(P) Ceasuri de lux în noua campanie marca Vlad Cazino

(P) Ceasuri de lux în noua campanie marca Vlad Cazino
Publicat: 02/10/2023, 10:58

În plus față de distracția oferită în mod obișnuit la sloturi, bingo și jocurile de cazino cu dealeri live, dincolo de eventualele câștiguri ce pot fi acumulate oricând, Vlad Cazino oferă utilizatorilor platformei sale licențiate noi beneficii speciale în perioada 18 septembrie – 3 decembrie 2023.

Campania de toamnă Vlad Cazino la care se poate participa pur și simplu prin prisma rulajelor la jocurile preferate (în browser sau în aplicația de mobil) aduce premii la extragerile săptămânale. Cei mai norocoși jucători pot câștiga inclusiv ceasuri de lux de la prestigiosul brand elvețian Breitling, ceasuri de mână în valoare de 5000 de euro fiecare.

Tragerile la sorți la care se acordă ceasuri Breitling, Garmin sau Fitbit, premii de până la 1.000 RON bani extra și rotiri la Wild Chapo 2 – sunt programate pe următoarele date: 25 septembrie, 2 octombrie, 9 octombrie, 16 octombrie, 23 octombrie, 30 octombrie, 6 noiembrie, 13 noiembrie, 20 noiembrie, 27 noiembrie, 4 decembrie.

În cei 5 ani de existență, cazinoul online Vlad Cazino a devenit cunoscut pentru inventivitatea în materie de promoții, oferind mereu premii inedite, ieșite din banalul campaniilor de acest gen. Astfel, la jucători au ajuns premii precum lingouri de aur, mașini sport, motociclete legendare, o auto-rulotă de lux, pachete de festival VIP, vacanțe all-inclusive. Asemenea premii, dincolo de valoarea lor directă, au rolul de a stimula variantele echilibrate de divertisment, experiențe nu doar online, ci și offline.

Cum acumulezi șanse la premiile oferite de Vlad Cazino

Mecanismul de participare al promoției inițiate de Vlad Cazino este foarte simplu, campania fiind adresată clienților noi și existenți ai cazinoului online – utilizatori cu vârsta de cel puțin 18 ani, în condițiile legale care permit accesul la jocurile de noroc. Aceștia trebuie mai întâi să opteze formal pentru participare, după autentificarea pe platforma de joc. Mai departe, ca participant, joci minim 50 RON la orice slot, în cazinoul live sau la bingo și vei obține un tichet pentru Extragerea cu premii.

Premiile VLADtastice pot fi câștigate pe baza acestor tichete acumulate – mai multe tichete, mai multe șanse de câștig. Vlad Cazino subliniază însă importanța jocului responsabil, așa cum o face și în recenta campanie de informare, realizată în colaborare cu ambasadorii de brand Florin Piersic Jr. și Cătălin Bordea, nume foarte apreciate în industria de divertisment din România.

Astfel, jucătorii au la dispoziție numeroase instrumente pentru a-și păstra abordarea echilibrată la cazino online, iar echipa Vlad Cazino monitorizează activitatea jucătorilor și intervine ferm dacă este nevoie, conform politicilor sale de acțiune pro joc responsabil.

Ce premii se pot câștiga în promoția Vlad Cazino

Indiferent dacă la experiența de sloturi, bingo sau live casino au fost consemnate sau nu câștiguri de către jucător, acesta are șanse la premii dacă îndeplinește condițiile mai sus menționate ale promoției.

La fiecare extragere săptămânală sunt acordate următoarele premii: un ceas Breitling, un ceas Garmin, un ceas Fitbit, 10 premii a câte 1.000 RON bani extra, 15 premii a câte 500 RON bani extra, 10 premii a câte 250 RON bani extra, 20 de premii a câte 250 RON bani extra, 30 de premii a câte 100 de rotiri la Wild Chapo 2. Câștigătorii săptămânali vor fi premiați și afișați în termen de 3 zile de la încheierea extragerii.

Cazinoul online cu ADN românesc Vlad Cazino este parte din grupul Kindred, printre cele mai renumite companii la nivel mondial în industria jocurilor de noroc online, cu o experiență de peste 26 de ani. Obiectivul Kindred este acela de a sprijini jucătorii să aibă o experiență de joc distractivă și în deplină siguranță. Cu ajutorul tehnologiei și al echipei de specialiști, jocul responsabil este nu doar promovat, ci protejat tot mai puternic.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cutremur în Prima zi de Paște! Unde a avut loc și ce magnitudine a înregistrat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
Cu cine petrece Violeta Bănică de Paște: „Abia aștept”
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Alessandro Volta, inventatorul bateriei electrice