(P) Noi forăm oriunde în România puțuri de apă!

(P) Noi forăm oriunde în România puțuri de apă!
(P) Noi forăm oriunde în România puțuri de apă!
Publicat: 22/12/2021, 09:53

Compania TIPFOR pune la dispoziția companiilor și persoanelor fizice din România, servicii de foarte bună calitate de forare puțuri. Este vorba despre mai mult de 10 ani de experiență în acest domeniu, despre mai mult de 2000 de foraje realizate până la 370 de metri adâncime.

Atunci când stăpânești foarte bine ceea ce faci, nu este deloc dificil să obții rezultate excepționale!

Nu ne interesează doar calitatea serviciilor furnizate, deși este principalul nostru obiectiv în momentul de față. Dorim să oferim oricărei persoane sau oricărei companii din România acces la aceste servicii de foarte bună calitate. Acesta este motivul pentru care am decis să ne deplasam oriunde este nevoie de noi.

Serviciile oferite de către compania TIPFOR SRL

Ne puteți contacta la numărul de telefon 0729.104.692 oricând doriți dumneavoastră, pentru următoarele categorii de servicii: foraje puturi apa de adâncime, întocmire documentație și obținere avize, deznisipări puțuri, foraje de mediu (piezometrie), foraje geotermale și pompe de căldură, furnizare sisteme de pompare moderne, foraje piloți, micro piloți și lucrări de consolidare, realizare de epuizmente și foraje de asecări, lucrări de mentenanță și lucrări post-garanție pentru foraje puțuri, etc.

Chiar dacă serviciile de care aveți dumneavoastră nevoie nu sunt cuprinse în această listă, nu ezitați să discutați în mod direct cu unul din reprezentanții companiei noastre la telefonul de contact. În foarte multe situații există posibilitatea de a găsi soluții foarte bune, așa că merită să ne spuneți ce probleme întâmpinați.

Foraje geotermale și pompe de căldură

Sunt de actualitate maximă! Sunt metode foarte eficiente de încălzire modernă a spațiilor pentru locuințe sau pentru alte destinații cu suprafețe importante.

Tehnologia de acest gen este foarte recentă și încă nu este cunoscută de foarte multă lume. Rețineți faptul că nu este vorba despre lucruri…imposibil de realizat sau care necesită timp foarte îndelungat. Dacă nu ați auzit până acum de această tehnologie, poate că este timpul să vă informați mai mult despre astfel de oportunități. Este vorba despre un sistem foarte ieftin de încălzire și despre un sistem 100% ecologic. Costurile după realizarea unui astfel de sistem modern de încălzire sunt absolut incredibil de reduse. Va fi nevoie să consumați energie electrică doar pentru funcționarea pompei. Veți avea nevoie și de întreținere și atunci când va fi cazul de lucrări de reparații și mentenanță.

Servicii profesionale de deznisipări puțuri

Există situații în care un puț forat deja, generează nisip în timpul exploatării. Echipa de tehnicieni ai companiei TIPFOR, poate interveni într-o astfel de situație, fără eforturi prea mari. Lucrările de foraje puturi Bucuresti se pot realiza în interiorul orașului sau în orice altă localitate din apropiere sau din altă regiune a țării.

Puțurile deja forate se pot umple de nisip din mai multe motive. Fie din cauza că alegerea fantelor filtrelor a fost făcută în mod greșit, fie deoarece pietrișul introdus în jurul filtrelor nu a fost corespunzător, fie pentru că a fost exploatat în mod necorespunzător puțul respectiv de apă, fie din alte motive.

În astfel de situații se va folosi o pompa mamuth cu ajutorul căreia tehnicienii vor scoate nisipul de pe fundul forajului. Această pompă va introduce aer și va extrage apă cu nisip.

Astfel de servicii dacă sunt foarte bine executate vor determina multiple beneficii: se mărește permeabilitatea în zona filtrantă a forajului, va fi redusă pierderea de sarcină la trecerea apei în foraj din acvifer, va crește implicit debitul forajului, la final veți obține o apă fără nisip și limpede.

Pentru detalii suplimentare și pentru întocmirea ofertei de preț, vă rugăm să discutați în detaliu cu unul din reprezentanții companiei. Sunt persoane foarte politicoase și prietenoase și vă vor pune la dispoziție într-un timp foarte scurt, toate informațiile de care aveți nevoie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
A crezut că a BĂUT peste măsură și a ajuns la spital. Medicii, ȘOCAȚI de...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Bărbat de 33 de ani, răpit din parcarea unui bloc din Capitală! Acesta a fost...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
DECIZIE DRASTICĂ pentru toți posesorii de mașini. Abia acum S-A AFLAT ce s-a întâmplat: A...
Surpriză la pompă, înainte de Paște. Prețurile carburanților
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
André-Marie Ampère, unul dintre fondatorii științei electromagnetismului clasic