Previziunea tulburătoare a unui „călător în timp” din anul 3000. Ce susține că se va întâmpla în noiembrie 2022

Previziunea tulburătoare a unui „călător în timp” din anul 3000. Ce susține că se va întâmpla în noiembrie 2022
Foto: Pixabay
Publicat: 07/11/2022, 08:38

Utilizatorul de TikTok The Time Traveller 3000 a făcut noi afirmații tulburătoare despre omenire, care ar urma să fie marcată de trei evenimente majore în următoarele luni: o candidatură la președinția SUA, furtuni de proporții și o interacțiune cu civilizațiile extraterestre.

Bărbatul care se autointitulează TimeTraveller3000 pe TikTok a adunat milioane de vizualizări pe rețeaua socială, lansând predicții alarmante.

În luna noiembrie a acestui an, susține acesta, Marina americană va avea o interacțiune cu OZN-uri.

De asemenea, potrivit unei a doua previziuni, în ianuarie 2023, Donald Trump își va lansa candidatura pentru alegerile prezidențiale americane din 2024.

Potrivit „călătorului în timp”, în februarie 2023, Kansas va fi măturat de o furtună uriașă, care va ucide sute de oameni.

Time Traveller 3000 a lansat și o carte electronică, în care „expune” presupusa legătură a guvernului SUA cu călătoria în timp și civilizații foarte inteligente.

TikTok a devenit în ultima vreme un teren fertil pentru așa-numiții „călători în timp”, persoane care susțin că se află în viitor și pot să ne avertizeze cu privire la evenimentele care ar urma să ne marcheze existența, scrie Daily Mirror.

Foto: Pixabay

Previziunea unui alt „călător în timp”, care susține că vine din anul 2671. Ce spune că se va întâmpla pe 30.11.2022

Un bărbat care susține că este „călător în timp” și vine din anul 2671 a luat cu asalt TikTok-ul, unde avertizează cu privire la un meteorit, care ar putea să lovească Pământul.

TikToker-ul Eno Alaric, (@RadiantTimeTraveler) i-a urgentat pe oameni să țină minte cinci date din viitor, predicțiile sale fiind dintre cele mai sumbre.

Prima dată este 30 noiembrie 2022, când „ne vom lua adio” de la întuneric, deoarece o stea va exploda și lumina ei va ajunge pe Pământ, „făcând ca văzduhul să fie luminat ani de zile de acum încolo”.

O altă dată menționată de Eno Alaric este 8.12.2022, când „un meteorit uriaș va lovi Pământul, având în interior noi tipuri de metale și specii extraterestre”.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase