Polițist clujean de la Brigada Operațiuni Speciale, prins la UNTOLD 2023 în flagrant oferind droguri unei polițiste sub acoperire

Polițist clujean de la Brigada Operațiuni Speciale, prins la UNTOLD 2023 în flagrant oferind droguri unei polițiste sub acoperire
Publicat: 14/02/2024, 07:36
Actualizat: 14/02/2024, 07:58

Brigada de Operaţiuni Speciale Cluj, structura discretă a Poliţiei, organism regional al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul IGPR, este specializată în interceptări, localizări şi filaje, și are o paleta largă de “servicii”.

Polițiștii din această structura ar trebui să fie invizibili, integri, mereu atenți la anturaj și relaționări. Ei sunt cei care stau în mașini la filaj luni în șir pe căldură sau pe frig, ei sunt cei care se ocupă de mandatele de interceptare și ascultă cu atenție discuțiile suspecților, unele super intime sau super secrete, ei sunt cei care trebuie să treacă totul sub tăcere în anturaj și să nu divulge nimic, nici să se folosească de aceste informații să de legitimație, ei sunt cei ce organizează flagrante.

Discutăm azi despre un dosar super secret instrumentat de experiementatul șef al DIICOT Sălaj, procurorul Dan Budusan. De ce secret? Fiindcă protagoniștii nu sunt niște oameni ca oricare.

E sâmbătă seară, 5 august 2023, cea mai hot dintre cele 4 seri de la Untold, marele festival internațional cu sediul la Cluj, patronat de Bogdan Buta.

În ultimii ani, la picioarele lui Bogdan Buta s-au așezat cuminți toți șefii instituțiilor de forță din Cluj, bașca România: Poliție, Jandarmerie, SRI, Poliție Locală, ITM, IGSU, sub coordonarea prefectului sau a lui Emil Boc, primarul orașului.

I s-au pus la dispoziție trupe de ordine, ambulanțe, mașini de pompieri, filtre de poliție, zeci de hectare de teren din Parcul Central, toate gratis.

La schimb, mulți dintre șefii de instituții de forță primeau invitații gratuite și, cei mai șefi dintre ei, locuri speciale la salonul VIP.

Polițist clujean de la Brigada Operațiuni Speciale, prins la UNTOLD 2023 în flagrant

În aceeași seară de 5 august, doi frați din Sălaj, amândoi polițiști, intră pe poartă festivalului. Cei doi au venit să se distreze. Rareș Cristian Groze este polițist la Cluj, într-o structura specială – Brigada de Operațiuni Speciale Cluj. Frații au o strategie: Rareș “pescuiește”, Dacian păzește.

Rareș Cristian Groze e cel care le face avansuri fetelor. Una dintre ele, rușinoasă și singură pare victima perfectă. Un mic flirt și apoi vine întrebarea: “Vii cu mine la baie să îți dau ceva bun de mirosit?”, aluzie la droguri. Față se codește la început și până la urmă cedează. Ajunși în baie, polițistul în timpul liber Rareș Cristian Groze scoate un plic cu prafuri de tras pe nas să i-l dea domnișoarei. Din fată suavă ce venise cu el în toaletă, fața ei se schimbă fioros și scoate o legitimație de inspector la Biroul de Combatere a Crimei Organizate Bihor, se prezintă și îi spune că este polițist sub acoperire.

Rareș Cristian Groze își revine repede din șoc și, cu un tupeu de infractor, scoate și el legitimația de polițist la Brigada de Operațiuni Speciale Cluj și se da mare că e de la Filaj.

În cele din urmă, Rareș Cristian Groze și-a dat seama că a făcut o greșeală, și cu legitimația, și cu lauda, și că flagrantul e de necontestat, mai ales că nu știa dacă polițista sub acoperire are pe ea tehnică, așa că a decis să meargă de bună voie la secție cu ea, scrie strictsecret.com.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Cea mai tunată de la mare! A defilat de 1 Mai cu talia de viespe...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Întors în ţară din Germania, un bărbat din Gorj a avut parte de o surpriză...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Cine este tânărul din Suceava care și-a pierdut viața după ce a fost lovit cu...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
INTERDICȚIE pentru șoferii din România. Se reţin certificatul de înmatriculare şi plăcuţele
Vești proaste despre Florin Piersic. Spitalul l-a îmbolnăvit mai rău
De ce Gică Popescu nu i-a cumpărat fiicei sale o mașină mai scumpă: „Eu am...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
FOTO. Unde se ascundea traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
O nouă erupție puternică pe suprafața Soarelui! Semnalele radio din Pacific au fost perturbate