• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Fată însărcinată la 13 ani, cu un băiat de 10 ani, are un secret incredibil! A fost dată de gol! „Bani mulți în joc…” – FOTO

Fata gravidă de 13 ani, cu un băiat de 10 ani, ar avea un secret uimitor, după ce cazul din Rusia a șocat o întreagă planetă. Adolescenta ar avea un plan ascuns.

Darya Sudnishnikova, care a împlinit recent 14 ani, ar încerca să înceapă să câștige bani mulți din faima pe care a câștigat-o pe rețelele sociale.

Adolescenta ar fi în căutare de sponsori, după ce popularitatea ei a crescut pe Instagram și TikTok, scrie mirror.co.uk.

Darya ar vrea să fie un adevărat influencer și să obțină contracte cu branduri mari, potrivit presei din Rusia.

Mama ei ar avea cancer, dar femeia a spus că este decisă să învingă boala, pentru a fi alături de fiica ei însărcinată.

„Inițial, am crezut că are o enterocolită, dar am început să realizăm că nu acesta era cazul. Am cumpărat un test de sarcină și am aflat ce se petrecea”, a declarat mama adolescentei.

Femeia a spus că nu s-a gândit să își determine fiica să avorteze. „Acum am un motiv să trăiesc”, a spus mama adolescentei, care are cancer în fază terminală.

Cei doi copii din Rusia, Darya și Ivan, care urmează să devină părinți, au declarat că s-au cunoscut în urmă cu un an și că între ei a fost dragoste la prima vedere.

Ea insistă că acesta este purul adevăr, deși medicii nu cred povestea ei. Mai exact, copilul de 10 ani nu ar fi putut să o lase însărcinată.

„Un prieten al meu ne-a făcut cunoștință, iar la două zile după aceea, eram împreună. Ivan mi-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Am încercat să petrecem cât mai mult timp împreună. Ne place să ne plimbăm pe stradă ținându-nhe de mâini și să ne sărutăm”, a declarat minora de 13 ani.

Darya a declarat că a fost ideea lui Ivan să facă dragoste și că s-au încuiat în camera lui. Ivan i-a oferit fetei de 13 ani flori la prima întâlnire și declară că e imposibil ca altcineva să fie tatăl copilului ei.

Inchide