• Publicat:
  • Actualizat:
Diverse

Radu Palaniță, mecanicul auto care a primit Golden Buzz de la Florin Calinescu, nu întorsese niciun scaun la ”Vocea României”. Mesajele dure primite acum de juraţii show-ului muzical

Radu Palaniță, mecanicul auto care a primit Golden Buzz de la Florin Calinescu, nu întorsese niciun scaun la ”Vocea României”. Mesajele dure primite acum de juraţii show-ului muzical

Florin Călinescu a acordat, aseară, primul Golden Buzz la „Românii au talent” unui mecanic auto care a surprins pe toată lumea prin timbrul său vocal, inclusiv pe actorul jurat.

Radu Palaniță, în vârstă de 40 de ani, și-a descoperit pasiunea pentru muzică și talentul, în urmă cu 4 ani, la o băută cu prietenii, dar succesul a venit abia acum.

„Eu asta apreciez la această emisiune. Faptul că oameni fără niciun semn al destinului descoperă ceva și vin aici. Și au o meserie. Uite, anul trecut era o croitoreasă (Ana Maria Pnateze-n.r.). Acum este un mecanic auto. Mâine puteți fi milionari… Eu de un mecanic auto am nevoie. Vreau să te responsabilizez”, a spus Florin Călinescu, înainte de a apăsa butonul care l-a trimis pe concurent direct în semifinalele Românii au talent.

Anul trecut, însă, același Radu Palanițăt a participat și la concursul ”Vocea României”, tot la Pro TV, dar jurații Smiley, Horia Brenciu, Irina Rimes si Tudor Chitila nu au apreciat atunci prestația concurentului, focusându-se pe faptul că ”Vocea României” punctează „asumarea piesei și povestea acesteia, în pofida timbrului plăcut al concurentului”. Și, astfel, mecanicul auto nu a întors niciun scaun…

Tudor Chirilă s-a contrazis cu ceilalți jurați și a menționat că „nu este un profesionist, ci un mecanic auto”

În final,  juriul l-a felicitat pentru curaj și l-a îndemnat să exerseze și să-și încerce din nou șansa în viitor. Ceea ce a şi făcut, dar la „Românii au talent”, unde a avut mare succes și a fost apreciat de jurați… în unanimitate.

Publicul nu a ezitat să taxeze, pe Youtube, juriul show-ului ”Vocea României”. Unul din comentariile internauțiilor critică sistemul de jurizare:

„Cum  la Romanii au talent sa iei patru  de ”DA” si la Vocea României să nu se întoarcă nimeni din cei  patru jurati?”

Oamenii îî transmit mesaje de felicitare concurentului: „ Bravo baiete! Asta inseamna tărie de caracter si psihic tare.”

Radu Palaniță, la „Vocea României” (2019):

 

Inchide