Previziunea unui „călător în timp”, care a dispărut subit după mesaj. Pe urmele lui Mad Man Marcum

Previziunea unui „călător în timp”, care a dispărut subit după mesaj. Pe urmele lui Mad Man Marcum
Foto: Captură YouTube.com
Publicat: 02/11/2022, 11:45
Actualizat: 02/11/2022, 11:46

Povestea bizară a lui Mike Marcum, cunoscut drept Mad Man Marcum, a reînviat pe rețelele de socializare. El este un tânăr care a susținut mereu că a descoperit secretul călătoriei în timp.

Misterul lui Mike Marcum a reaprins taberele de pe internet. Legenda urbană a fost dezbătută de Mysteries Unsolved și spune că, în 1995, Marcum lucra la un stâlp electric, cunoscut drept „Scara lui Iacob”, la casa sa din Stanberry, Missouri.

În timp ce testa echipamentul experimental, Marcul ar fi aruncat o bucată mică de metal în interiorul acestuia și a reușit să dispară fizic, trezindu-se la câțiva metri distanță.

Descoperirea l-a determinat pe Marcum să creadă că o călătorie în timp este posibilă și povestea sa a fost mediatizată la acea vreme.

Foto: Captură YouTube.com

Marcum a dispărut după ce a susținut că a descoperit secretul călătoriei în timp

Povestea lui Marcum devine și mai bizară. În 1996, bărbatul a vorbit despre inventarea unei adevărate „mașini a timpului”, în cadrul unei emisiuni radio (redifuzată aproape 20 de ani mai târziu).

Marcum a spus că s-a aflat la un pas de a atinge voltajul optim pentru noua sa mașinărie și că ar fi urmat să finalizeze proiectul în doar 30 de zile.

Lucrurile au luat o turnură stranie, după ce Marcum a dispărut fără urmă, la un an de la intervenția în emisiunea respectivă.

Misterul lui Marcum s-a situat, recent, pe locul 2 într-un top 10 al celor mai înspăimântătoare povești legate de călătoria în timp.

Unii oameni au asemănat povestea lui Marcum cu cea a unui alt bărbat, al cărui cadavru a fost găsit pe o plajă din California, în 1930.

Legenda spune că acesta s-ar fi aflat într-un container metalic și că avea asupra lui un dispozitiv necunoscut.

Marcum a promis dintotdeauna că va călători în timp având asupra sa un telefon mobil și a alimentat astfel teoriile legate de cadavrul misterios găsit pe plaja din California, în urmă cu 92 de ani, scrie thefocus.news.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase