta de blugi decolorată ridică această ținută, iar mânecile umflate adaugă eleganță aspectului. Poți purta o pălărie pentru a finaliza acest aspect perfect de vacanță.

Scoate-ți rochiile scurte și evazate și îmbracă-le cu jacheta din denim pentru a construi niște ținute feminine plăcute ochilor. Acest tip de look este perfect atunci când vrei să ieși în oraș cu prietenele tale. Încearcă o jachetă deschisă cu rochii florale sau pastelate sau una închisă împreună cu o rochie cu dungi.

O rochie creion arată uluitor, iar o jachetă din denim ar adăuga atractivitate. Poți crea o ținută incredibil de îndrăzneață, perfectă pentru o întâlnire la prânz, optând pentru o rochie creion piersică și o jachetă de blugi decolorată. De asemenea, poți opta pentru o jachetă de blugi neagră peste o rochie roșie pentru a obține un look de seară plin de farmec.

Jachetă din denim cu pantaloni

Dacă ești confuză cu privire la ce pantaloni să porți cu o jachetă de denim pentru femei, multe modele din garderoba ta existentă ar merge bine cu ea. Pantalonii în stiluri evazate sau mulate, în diferite materiale, sunt o alegere bună pentru look-uri casual chic.

Pentru un look street casual simplu, optează pentru un tricou alb împreună cu pantaloni de jogging gri. Îmbracă o jachetă de blugi albastru închis peste și completează aspectul cu cercei și o geantă clutch drăguță.

O jachetă de blugi albastră arată grozav atunci când o îmbraci cu blugi albi. O mare varietate de topuri se pot mula bine cu acest look, bluze supradimensionate în funcție de locul și momentul în care porți acest combo. Dacă este un simplu look de sezon, poți opta pentru un top din mătase floral. În caz contrar, topurile și bluzele decupate pot fi purtate pentru a crea look-uri atractive de vară.

Jachetele de blugi supradimensionate, precum și jachetele tip cămașă din denim sunt la modă. Ele oferă opțiunea perfectă de stratificare în vremea rece, cum ar fi primăvara devreme sau toamna. În plus, arată extrem de elegant dacă sunt purtate bine. O ținută casual și chic de blugi negri ar include o jachetă de blugi neagră supradimensionată cu un top alb și blugi albaștri rupți. Optează pentru nuanțe diferite, teniși și o geantă de mână din piele pentru a finaliza această ținută din denim pentru femei. Poți găsi o varietate de modele și culori de blugi ieftini dama pe piață pentru a-ți crea ținuta preferată.

Pantalonii largi intră și ies din tendințe, dar asortarea lor cu o jachetă albă din denim va crea un look casual foarte la modă pentru orice sezon. Acest look cu un top tricotat gri și bijuterii mari este perfect pentru ieșirile casual, cum ar fi un brunch de weekend.

Pantalonii cu talie înaltă sunt un articol vestimentar preferat printre fashioniste, deoarece fac talia să pară mai mică, făcându-te să arăți subțire. Ținutele create împreună cu pantalonii cu talie înaltă își pierd atractivitatea atunci când le așezi împreună. Dar dacă optezi pentru o jachetă scurtă de denim, problema se rezolvă instantaneu, deoarece aspectul de clepsidră nu este ascuns din cauza siluetei mari a jachetei. Pentru a construi o ținută superbă, alege un top decupat și pantaloni simpli cu o jachetă în nuanțe mai închise.

Combinația dintre sacou din denim și pantaloni de piele funcționează bine împreună. Senzația casual a denimului împreună cu aspectul strălucitor și chic al pielii fac o ținută minunată potrivită pentru o ieșire cu prietenii.

Pentru a te proteja de vânturile răcoroase, construiește o ținută din jachetă de blugi supradimensionată purtând-o peste hanoracul tău cald și confortabil. Poți purta jambiere sau pantaloni de jogging cu acest aspect confortabil și să-l accesorizezi cu un beanie și o geantă crossbody.

Pune-ți pantalonii stilați de iarnă și un tricou. Completează ținuta cu o jachetă din denim și cu o haină de iarnă pentru a crea un aspect fain de iarnă. Ideea de a folosi o jachetă din denim pe interior servește scopului de protecție împotriva frigului și oferă o atracție clasică purtătoarei.

Purtarea unui trenci elegant peste jacheta din denim este o opțiune extrem de trendy. Poți să-l încerci pentru a crea un look semi-formal clasic și să-l îmbraci cu accesorii precum genți și botine.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
Acest bărbat a fost dat dispărut în 1998, la vârsta de 19 ani. Ireal unde...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și...
De ce a fost eliminată Ștefania Ștefan. Acuzații dure la adresa Pro TV după ultimul...
Cel mai iubit CUPLU și-a spus ADIO! Apropiații lor sunt șocați: „Nu ar fi putut...
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile...
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a...
„Dacă m-ar înșela..” Anamaria Prodan a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor! Cum...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA...
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
Telefoanele, INTERZISE prin lege. Propunerea drastică pentru milioane de oameni din România
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin în service
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
O nouă eră de parteneriat între China și Rusia. Anunțul făcut de Xi Jinping și...
×