Regina Elisabeta și Prințul Harry, întâlnire fără Meghan Markle. Care este motivul

Regina Elisabeta și Prințul Harry, întâlnire fără Meghan Markle. Care este motivul
Publicat: 03/03/2020, 08:40
Actualizat: 03/03/2020, 08:44

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Harry au petrecut câteva ore împreună la Palatul Buckingham, fiind pentru prima dată când cei doi s-au văzut în privat de când ducii de Sussex au decis să renunțe la titlul de membrii seniori ai familiei regale.

Suverana Marii Britanii i-a transmis nepotului său că el și soția sa, Meghan Markle, vor fi primiți înapoi dacă se răzgândesc în privința hotărârii luate la începutul anului 2020.

„Regina avea o mulțime de lucruri de discutat cu Harry și a fost momentul ideal ca amândoi să spună ce aveau pe suflet. Când ducii de Sussex și-au făcut cunoscută dorința de a se îndepărta de familia regală, totul s-a întâmplat foarte repede și a fost stresant pentru toți cei implicați. Duminică a fost pentru prima dată când Regina Elisabeta a avut șansa să vorbească în privat cu Harry și să afle ce planuri are. A fost un mediu relaxant și amândoi au vorbit deschis”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Întâlnirea a avut loc la cererea lui Harry, după ce au apărut zvonuri conform cărora pe monarhul Marii Britanii este o întristează profund faptul că nu îi vede des pe el și micuțul Archie.

Meghan Markle nu a participat la discuție, dar este așteptată la Londra pentru a participa la sărbătoarea anuală a Commonwealth-ului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase