Gândul
  • Publicat:
Diverse

Record de alcoolemie la volan. Polițiștii din Cluj au prins un șofer care circula haotic pe șosea: „Cât alcool ați consumat? / Trei beri!” – VIDEO

Record de alcoolemie la volan. Polițiștii din Cluj au prins un șofer care circula haotic pe șosea: „Cât alcool ați consumat? / Trei beri!” – VIDEO

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj au prins în trafic un șofer care conducea haotic pe DN1 E60. Oprit după o urmărire de 3 kilometri, șoferul a fost prins cu o alcoolemie de de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis, joi, șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor și și-a continuat deplasarea, iar polițiștii au pornit în urmărirea sa.

Miercuri seara polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un conducător auto care circula pe DN1 E60, fiind sub influența alcoolului. Cel în cauză, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Poieni, se deplasa haotic cu autovehiculul pe DN1 E60, dinspre Huedin înspre Poieni și nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea. Echipajul de poliție a pornit în urmărire, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar după circa 3 kilometri, s-a reușit oprirea bărbatului, pe raza comunei Poieni, în afara localității Bologa. În urma testării cu aparatul alcooltest, a reieșit o concentrație de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat iar pentru stabilirea gradului de alcoolemie în sânge, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice”, se arată în comunicat.

Record de alcoolemie la volan. „Cât alcool ați consumat? / Trei beri!”

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, acesta declarând că a consumat „3 beri”.

Polițiștii clujeni continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Inchide