Prima ediție IQ DIGITAL Summit la Iași | Ministrul Sebastian Burduja, noul responsabil cu digitalizarea României, alături de Jonas Kjellberg, co-fondatorul Skype, futurologul Richard van Hooijdonk și antreprenorul tech Radu Georgescu

Prima ediție IQ DIGITAL Summit la Iași | Ministrul Sebastian Burduja, noul responsabil cu digitalizarea României, alături de Jonas Kjellberg, co-fondatorul Skype, futurologul Richard van Hooijdonk și antreprenorul tech Radu Georgescu

IQ DIGITAL Summit IASIprimul eveniment cu public din cadrul proiectului IQ Digital va aduce la Iași, în 27 mai, doi cunoscuți experți globali din tehnologie, lideri din digitalizare, și alți invitați speciali.

Printre acestia, vor fi prezenți și noul ministru al Cercetării, Inovării si Digitalizării – Sebastian Burduja si cunoscutul antreprenor tech Radu Georgescu.

Summit-ul – care va avea loc într-o locație emblematică pentru oras, Teatrul Național “Vasile Alecsandri” – va fi deschis de Jonas Kjellberg, unul dintre fondatorii Skype, care, în materialele sale educative si inspirationale, vorbește despre toate aspectele unui business modern din zona tech.

Jonas Kjellberg a fondat și Campuz Mobile (cumpărat de Vodafone), unde a fost și CEO, a fondat Player.io și a prezidat board-ul iCloud (cumpărat de Apple). În prezent, e investitor în BCG Digital Ventures și Gear Up Ventures.

Un alt speaker asteptat, futurologul Richard van Hooijdonk

Un alt speaker asteptat este extravagantul futurolog Richard van Hooijdonk – CEO al Trendforce.one – cel care va aduce pe scena IQ DIGITAL Summit cele mai noi ipoteze însoțite de soluții pentru adaptarea la schimbările fundamentale prin care trece omenirea.

Richard van Hooijdonk

Van Hooijdonk este unul dintre experții care vorbește frecvent la Google, Meta, IBM sau Microsoft despre trendurile care vor redesena viitorul.

Invitatul nu este doar un teoretician cu soluții ieșite din comun, ci este cunoscut și pentru faptul că e “experiment focused”: de-a lungul timpului, și-a implantat chiar diverse chip-uri (prin care își conduce mașina, de exemplu) spunând că vrea să “experimenteze fizic” viitorul.

Sebastian Burduja va participa la o sesiune intensivă de întrebări si răspunsuri

Nou ministru al Digitalizării, Sebastian Burduja, va participa la o sesiune intensivă de întrebări si răspunsuri din partea mai multor lideri din tehnologie iar cunoscutul antreprenor tech Radu Georgescu va susține o prezentare specială.

Lui i se vor alătura cunoscuți antreprenori si lideri din tehnologie, printre care partenera și CEO SanoPass Delia Iliasa, cunoscutul producător de conținut George Buhnici, expertul in e-guvernare Radu Puchiu, fondatorul Adservio Alexandru Holicov, fondatorul Fab Lab Iasi, Dan Zaharia și mulți alții.

Radu Georgescu, prezentare și sesiunea Q&A

Un alt moment cheie al evenimentului îl va reprezenta prezentarea si sesiunea Q&A a unuia dintre cei mai cunoscuți antreprenori în serie din tehnologie, Radu Georgescu – Gecad Ventures.

Conceptul IQ DIGITAL a fost gândit de echipa Upgrade 100 alături de George – o inovație BCR – ca un format informativ si educațional hybrid media, cu conținut ce îmbină cultura digitală cu tehnici din televiziune, menit să ajute la rezolvarea provocărilor întâmpinate în procesele de digitalizare cu care se confruntă antreprenorii din sectorul IMM din România.

După succesul primului sezon – la care au participat peste 30 de experți și lideri de opinie din zona tech si care a ajuns la peste 150.000 de antreprenori români interesați de digitalizare -, organizatorii au decis extinderea si cu un format dedicat marilor comunități profesionale tech si IT locale.

Iași este primul mare oraș unde se lansează conceptul în formatul eveniment cu public. Accesul la IQ DIGITAL Summit din 27 mai se va face gratuit, în limita locurilor din Teatrul Național Iași.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Copil de șase ani din Gorj, vândut în Germania pentru 8.000 de lei. Ce se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”