Prima pagină » Diverse » Secretul pentru cea mai bună salată BOEUF. Cum prepară chef Florin Dumitrescu maioneza perfectă

Secretul pentru cea mai bună salată BOEUF. Cum prepară chef Florin Dumitrescu maioneza perfectă

Secretul pentru cea mai bună salată BOEUF. Cum prepară chef Florin Dumitrescu maioneza perfectă

Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit secretul unei salate de boeuf delicioase. Ce truc folosește, de fapt, pentru a-i da gustul unic.

Salata de boeuf este un aperitiv tradițional de pe mesele românilor de Crăciun.

Preparatul este bun oricând, de Crăciun, Revelion sau Paște, fiecare gospodină având secretul ei în prepararea salatei. Chef Florin Dumitrescu are însă un truc unic.

Celebrul bucătar Florin Dumitrescu a oferit rețeta pe care o urmează strict pentru salata de boeuf și a dezvăluit „magia” din spatele produsului tradițional preferat de milioane de români.

Salată de boeuf a la chef Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu folosește, la salata sa de boeuf, următoarele ingrediente:

  • 4 ouă
  • 300g de pulpă de vită fiartă
  • 300 g de cartofi fierți
  • 150 g de morcovi fierți
  • 80 g de mazăre fiartă
  • 80 g de gogoșari murați
  • 80 g de castraveți murați
  • 400 ml de ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri de muștar
  • 1 lămâie

Salată de boeuf a la Chef Florin Dumitrescu. Mod de preparare

Carnea se fierbe întreagă într-o oală potrivită. După ce a fiert se scoate din oală și se lasă la răcit.

Se adaugă apoi legumele la fiert întregi. După ce au fiert se scot din oală, se lasă la răcit și se taie apoi cubulețe de aceeași dimensiune.

Mod de preparare maioneză: La cantitatea aceasta, se prepară maioneza de casă din două ouă care se lasă la frigider până la momentul finalizării rețetei.

După ce fierb și legumele, se taie carnea în cubulețe de aceeași dimensiune cu legumele.

Se amestecă toate ingredientele și se așază salata pe un platou sau într-un bol care de poate decora conform dorințelor familiei.

Chef Florin Dumitrescu are un truc pentru o salată de boeuf delicioasă

Rețeta de salată de boeuf a lui Chef Florin pare simplă, dar este complexă. El acordă mare atenție legumelor. Pentru o salată de boeuf apetisantă fiecare legumă se amestecă separat cu maioneză, primele fiind murăturile, pentru un gust acrișor.

Toate ingredientele pentru salata de boeuf trebuie să fie reci, atunci când se amestecă cu maioneza. Altfel, compoziția se va înmuia și salata se va strica, precizează Chef Florin Dumitrescu.

Sursa foto: youtube

Recomandarea video

Mediafax
Pe cine avantajează prezența mică la alegerile din București
Digi24
Cele două probleme care țin pe loc încheierea unui acord de pace Rusia - Ucraina, dezvăluite de Keith Kellogg
Cancan.ro
Și-a părăsit iubita medic pentru Rodica Stănoiu! Noi detalii despre 'puiuțul' fostei ministrese a Justiției
Prosport.ro
FOTO. Cea mai frumoasă fotbalistă din lume a primit o ofertă de nerefuzat
Adevarul
Trucul românesc care reduce cheltuielile de iarnă. „Am 21 de grade în casă și nu am dat drumul la căldură”
Mediafax
Primele rezultate. Cum au votat bucureștenii până la acestă oră
Click
Roxana Călin, doctoriţa care a îngrozit România în anii ’90. Și-a ucis şi tranşat rivala în dragoste
Digi24
O crimă care pune gaz pe foc în procesul de mobilizare din Ucraina, în criză de soldați. „Sunt incredibil de ruşinată”
Cancan.ro
FBI intră pe fir în cazul lui Emil Gânj! Descoperiri ULUITOARE în telefonul criminalului din Mureș
Ce se întâmplă doctore
Ce se întâmplă cu pensiile din ianuarie 2026? Ministrul Muncii a clarificat situația
Ciao.ro
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Promotor.ro
Tesla Model 3 Standard, disponibilă și în România. E cea mai ieftină Tesla și poate fi luată în rate
Descopera.ro
Cel mai bătrân STRĂMOȘ al RECHINILOR înota în apele Australiei pe vremea dinozaurilor
Râzi cu lacrimi
BANCUL ZILEI. BULĂ nedumerit: - Iubita mea s-a întins pe canapea, şi-a dat fusta jos, şi-a smuls...
Descopera.ro
De ce poți simți singurătate chiar și atunci când ai prieteni și cum poți restabili legăturile?