Robert F. Kennedy Jr., atac la Bill Gates si Fauci: ”Inventează cifre si schimbă definiția Covid/ Guvernul adoră pandemiile”

Redactor:
Florentina Dinu
Robert F. Kennedy Jr., atac la Bill Gates si Fauci: ”Inventează cifre si schimbă definiția Covid/ Guvernul adoră pandemiile”
Robert F. Kennedy Jr., atac la Bill Gates si Fauci: ”Inventează cifre si schimbă definiția Covid/ Guvernul adoră pandemiile”

Robert F. Kennedy Jr. a susținut un discurs prin care a marcat interesele companiilor farmaceutice, companii care lucrează pentru interesele proprii. De asemenea, Kennedy Jr. spune că apariția unei pandemii ajută guvernele să aplice controale care în mod normal nu ar fi acceptate de populație. Robert F. Kennedy Jr. i-a atacat pe Bill Gates și pe medicul Fauci

”Vrem lideri în sănătate publică care nu au încrengături financiare cu industria farmaceutică, care lucrează pentru noi, nu pentru Big Pharma. Vrem lideri pentru care contează sănătatea copiilor noștri, nu profitul companiilor Big Pharma sau măsurile de control ale guvernului”. 

Robert F. Kennedy Jr.: ”Astăzi Berlinul este frontul de luptă împotriva totalitarismului”

”Mă uit la această mulțime și văd steagurile țărilor din Europa, văd oameni de toate culorile, de toate naționalitățile, de toate religiile. Toți sunt îngrijorați de pierderea demnității umane, de sănătatea copiilor, de libertate politică. Aici e exact opusul nazismului! Astăzi Berlinul este frontul de luptă împotriva totalitarismului”, a spus Robert F. Kennedy Jr.

Robert F. Kennedy Jr.   spune că apariția unei pandemii ajută guvernele să aplice controale care în mod normal nu ar fi acceptate de populație. Robert F. Kennedy Jr. i-a atacat pe Bill Gates și pe medicul Fauci, spunând că, deși s-au pregătit de-a lungul timupului pentru o astfel de pandemie, inventează cifre și schimbă definiția Covid mereu pe certificatele de deces pentru a-l face să pară mai perculos.

Robert F. Kennedy Jr.: ”Bill Gates și Tony Fauci inventează cifre si schimbă definiția Covid mereu pe certificatele de deces ”

„Guvernul adoră pandemiile și le iubesc din aceleași motive pentru care iubesc războiul – pentru că le permite să pună în aplicare controale pe care altfel nu le-am accepta niciodată.

Acum, vă spun un lucru: este un mister pentru mine că toți acești oameni importanți ca Bill Gates și Tony Fauci care au gândit și au plănuit răspunsul la pandemie de zeci de ani, în așa fel încât toți să fim în siguranță când aceasta va veni, iar când chiar a venit, par că nu știu despre ce vorbesc. Inventează cifre! Nu sunt în stare să spună care este rata mortalității, este ceva elementar. Nu pot să ne dea un test PCR care să funcționeze corect. Schimbă definiția Covid mereu pe certificatele de deces pentru a-l face să pară mai perculos. Se pricep însă foarte bine la a promova frica”, a concluzionat nepotul fostului președinte american.

Tragedie uriașă în showbiz! Vedeta a fost găsită moartă în casă! S-a sinucis
FOTO. Loredana Groza, dezbrăcată total în aşternuturi! Şi-a lăsat sânii la vedere şi fanii au...
Dana Budeanu, spectacol total dupa infrangerea Gabrielei Firea: SARACILOR! Continuarea e halucinanta
Live video Dinamo – UTA Arad Scor. Sigurul site care transmite live meciul
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
EXCLUSIV. Bărbatul celebru de pe lista neagră a SPP-ului. Ce se întâmplă cu el la...
Rezultate parţiale BEC de la ALEGERI LOCALE 2020 | Primăria Sectorului 1 se joacă la...
Secția de votare cu prezență de 0% la urne
Tragedie uriașă în showbiz! Vedeta a fost găsită moartă în casă! S-a sinucis
Dana Budeanu, spectacol total dupa infrangerea Gabrielei Firea: SARACILOR! Continuarea e halucinanta
În timpul unei SCUFUNDĂRI, o tânără a făcut o descoperire ȘOCANTĂ pe fundul mării. „Cum...
Pandele a rupt tăcerea! Calvarul prin care a trecut soția lui în ultimele luni. Nimeni...
Live video Hermannstadt – Botoșani Live SCORE. Gol spectaculos
Ultima oră: Nicușor Dan, procente în scădere. Mai are vreo șansă Firea?
Un bărbat a decis să mănânce numai cartofi timp de un an. Ce s-a întâmplat...
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Povestea „ultimului dictator din Europa”. Şi cine sunt „minigarhii” care îl ajută să facă miliarde...
Inchide