Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Diverse

Răsturnare de situație în cazul fetei de 13 ani care a susținut că a rămas însărcinată cu un copil de 10 ani. Cine este, de fapt, tatăl copilului.

Răsturnare de situație în cazul fetei de 13 ani care a susținut că a rămas însărcinată cu un copil de 10 ani. Cine este, de fapt, tatăl copilului.

Un adolescent de 15 ani este arestat la domiciliu, fiind suspectat că a lăsat-o însărcinată pe Darya Sudnishnikova, tânăra din Rusia care a intrat în atenția presei după ce a apărut în emisiuni televizate cu un copil de 10 ani, despre care spunea că este tatăl bebelușului ei nenăscut.

Cazul a intrat în atenția presei luna trecută iar titlul: „Un băiat de 10 ani a lăsat însărcinată o fată de 13 ani”, a devenit cunoscut pe plan internațional.

Darya a susținut cu tărie că singurul care s-a atins de ea este micul Ivan, un copil de 10 ani. „Un prieten al meu ne-a făcut cunoștință, iar la două zile după aceea, eram împreună. Ivan mi-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Am încercat să petrecem cât mai mult timp împreună. Ne place să ne plimbăm pe stradă ținându-nhe de mâini și să ne sărutăm”, a declarat minora de 13 ani.

Răsturnare de situație. Părinții au dat un pont poliției

Părinții fetei au dat recent un pont poliției cu privire la un adolescent de 15 ani care ar putea fi tatăl copilului.

Acum, adolescentul este ținut în arest la domiciliu. Când copilul se va naște, se va afla identitatea tatălui, iar până atunci se fac doar presupuneri.

Un medic l-a investigat pe copilul de 10 ani despre care tânăra spune că a lăsat-o însărcinată și a descoperit că micuțul este incompatibil să devină tată.

De când a devenit celebră în presă, Darya a devenit urmărită și pe TikTok. Cei  90.000 de fani o transformă pe tânăra însărcinată într-o adevărată influencer-iță.

Inchide